mne povedal, že ked dačo chcem (to akože sex) tak si mám isť po tabletky takže asi až taký problém s tým nemá... aj ked mávam blbý pocit pred ním, ked túto temu rozoberá ale najviac to zabije, ked povie "sex patrí k životu" a potom dodá, že si netreba dokašlať život ( bábom )
neviem... osobne som mu to neoznámila (len mamine a tá aj financuje), ale keďže viem, že naši si hovoria asi úplne všetko, tak je vysoká pravdepodobnosť, že o tom vie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Môj tatko o tom vie, ale absolútne sa slovu "antikoncepcia" vyhýba a keď náhodou niekde spomeniem tabletky, tak vždy sa dvihne a ide niečo robiť
ale minule mi našiel kondómy, čiže vie, že sa aj teraz chránim, aj keď trochu inak
@jaro1991 Svedomie?
Otcovia sú na toto háklivý, nie? Myslím všeobecne.
@6 gratulujem, zt ta beru skoro ako dospelaka, ked pred tebou nemaju problem vtipkovat o tomto...
Mojej priateľky otec to vie, a myslím si že je len rád.
ale kedže nemám dôvod ich užívať a nepotrebujem ich tak som neskúšala ale inak by to bral úplne v pohode......však aj mame ich pravidelne kupuje :p