Ale teda by potešilo, ak by to boli trocha originálnejšie ponožky ako jednofarebne čierne, lebo síce také sú super, ale to by pôsobilo príliš nudne.
Nech majú nejaké mašličky alebo zvieratká alebo aspoň bodky
(alebo sú huňaté)
mne by potesil kvet, cokolada, bizuteria (ak vies, co sa jej paci), kludne aj rucne robeny darcek, zaramovana fotka, hocico, co znaci, ze si na nu myslel. ak ma rada bungee-jumping, tak ju prekvap tym, ako si pisal. neviem, aky je tvoj rozpocet, ale kludne sa mozete zobrat a ist vlakom niekam na 1-2 dni, proste len tak vypadnut z bezneho zivota a byt niekde inde, ist tam po pamiatkach, na piknik, zobrat ju do nejakej fajnovejsej restauracie.. ja neviem, ved tolko je veci.
nemám ani šajnu ale ja napríklad neznášam prekvapenia, lebo sa nikdy neviem tvárit že sa mi to páči..a naozaj velmi málo ludí ma pozná natolko, aby vedeli čo mám rada takže podla mna klasika: kvety, čokoláda.. alebo ju pozvi na večeru alebo ma napadla aj kozmetika
rozíď sa s ňou takým štýlom že si bude myslieť že sa už nikdy neuvidíte a po mesiaci jej vtrhni naspäť do života s kyticou a sladkými rečami o tom že je to tvoja životná láska garancia prekvapenia 100%
Bungee je super nápad, celkovo hocijaký zážitok je super nápad. A keď ju aj na dobré jedlo zoberieš (alebo jej ho pripravíš) tak bude najviac rada.
Ja by som bola najviac rada
mna napadol nejaký striptíz ... UROB striptíz, proste to je super l.. vieš aby budeš frajer potom.... ináč strašne celkovo super od teba že sa snažíš svoju ženu prekvapiť a nedáš jej len trápneho plyšáka a ružičky...
baby to vazne tak rady dostavate kvety? ....Ale ty jej kvety nekupuj, to ju moc neprekvapi... skok padakom by mohol prekvapit alebo radsej let balonom..to je take kludnejsie
tak určite kvety.. môže to byť aj zážitkový darček niekam ju vezmi na peknú večeru alebo niekam kde bežne nechodíte... ak poznáš dorbe jej štýl môže to byť nejaká ozdoba.. alebo niečo čo súvisí z jej hobby
normalne ju zober dakam na predlzeny vikend do wellnes, to nikdy zenu nesklame @obliviate kvety potesia len su kurevsky drahe, a kvety su vacsinou taky doplnok k nejakemu vacsiemu darceku
Čo by ma prekvapilo a potešilo zároveň? Akýkoľvek zážitok prípadne niečo, čo dalo nejakú snahu vymyslieť. Ja neviem, vezmi košík, naplň ho sladkosťami, nejakým jedlom, ovocím, niečím na pitie, posaď do vlaku a nech si sama povie, kde chce vystúpiť (samozrejme nie za predpokladu, že kúpiš lístok len niekam do Leopoldova a ona sa rozhodne vystúpiť v Košiciach nejaký random piknik v malej peknej dedine na poli by sa mi páčil a príde mi to aj celkom romantické
Ale ten bungee prípadne skok padákom by bol tiež výborný! Už som skákala a je to zážitok, ktorý si človek užije a to šťastie, čo sa z nej bude vyplavovať po pristátí znova na zem... to chceš vidieť
Osobne som maximálne proti kvetom, príde mi to ako otrepané vyhodenie peňazí za niečo, čo dám do vody a za týždeň, dva to umrie. Možno som len neromantická skeptička, ale pre mňa sú a vždy budú kvety "last minute idea" kedy sa chce človek tváriť romanticky, ale úprimne, koľko snahy treba dať do kúpy kvetov?
Keď už kvety, tak aspoň niečo v kvetináči, prípadne niečo, čo môže neskôr použiť, ak má rada pálivé jedlá, pekne previazaný kochlík s chillipaprikami alebo bylinkami, ak chilli neje...
Každá sme ale iná, musíš si najlepšie poznať dievča
Asi by som chcela ist vyskusat novu cyklotrasu alebo co nemam rada tie typicke oslavy ze sa zablahozela s kvietkom bonbonierou a zbytocnostou alebo niecim co si niekto zle mysli ze sa mi paci lebo sam by to chcel a potom jedenie a pitie, sedenie a kecanie, to je nuda. Asi som divna ale ja nenavidim konzervativnost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
úplne vážne.
Ale teda by potešilo, ak by to boli trocha originálnejšie ponožky ako jednofarebne čierne, lebo síce také sú super, ale to by pôsobilo príliš nudne.
Nech majú nejaké mašličky alebo zvieratká alebo aspoň bodky
(alebo sú huňaté)
do prírody.
od človečenstva.
tak jej kup nejaky skraslovaci zakrok, to uz bude pre nu originalne snad
A mňa by potešil okrem toho aj nejaký výlet
Bungee je super nápad, celkovo hocijaký zážitok je super nápad. A keď ju aj na dobré jedlo zoberieš (alebo jej ho pripravíš) tak bude najviac rada.
Ja by som bola najviac rada
epická inšpiráácia
Ale ten bungee prípadne skok padákom by bol tiež výborný! Už som skákala a je to zážitok, ktorý si človek užije a to šťastie, čo sa z nej bude vyplavovať po pristátí znova na zem... to chceš vidieť
Osobne som maximálne proti kvetom, príde mi to ako otrepané vyhodenie peňazí za niečo, čo dám do vody a za týždeň, dva to umrie. Možno som len neromantická skeptička, ale pre mňa sú a vždy budú kvety "last minute idea" kedy sa chce človek tváriť romanticky, ale úprimne, koľko snahy treba dať do kúpy kvetov?
Keď už kvety, tak aspoň niečo v kvetináči, prípadne niečo, čo môže neskôr použiť, ak má rada pálivé jedlá, pekne previazaný kochlík s chillipaprikami alebo bylinkami, ak chilli neje...
Každá sme ale iná, musíš si najlepšie poznať dievča