minule som sa nad tym tak zamyslala, ze ja by som urcite brala tvar, je to pre mna ovela dolezitejsie..
a dokonalou samozrejme myslim podla vasho vkusu, taku ako sa vam najviac paci.
hm. aj ked som veeeeeeeeeeeeľmi lenivá, tak predsa len telo sa dá zmeniť keď človek chce, dá sa to, ale tvár len tak ľahko nezmeníš.. Aj keď rada by som mala doko teplo bez tej námahy, ale to by som z toho v budúcnosti nemala taky fajn pocit,no.
citila by som sa divne, kebyze mam zrazu inu tvar, neviem si to predstavit, a aj ked zdaleka neni dokonala, nechcela by som ju vymenit, je to proste moja tvar
k telu nemam az taky vztah
Dokonalú tvár radšej - koniec koncov, myslím si, že tú si všimne väčšina ľudí ako prvú a neustále do nej aj pozeráme pri komunikácií a interakcií...
Postava sa dá sformovať, zlepšiť, zdokonaliť cvičením
a este k tomu, ze telo sa da zmenit, ale tie zakladne proporcie a vyska sa nedaju proste ovplyvnit, a to je aj to, co mi obcas trochu vadi, nie preto, ze by som sa sma sebe nepacila, ale preto ako to vnimaju ludia
neviem veru. štandardne telo, kedže mať "dokonale" fit telo je aj praktickejšie, ale zase to je vec, ktorá sa dá dosiahnuť aj reálne a neumelo - cvičením a správnym stravovaním. takže naozaj neviem.
Asi by som nemenila z toho, čo mám teraz, ale ak by som si z týchto 2 možností musela vybrať, tak tú prvú, pretože s telom som nikdy nebola nespokojná.
keď som namalovaná tak s tvárou som celkom spokojná a kebyže ma malujú vizážistky tak myslím, že by to bolo už fakt dokonalé ale s telom sa nedá nič spraviť, mám nepekný typ postavy. jedine plastika ale to mi príde príliš drastické. čiže určite to telo.
prečo by som menila? Nie som dokonalá, no a čo? Ale som to ja aj s chybami a keby som ich odstránila, bola by som ako všetci ostatní. Fuj. Nie, ďakujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a dokonalou samozrejme myslim podla vasho vkusu, taku ako sa vam najviac paci.
k telu nemam az taky vztah
Postava sa dá sformovať, zlepšiť, zdokonaliť cvičením
a aj keby som nemala ( ), tak by som ju nechcela meniť, pretože to by bolo fakt divné vyzerať zrazu totálne inak.
ale iba ak to nesfušuje doktor!
» thechive.files.wordpress.com/2012/07/bad-pla...
aj keď ja som spokojná, nemenila by som nič