Stalo sa vam uz ze sa vam zvrzala uplne farba a po vysuseni ste mali chut sa ritualne upalit? Davala su daka z vas dve farby po sebe? Potrebujem to surne stmavit a drogerka je este otvorena.Takto nemozem ist von... dake skusenosti?
kašli sa na to, druhé farbenie by ti vlasy ešte viacej zničilo.
Nechaj to teraz tak a ak to je fakt také hrozné o čom pochybujem, tak nos vlasy v cope alebo drdole a byť tebou tak idem ku kaderníčke nech ti to nejako napraví
@mixelle neboj sa vlasy ti nevypadaju mne uz davnejsie s par dnovym odstupom farbil kadernik vlasy po tom, co ich predosla kadernicka cele pokazila (z blond farby vznikla zlta) a nic sa nestalo
pamätám si že na základnej škole sme čítali nejaký divný príbeh o dievčine, ktorá si nafarbila vlasy na zeleno a potom jej ich museli ostrihať (neviem prečo som si na niečo také teraz spomenula
a potom som si spomenula že mám jedného kamaráta so zelenými vlasmi a ten to má super a odvšadiaľ to vidno
@marleymt tak ako @mcvpn pise, .. velmi mily dievcensky roman, bez nejakych sprostych vyjavov, vulgarizmov, a brutalnych love story,.. skoda ze je malo takych v dnesnej dobe
akože pokial je to normálny odtieň, len nie ten čo si chcela tak to neprefarbuj hned ... ak máš ale modré čí zelené vlasy tak zájdi zajtra ku kaderníčke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Nechaj to teraz tak a ak to je fakt také hrozné o čom pochybujem, tak nos vlasy v cope alebo drdole a byť tebou tak idem ku kaderníčke nech ti to nejako napraví
len tak btw
A k teme myslim ze najlepsie spravis ked sa budes tvarit ze to takto presne malo byt to bude vzdy lepsie ako si vlasy nicit 2x
a potom som si spomenula že mám jedného kamaráta so zelenými vlasmi a ten to má super a odvšadiaľ to vidno
to je to fakt až také hrozné s tebou?