@tonus@Piotra podla mna v takom mladom veku este nemoste byt frigidne lebo vsak ste ani deti nemali. Vacsinou zeny trpia frigiditou ked mali tazky porod. Alebo niekdey je to aj psychicky blok (po znasilneni atd). Ale asi by som na vasom mieste nevstivil sexuologa na pred polusom je sukromny ale je fakt dobry (v tom vchode je lekaren)
'museli riesit'
ja nikoho nebudem obtazovat, aby si plnil akoze povinnost
vydrzala som to 30 x dlhsie, nez som mala, ale nebolo na tom co riesit
akurat som poucena, ze nikdy viac toto nestrpim a v momente zatvaram dvere zvonka, akonahle vidim, ze pre niekoho je potrebny sex len na nadviazanie vztahu a potom do konca zivota uz netreba
vždy ma prekvapia tie komenty o tom ako je sex nepotrebný v partnerskom živote a ako by sa mu tí ľudia najradšej vyhli a ja sa pytam to prečo ?
neviem sa adaptovať na tej postoj a na ten pocit, neviem si predstaviť ten celkový pocit aký má človek keď necíti potrebu sexu alebo fyzického uspokojenia, alebo má proste nižšiu prioritu sexuality ..
zároveň ma to aj fascinuje pretože taký život musí byť z určitého hladiska dosť kludný a vyrovnaný, aspoň mne by to vyrovnalo myslenie ešte o čosi viac
@melancholik Napr. ja si nemyslím, že by si väčšie než minoritné percento myslelo to, čo píšeš. Podľa mňa si to, že sexuálna stránka v partnerstve hrá slušnú rolu uvedomujú, a preto sa buď vyhýbajú vzťahom, "prekonávajú sa" kvôli partnerovi/čakajú, že sa partner prekoná (pričom oboje nemá veľkú budúcnosť), alebo hľadajú človeka na podobnej vlne s podobe nastaveným sexuálnym mindom, alebo ako to nazvať.
A prečo? To nie je otázka názoru, postoju či rozhodnutia, ale fungovania tela a mozgu a ne-reagovania na určité podnety.
@piotra veď aby sme sa pochopili, ja si to tiež nemyslím, iba to sem tam tu zaregistrujem v komentoch ... a proste ma to prekvapuje lebo je to pre mňa .. no nepredstavitelné ... možno tak isto ako pre teba alebo pre iných to ako sa na to zase pozerám a ako sa cítim ja
Riešila som to rozhovorom, ale nikdy to nebolo nejaké veľmi dlhodobé. Sle keď je už človek vo vzťahu dlho, tak sa mu stane, že má zložitejšie obdobie a vela vecí na práci, tak sa mu proste nechce. Ale ak by to bolo tak, že by mal po celý čas nášho vzťahu o dosť nižší apetít, tak by som to riešila asi rozchodom, lebo pre mňa to bez sexu proste nejde a nevydržala by som to.
tak citila som sa trosku menej sexy a pritazlivo, jasne ze to na cloveka vplyva..resp. tato stranka toho deficitu mozno na mna aj viac ako samotny deficit
Ked toto treba riesit prvych tak 10 rokov vztahu, tak je zle, lebo povedzme si uprimne, sex toho riesi vela a mat ho kazdy den, hned sa neriesia kraviny. Ked toto treba riesit po 5 rokoch tak fuuu neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja nikoho nebudem obtazovat, aby si plnil akoze povinnost
vydrzala som to 30 x dlhsie, nez som mala, ale nebolo na tom co riesit
akurat som poucena, ze nikdy viac toto nestrpim a v momente zatvaram dvere zvonka, akonahle vidim, ze pre niekoho je potrebny sex len na nadviazanie vztahu a potom do konca zivota uz netreba
neviem sa adaptovať na tej postoj a na ten pocit, neviem si predstaviť ten celkový pocit aký má človek keď necíti potrebu sexu alebo fyzického uspokojenia, alebo má proste nižšiu prioritu sexuality ..
zároveň ma to aj fascinuje pretože taký život musí byť z určitého hladiska dosť kludný a vyrovnaný, aspoň mne by to vyrovnalo myslenie ešte o čosi viac
A prečo? To nie je otázka názoru, postoju či rozhodnutia, ale fungovania tela a mozgu a ne-reagovania na určité podnety.
Prisaham
Cize z toho vyplyva,ze druha strana ma zaujem a ja nie a nie dat
,,A prečo? To nie je otázka názoru, postoju či rozhodnutia, ale fungovania tela a mozgu a ne-reagovania na určité podnety."
Toto sa mi páči.