Predstavte si situaciu, kedy by bol vas prirodzeny vyber partnera eliminovany na vyber z tychto 6. BIRDZ LUDI. Predstavte si, ze by ste si niekoho MUSELI vybrat. Dotycni vybrani by s vasim vyberom MUSELI suhlasit. Kto by to bol?
@zabudnuteheslo funebraka urcite nie, lebo je mi nesympaticky aj vyzorom aj povahou, sturmera nie, lebo nezdielam jeho zivotnu filozofiu a zdaleka ju obchadzam a tomasa nie, lebo je na mna prilis stary a tiez sa mi fyzicky nepaci
za mna hlasovali fakticky len tie najkrajsie baby z tohto portalu, zatial co za ostatnych bud iba chlapi, abo potom "damy", ktorych by som sa nedotkol ani suchym konarikom
navyse mi dala hlas aj moja o par tyzdnov oficialna frajerka, cize spokojnost najvacsia8)
@barky ja som tam daval tie, ktore sa pacia ludu, ne tie, ktore sa pacia mne kolko x to mam este opakovat?(ach) a aj za mna hlasovala 1 z miss + len 2 chlapi
@antifunebracka jj a viem aj dôvod ide o to, že nie každý by tam umiestnil nielen ju, ale ani niekoľko iných báb vrátane mňa, a ľud už vôbec nie teda. nič v zlom zase, ale každý má iný vkus proste a HLAVNE iný vkus ako ty môžme sa o tom pohádať zajtra
@antifunebracka ja stale neviem ci trollujes, alebo tu kokotinu v @94 a @98 myslis vazne, please aspon v TS mi napis, ze trollujes ak trollujes a chces aj nadalej
@antifunebracka lebo za barkyho hlasovala napr. Orfea, hereiam, thisismyname, veroniques, pijemzelenycaj atd. a to su citujem "sa pozri dopc ake stvorenia za teba hlasovali" a to nehovorim, ze u inych chalanov su tiez pekne devy, ktore si nazval " "damy", ktorych by som sa nedotkol ani suchym konarikom" a pod.
@devine kebyze nepijes a si single tak ta v poho dam, mas dobre dydy
@matwejo o viacero z tych menovanych bab by som ani serbel neoprel a sa kukni ako sa to ony vyjadruju o nas, jak keby sme boli nejaki zmutovani opiciaci dpc, a to sme v tej ankete nevedomky, tak nech vidia ako sa asi citime ked to musime citat
@zuzanne112 este ty zahlasuj nech mam sebavedomie na spravnom mieste
@sturmer hm... dokázal by som vymasakrovať nejaký národ kompletne, bezo zvyšku, narozdiel od tej jeho neúplnej fušeriny? asi nie. a ani sa mi to nechce skúšať. aj tak je pajác.
@midnight povedal Bačalákovčan :3 Mne sa inak najviac páči, že do Hitlera a NS sa najviac obúvajú vždy ľudia, ktorí majú gebulu vypláchnutú liberálnymi pičovinami o láske, tolerancii, atď. a potom to tak vyzerá. Ty hneď vidíš masakrovanie iných aké pekné tebe mozog tuším zmasakrovala aj tráva.
@majo16 jeho, keby som vytlačil, tak ten papier bude smrdieť po mariške a budem v piči ale aj tak, škoda náplne a ešte by ma doma zabili, že tu vešiam monštrá a robím si obludárium
ty máš 25 a bývaš u rodičov a ani plagáty na stenu si lepiť nemôžeš? už chápem, prečo sa chceš cítiť dôležito aspoň na základe svojej farby. nič iné, než to, že si sa narodil biely, si asi v živote nedokázal
@grietusha v živote som si nelepil plagáty na stenu a ani som nemal potrebu, preferoval som obrazy a fotky a celkovo si napísala pičovinu tá opatera o Cigánčatá ti nejako udrela do hlavy
@grietusha zabudol som, že ty si úplný fenomén, čo ťa dokonca aj na fesťákoch údajne oslovujú, si celebrita úplná. A je mi to jedno, či opatera, či čo, stačí mi, že sa zahadzuješ s malými Cigošmi a si nadšená, že tento nadchádzajúci semester budeš mať "rómsky" jazyk. Úplne mi to stačí, rovnako aj to, že si zastávaš prehúlené a prefetované ksichty a spolusúcitíš s nimi. Skrátka pičovina si akurát tak ty. BODKA
@sturmer vieš, narozdiel od teba niečo robím a nemám potom čas na také veci, ako je sledovanie každého jedného príspevku inými užívateľmi a potom ich ešte aj memorovať
áno, "zahadzujem" sa s nimi. učím ich angličtinu, pomáham v ich predškolskej výchove a robím s nimi fotografické workshopy a pracujem v organizáciách, ktoré im pomáhajú nájsť smer, aby potom takí dilinovia ako ty, nemuseli na nich od rána do večera nadávať, že nič nevedia a nič nerobia.
@sturmer a len chcem doplniť, že aj tí Cigoši, s ktorými sa "zahadzujem", majú plnohodnotnejší deň než ty. po každom jednom dni totižto môžu povedať, že sa niečo nové naučili. či už v angličtine, varení, boxe, capoeire, komunikácii alebo počas výletovania okolo Brna. nepotrebujú sledovať ľudí, ktorých nikdy nestretnú a urážať ich na základe ich životného štýlu. radšej objímu niekoho okolo seba, koho majú radi.
@grietusha hej no, ja nemám život a celý deň nič nerobím, skrátka iba sedím na riti, nikam nechodím, nemám žiadne záľuby, nevenujem sa žiadnemu športu, radšej si otvorím fľašu a nalejem si, však čo už so mnou. Úplne si ma dala teraz dole, strašne moc a som v úplnej panike, že či mám vôbec nejakú budúcnosť
@waagbistritz69 nemyslím si. Inak, vieš o tom, že ty si ako vodca nejakej sekty? Vypisuješ tu, aké to je super, byť vegán, dávaš tu prednášky o tom, atď. a sám nie si vegán. Takže pšt a už mi nepíš, sedlák považský.
@sturmer sto šesťdesiaty prvý príspevok aby som si nehal ujsť?
nie som vegán ale vegetarián na ceste k vegánstvu čo mu neni cudzie o tom diskutovať a zvažovať pre a proti, problém s tým máš asi iba ty že to už tretí raz spomínaš
ale máš pravdu že by som sa mal jebať na to lebo čo ak si ma vytlačíš teraz :/
a inak je to vtipné, že používaš cudzojazyčné a cudzie slová, aby si vyzeral nejako inteligentne a pôsobil ako ľavicový intelektuál a vzdelanec. To sa mi vždy páči.
Keby fakt musím, tak jedine midnight-a alebo etelnair-a,sbo mi príde, že zvyčajne majú najkompletnejšie názory. Tomasa dobre nepoznám, pri sturmerovi by som po chvíli zomrela..a ďalej neviem, kto tam bol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
163 komentov
@firestorm prepac, snazil som sa nominovat len megahviezdy birdzu
?
a preco nie z tychto?
zajkousko svoje srdce oddal bohu, a ja do tohto nechcem zasahovat
btw ale táto anketa ti jebe nie?
@greyness no asiže .. cmuQ
@majo by si videl akoby pribrala z tolkých miliek
@alive aspoň aha, vidíš že malé dievčatká na mňa letia samé od seba, nezmotávam ich schválne!
a barky je mi fyzicky celkom sympaticky, ale hejtuje ma
inak ma tesi, ze sa do ankety zapajaju aj muzi!
z toho si nic nerob, on hejtuje 95% birdzu, ten zvysok zanho hlasoval
az sa cudujem, ze nikto neklika..
@hoperpohroma jéééj, nie som v zozname "určite nie"? jéééj
@zabudnuteheslo ako inak by mala vyzerať predstava pokoja?
neviem sa rozhodnúť medzi 2 možnosťami.
@barky to som nemyslel vazne. co je s mojimi forami?
a ono.. kto chce, si najde.. kto nechce.. tomu mozes i pod nos dat
vies, na birdzi sa nerozlisuje kvalita od citanosti, resp. to, naco najviac ludia kliknu=top
Fyzicky ok je pre mna z tychto len ten za ktoreho som hlasovala.
ale tak ako životného partnera určite žiadneho, ale zlobu porobiť hmhmm
etel ide akosi pomimo mňa jeho popularita, takže to vôbec neviem, čo je za osôbku
a midnight na tej jednej fotke, čo som videla, vyzerá dosť kjúúty, aj pár vecí som od neho čítala a celkom sa mi to páčilo...
takže neviem
za mna hlasovali fakticky len tie najkrajsie baby z tohto portalu, zatial co za ostatnych bud iba chlapi, abo potom "damy", ktorych by som sa nedotkol ani suchym konarikom
navyse mi dala hlas aj moja o par tyzdnov oficialna frajerka, cize spokojnost najvacsia8)
za mňa hlasovalo ešte menej chlapov ako za tebe a dokonca aj krajšie sú ako tvoja výberovka.. ideš dolu proste
ja závidím len sturmerovi
Inak, to fakt chce viac ako štvrtina zdejších nácka, alebo si robíte piču?
okrem toho z toho ide slusna namyslenost ....
preto stale dufa, ze trollujes aj tym @120
a uz niesom tarzan, vlasy byt prec, tarzan normalny
@bludiacisvetom cundra!
@devine kebyze nepijes a si single tak ta v poho dam, mas dobre dydy
@matwejo o viacero z tych menovanych bab by som ani serbel neoprel a sa kukni ako sa to ony vyjadruju o nas, jak keby sme boli nejaki zmutovani opiciaci dpc, a to sme v tej ankete nevedomky, tak nech vidia ako sa asi citime ked to musime citat
@zuzanne112 este ty zahlasuj nech mam sebavedomie na spravnom mieste
what the actual fuck?
Nie, nepijem. Nemôžem. A ďakujem za tie "dydy", momentálne mi dopína, čo tým asi myslíš. A teda ďakujem, to som rada.
ty máš 25 a bývaš u rodičov a ani plagáty na stenu si lepiť nemôžeš? už chápem, prečo sa chceš cítiť dôležito aspoň na základe svojej farby. nič iné, než to, že si sa narodil biely, si asi v živote nedokázal
a končím, lebo keď niečomu nerozumieš, tak to proste označíš za pičovinu a na to sa reagovať nedá
áno, "zahadzujem" sa s nimi. učím ich angličtinu, pomáham v ich predškolskej výchove a robím s nimi fotografické workshopy a pracujem v organizáciách, ktoré im pomáhajú nájsť smer, aby potom takí dilinovia ako ty, nemuseli na nich od rána do večera nadávať, že nič nevedia a nič nerobia.
nie som vegán ale vegetarián na ceste k vegánstvu čo mu neni cudzie o tom diskutovať a zvažovať pre a proti, problém s tým máš asi iba ty že to už tretí raz spomínaš
ale máš pravdu že by som sa mal jebať na to lebo čo ak si ma vytlačíš teraz :/
(ad hominem shitstorm in 3, 2, 1..)
a inak je to vtipné, že používaš cudzojazyčné a cudzie slová, aby si vyzeral nejako inteligentne a pôsobil ako ľavicový intelektuál a vzdelanec. To sa mi vždy páči.