ja som mala také strašné kŕče asi tri roky ale potom som sa odhodlala ísť gynekologičke a tá mi predpísala nurofen..dám si 2 tabletky a cítim sa omnoho lepšie a žiadne kŕče..a to som ich mala až tak silné že som škrábala nechtami do steny...
čím slabšie tým väčšia bolesť... ale ibalgin alebo paralen si dam len ked sa to vážne nedá zniesť... nemienim sa predsa dopovať nejakym svinstvom iba pre trocha bolesti...
Vždy deň pred ma bolí strašne chrbát a v prvý deň je to celé na nevydržanie, buď ibalgin si dám alebo keď nemáme, tak paralen. Ale to iba prvý deň a dokopy za deň nezjem viac než dve-tri tabletky.
nikdy ma nic nebolelo.. *klop klop* mozno tak den/dva pred strasne migreny ale to neni nic co by som neprezila.. skorej mi vadi ze to mavam strasne silne :/
@15matka14 Áno, aj dnes som to dostala a kŕče takmer neboli. Ešte pár mesiacov a bude to úplne bezbolestné. Len nesmieš fajčiť, lebo ja fajčím a odkedy to užívam, mám strašný pocit svrbenia pľúc, suchý kašeľ, vykašliavam bordel a doktor povedal, že to môžem mať aj z toho. Ale to je vedľajšie.
ano mavam kazdy mesiac bolesti ...... ale mavam ich tak ze jeden mesiac mam iba take bolesti co sa daju vydrzat a netreba tabletku a dalsi mesiac mam take ze mi treba tabletku ..... ale ked ma naozaj velmi boli tak si davam bud algyfenove kvapky alebo si dam ibalgin
ako kedy.. na striedačku raz ani neviem, že ich mám a raz viem celý čas.. Na telesnej sme robili taký cvik , že normálne stojíš a panvou hýbeš a robíš osmičky.. vieš si to predstaviť?? mne to pomáha
Občas ma bolí brucho a chrbát, ale inokedy vôbec nič. Väčšinou si dávam ibalgin a pospím si,ale niekedy mi ani ibalgin nezaberá. Najhoršie je dostať krámy pred skúškou a potom sa len modliť,aby skúška dobre dopadla a mohla som ísť preč.
no ja mám teda fajné bolesti niekedy ani do školy nemôžem preto ísť lebo sa mi ani chodiť nedá a najhoršie je že mne na to NIČ nepomáha... už som skúsila všetko... kvapky, tabletky, spánok ... teplú sprchu a nič... ešte mám aj antikoncepciu na to aby som nemala bolestivé kramy a na úpravu a pomohlo mi to akurát na pleť a na úpravu cyklu... nič iné :/ nič mi iné neostáva, len počkať tie prvé dva dni a potom je to už " v pohode "...
@pukynka_15 Ja uz, nastasie nie, hoci obcas sa objavi neprijemny pocit, je to vsak NIC oproti tomu, co som zazivala predtym. Vtedy bolo pre mna nemyslitelne, aby som pocas prvych 2 dni niekam sla.
bolesti nemavam skoro vobec, za to strasne silno krcavam aj 7 dni a cyklus mam myslim 28 dnovy.. ale casto sa mi stane ze tyzden kramy, tyzden a pol pauza a ..... potom zase kramy (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Keď som sa kvôli tomu dostala do nemocnice, povedala som si dosť a šla som si predpísať antikoncepciu.
@natashatko Nurofen nie je aj voľne užívateľný? Bodlo by mi...
no a v prípade, že je tá jednodňová bolesť už neznesiteľná, spapám Panadol Femina....