Založil som to preto lebo fakt sa mi zdá že baby nemajú problém sa medzi sebou bozkávať a tak.. tak by ma zaujmalo či by boli schopné zájst aj dalej...
fuuuuj, normalnej babe sa ina baba pacit (sexualne pritahovat) nemoze, bo v tom pripade to je lezba a lezba neni normalna baba .... hlupo polozena otazka
To je odveci otazka,ved o pritahovani je orientacia,a tak je logicke,ze ak ta niekto pritahuje z rovnakeho pohlavia,tak mas bisexualne/homosexualne sklony=aky je potom problem s tym "sexom"? Asi ta sklamem,ze vacsina z tych holiek, co sa bozkava,nema o tu druhu sexualny zaujem a robia to skor zo srandy,pripadne aby boli zaujimave.
Ak by ma NEJAKA zena pritahovala, samozrejme, ze by som nemala problem mat s nou "sex". No nepritahuje a ani nebude.
Mal by si s chlapom,ktory ta pritahuje sex? To uz znaci orientaciu, ked ta pritahuje. A ak uz ta ten clovek pritahuje,vzbudzuje v tebe sexualny zaujem,tak samozrejme, ze za urcitych okolnosti by si ten sex pokojne mal
@amirai ani to nie...ako som uz spomenula, mna pritahuje lady gaga clekom, ale nepovazujem sa za lezbu a ani za bisexualku nie...proste ona je jedina zena, ktora sa mi takto paci, inak by som zene ani pusu nedala
@13 nemoze to byt tym,ze ju akoby obdivujes? lebo ako napriklad ja este aj obcas,ked vidim riadne peknu zensku,tak si poviem ze: "ano,to je kost," ale skor v tom vyzname,ze takto nejak by mi nevadilo,keby som vyzerala,spravala sa,spievala,zila, mala tu alebo tu ctnost,etc
@momoglamorous "nemusi byt hned lezba, ak ju pritahuje nejaka baba", ja si myslím, že keby ti frajer povie že ho pritahuje jeho spolužiak tak ho značíš za "buzeranta" a pošleš kade ľahšie....
@amirai to si poviem o barsjakej babe, ze je pekna, ale gaga to je ine a moze to byt az tym obdivom k nej, lebo ju strasne zboznujem
@lumpysvk preco by som mala mat menej rokov? to neozem mat v 20tich rokoch idol a inspiraciu? gagu mam rada ako aj spevacku a hlavne ako osobnost, ona si zasluzi najlepsich fanusikov za to, co robi pre spolocnost a ano som gaga fanatik a zavislak a som spokojna
@imoceans mne by to bolo jedno...mozno je to u zien ine s hormonami...skor vidis zeny, ktore sa bozkavaju a nie su lezby ako chlapov, ktori sa bozkavaju a nie su tepli...aj podla nazorov inych sa d apovedat, ze bozkavajuce sa zeny su 'menej odpudive', alebo sa im to dokonca paci...podla mna nie je medzi tym rozdiel
@amirai no vidis u mna to je podobne...zase nemyslela som to uplne, ze by som sa s gagou chcela vyspat, len sa mi paci ako zena a pritahuje ma, lebo iste zeny sa mi len pacia stylovo, ale gaga ma v sebe viac
@purenarcissism si proste chorá, či sa s tým zmieriš abo nie, mi je srdečne ukradnuté ... ale je to hnusná choroba .... snažim sa si to predstaviť jak si ich o seba navzájom obtierate a dosť mi je z toho na tyku ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Ak by ma NEJAKA zena pritahovala, samozrejme, ze by som nemala problem mat s nou "sex". No nepritahuje a ani nebude.
Mal by si s chlapom,ktory ta pritahuje sex? To uz znaci orientaciu, ked ta pritahuje. A ak uz ta ten clovek pritahuje,vzbudzuje v tebe sexualny zaujem,tak samozrejme, ze za urcitych okolnosti by si ten sex pokojne mal
Dodnes neviem, ked clovek da len cislo, zobrazi sa to tomu druhemu v reakciach?
kľudne. párkrát k tomu nebolo ďaleko.
nie je na tom nič neprirodzené ani nič nechutné
@lumpysvk preco by som mala mat menej rokov? to neozem mat v 20tich rokoch idol a inspiraciu? gagu mam rada ako aj spevacku a hlavne ako osobnost, ona si zasluzi najlepsich fanusikov za to, co robi pre spolocnost a ano som gaga fanatik a zavislak a som spokojna
@25 presne
^^
Ale otazka nebola ktore pohlavie mam radsej Ale ci by som mala sex aj so zenou
ale ešte som nestretla ženu čo by ma priťahovala....
Fakt z nej ide niečo ...
ale bez alkoholu by to asi neslo