@passerine@3 ten vyrok v sebe zahrna dve casti a ak by to fungovalo podla neho, nebolo by to idealne, skor naopak.. co neznaci, ze zena do toho nema co povedat.. ide o postup
@passerine@8 tak jeho riešiť nemusíme.. to je stratený prípad a nemyslím si, že to čo si on myslí je nejak všeobecne relevantné.. občas mám pochybnosti, či to je relevantné vôbec pre jeho život..
ale myslel som to v podstate v zmysle, ako napísala lucka v @9 ...
@passerine@7 lebo takýmto spôsobom by veľa mužov nemalo šancu, a predsalen nie každý slovák je model, aby žena z neho padala do kolien. Musia teda aj oni znížiť nároky, takto bude sama a tie biologické hodiny jej dotykajú.
Ja si myslím, že by si ženy mali vyberať v prvom rade minimálne podľa vlastností. Ak si tak nevyberajú, tak to aj vidíme ako je celá zoznamka plná aj slobodných matiek. Normálny frajer ju neopustí.
@johnysheek@11 jaj, ja som asi nepochopila ako si to predtým myslel, nevadí ale tak ok, s @9 v podstate súhlasím, napriek tomu nemám rada balenie, z 99% sa mi to hnusí ale možno som doteraz len malá smolu na hrozných chlapov, čo to nevedeli
@priekala@12 hej a keď znížia nároky a nechajú sa nabúchať od kadekoho, tak sú potom celý život nešťastné ja mam práveže po svojich skúsenostiach ešte oveľa vyššie nároky a keby ma tento frajer opustí, tak by som už asi radšej zostala sama, lebo viem, že už nič lepšie nemôže existovať
@priekala@13 ja si myslím, že by si mal každý vyberať podľa toho, čo považuje za dôležité. a súhlasím s @passerine , sú skrátka ľudia, ktorí nechcú a nemusia znižovať svoje nároky, pretože vedia že ak si nenájdu dokonalú polovičku, budú spokojní aj sami.
naproti tomu, teba už roky žiadna nechce a žerie ťa to a nároky znižovať nemieniš - minule si sa tu plieskal o zem, že prečo by si ty, vysokoškolák, mal mať cigánku alebo fajčiarku, pamätáš? tak prečo tu bľaboceš o tom, čo majú robiť ostatní a neznížiš nároky ty sám?
@passerine@14 skôr máš šťastie, keď teda svojho frajera považuješ za životného a žiadneho iného by si nechcela. Ja som takto s babou nebol nikdy presvedčený, a keď som aj bol, lebo som mal chvíľu hlavu v oblakoch z nej, tak prišlo náhle sklamanie a skončilo to skôr ako to prišlo. Už som aj opatrný a už si to tak neberiem. Vlastne je to už aj dosť dlho, čo som bol naposledy zaľúbený. Zmenilo sa to, čím som starší a čoraz menej verím na lásku a že náhodné stretnutie s pravou neexistuje.
@passerine@15 takým, ako si oni vybrali ja napríklad nie som. ☝️Ja som nechcel mať dieťa počas VŠ, zásadne som to odmietal počas štúdia a jednej som to zatrhol, že to nejde. Už by to časom šlo postupne, ale nemám ženu zas.
@thunderstorm@16 však sa pozri vo fóre, že nie som sám z tých slobodných chalanov, čo by nebrali hocijakú babu len aby neboli samy. Baba sa mi musí páčiť, musí mi byť sympatická, a to nie sú žiadne zvýšené nároky, iba nechcem žiť s niekým, s kým by to nebolo ono. Prečo by slobodný chlapec mal brať babu, čo nie je fajn. A ja na tom čo som povedal trvám, cigarety mi smrdia, nebudem si ničiť zdravie pri fajčiarke po ktorej by všetko smrdelo (oblečenie, auto, domácnosť). Ja nefajčím, ja na cigaretách nič nevidím, iba sú zbytočne drahé a zbytočne by sa plytvalo aj možno našimi peniazmi. No a cigánku nechcem, prečo by som mal mať? Ja tiež poznám iba 0% prípadov, že by si beloška chcela nájsť cigána, tak prečo by som si ja mal hľadať takto cigánku? Ani Wistinger by neupustil so svojich nárokov a povedal, že radšej bude sám ako by mal byť s niekým, s kým by si nerozumel, tak aj ja tak. Ja nehovorím, že si nechcem nájsť frajerku, ale momentálne som ani takú nenašiel, s akou by som mal bližšie. A navyše mám dosť svojich starostí, ja sa nenudím teda vôbec, resp. môj program je dosť plný. Ja každý deň makám, aj doma..
@passerine@14 neviem ci sa to da "vediet" .. kazdy sme nejaky a aj o to ide "co kto robi" a "ci to vyhovuje danej babe" ... proste niekoho moze oslovit aj to balenie ala "prie..."
nie vzdy to musi byt nasilu/natlakovo/vynucovanim si pozornosti
@priekala@19 no veď a prečo by sa mala nejaká ulakomiť na teba? bez poriadnej roboty, uplakanca, bez skúseností, bez vlastného zázemia, bez sebavedomia, bez priebojnosti, bez vízie do budúcnosti?? kto si myslíš, že o takého stojí? žiadna, a preto si sám.
@priekala@20 ? vztahmi sa neda pokazit, chlapce zlaty. Akykolvek vztah, hoc aj zly, z teba spravi dospelejsieho, zrelsieho a do buduceho vztahu pouzitelnejsieho jedinca.
@luc.ka@24 tak som na tom zle. ? Ja už ani neviem, či si nejakú nájdem, jedine tak zabudnutú z lazov, čo ešte ani nikdy nemala vzťah. Mi to teda ide, lebo ja zas nerozumiem moc takej čo mala vzťahy a ona nerozumie mne. Však uvidím ešte aká bude moja životná púť, už ten svet 2x nevyzerá, že sa budeme vidieť v horizonte piatich, desiatich rokov živí.
@priekala@17 nie, to si nepochopil, iného by som nechcela pre to, že nikto už nebude tak schopný ako môj frajer proste pri predstave, že by som sa niekedy v budúcnosti mala znížiť k tomu, aby som sa starala o dospelého svojpravneho chlapa, mi je zle. Radšej budem sama a budem mat kľud, než by som mala skákať okolo niekoho len pre to, lebo jeho maminka sa o neho do 30 starala ale vlastne neviem načo ti toto cele píšem, ja len nechápem, že ty máš vysoké nároky, ale keď ich majú ženy, tak sa ti to nepáči a nadávaš na ne
@passerine@28 tak to by som ani ja už nechcel opustiť moju frajerku, keď som si s ňou prežil aj to pekné, aj zlé a kus času. Ale bohužiaľ, mne je tiež ľúto, že ten môj najdlhší vzťah musel tak skoro skončiť a nedalo sa to nejako aj po pokusoch už poskladať dokopy. Takto som sám, chýba mi a aj na ňu spomeniem, lebo nemám za ňu náhradu a ja mám srdce na mieste a viem, že ja nechcem ostať sám. Mne sa takto osamelo ťažko žije, ja by som sa aj rád videl s nejakou babou, ktorú by mi vybrali (ako v svadbe na prvý pohľad), že by niečo snáď mohlo začať odznova po takej odmlke. Snáď si tá moja najdlhšie vo vzťahu žije šťastne a že snáď aj občas na mňa pomyslí, aj keď tie jej slová od nej ma totálne zruinovali, že ona ma neľúbila a bol som len kamarát.
Ale tak potom tí napríklad z tej svadby na prvý pohľad, čo nemali vzťah, resp. ani veľa z nich nie sú skúsení vzťahmi, tak tí majú ako začať, keď neurobia aspoň nejaké kompromisy voči sebe a majú len proste nároky z ktorých ani nechcú ubrať, lebo im sa už napríklad nechce prevychovať 30 ročného chlapa? ? A čo keď má ten 30 ročný chlap pekné vlastnosti, aj keď žije momentálne s mamou lebo je aj dobré sa s niekým blízkym porozprávať, a pre nejakú babu, kľudne aj skúsenú vzťahmi, by stál za to, aby takého chlapa s vlastnosťami mala? A ja som tiež tolerantný, určite by som sa aj nemálo obetoval len pre svoju polovičku a aj z takých vecí, z ktorých ja mám veľký strach.
Ja by som bol s tou mojou polovičkou, až si ma teda nájde (alebo nenájde čo bude horšie), aby bola voči mne trpezlivá. Potrebujem najmä trpezlivú holku.
@passerine@28 a ja by som bol rád keby baby tiež mali nároky len do takej miery, do ktorej majú čo ponúknuť, lebo ja viem, že najkrajšiu nebudem mať, keď ľahko zakrátko zistí, že som vzťahový mrzák a mňa by musela učiť čo sa jej páči a čo nie. Vlastne áno, je už neskoro a mal som tieto veci dávno vedieť.
@priekala@29 ale aj toto som ti už dávno hovorila - odsťahovať sa ak tvoja mama nepotrebuje, aby si sa o ňu 24/7 staral, tak sa môžeš osamostatniť a áno, tvoje vlastnosti sú super, ale nie si jediný na svete s takými vlastnosťami... Už len ja mam vo svojom okolí takých chlapcov kopec, vrátane môjho frajera
@passerine@31 tak mama už má svoje roky, mal by som obavy či sa niečo zlé neudeje. Keď som študoval a bol na internáte, tak ževraj sa jej raz zatočilo v hlave a spadla a ani som nebol doma, nemal jej kto pomôcť, zavolať jej prípadnú pomoc. Aj keď v tomto prípade mala šťastie a nedopadla na podlahu nejako nešťastne. ✊ Ale bojím sa, ja žijem stále neisto, keď mám iba ju a chýba ten otec, mamin manžel, chýba veru.. To je najväčšia škoda, že zomrel, život odvtedy je trpkejší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale myslel som to v podstate v zmysle, ako napísala lucka v @9 ...
naproti tomu, teba už roky žiadna nechce a žerie ťa to a nároky znižovať nemieniš - minule si sa tu plieskal o zem, že prečo by si ty, vysokoškolák, mal mať cigánku alebo fajčiarku, pamätáš? tak prečo tu bľaboceš o tom, čo majú robiť ostatní a neznížiš nároky ty sám?
nie vzdy to musi byt nasilu/natlakovo/vynucovanim si pozornosti
Ale tak potom tí napríklad z tej svadby na prvý pohľad, čo nemali vzťah, resp. ani veľa z nich nie sú skúsení vzťahmi, tak tí majú ako začať, keď neurobia aspoň nejaké kompromisy voči sebe a majú len proste nároky z ktorých ani nechcú ubrať, lebo im sa už napríklad nechce prevychovať 30 ročného chlapa? ? A čo keď má ten 30 ročný chlap pekné vlastnosti, aj keď žije momentálne s mamou lebo je aj dobré sa s niekým blízkym porozprávať, a pre nejakú babu, kľudne aj skúsenú vzťahmi, by stál za to, aby takého chlapa s vlastnosťami mala? A ja som tiež tolerantný, určite by som sa aj nemálo obetoval len pre svoju polovičku a aj z takých vecí, z ktorých ja mám veľký strach.
Ja by som bol s tou mojou polovičkou, až si ma teda nájde (alebo nenájde čo bude horšie), aby bola voči mne trpezlivá. Potrebujem najmä trpezlivú holku.