ale tka j aneviem...neberem to ako problemy.. splhat po linkách a regaloch ma bavi, ked nevidim na zrkadlo tak sa zasmejem, nohami húpem rada ......
ale zážitoko bol keď som upratovala v 11cm podpatkoch (moje metody učenia sa chodenia) a otvorím v kuchyni skríňu a "aha! narnia!" proste štvrtá polička mi bola dovtedy neznáma úplne som z toho istenia bola šokovaná
S mojimi 157 cm, i know dat feeling a ked mi boli veľké topanky 36, poslali ma do detskeho oddelenia, ze možno daco vyberiem...Ale nech mi prepacia, vyskerenu miley cyrus a high school musical nosit na topankach ozaj nebudem
najhorsie bolo, ze som si myslela, ze bude nizka, kedze rast nohy sa mi zastavil pri 153cm na cisle 37-38 cca pred 10timi rokmi
ale nastastie som dorastla este dajakych 25cm a mam malu nohu, co je nesmierna vyhoda, lebo daktore zeny co su ovela nizsie si ledva zhanaju 40ky a mohla by som este co to porast, kedze aj po 20tke som rastla nejake milimetre
presne opacne :ehm: v podstate celu strednu som mala na intraku pristup len k zrkadlu, ku ktoremu som sa musela poskladat ako quasimodo, aby som si videla do tvare (a vysledny efekt teda nebol velmi uspokojivy
a narozdiel od @40 mam aj telu-umerne velke nohy, takze sa mi tazko zhanaju pekne topanky
Anooo
Navyše nedočiahnem na väčšinu vecí v labáku, nedočiahnem na tú vodorovnú tyč na držanie sa v autobuse, neberú ma fotobunky, všetky spodné kusy oblečenia sú mi o 20 cm dlhšie, v obchodoch s vysokým pultom pri kase stojím na špičkách, aby ma pokladník/čka videli, dostávam lakťom do hlavy a tak.
Hahaha..ale áno,zažívam to ..hlavne to s tými krátkymi nohami,keď kamoška ide rýchlejšie ako ja a ja jej poviem: spomal trocha,nestíham,mám krátke nohy
áno
to s tymi riflami je úplne najtrefnejšie..raz za uhorský rok nájdem rifle,ktoré sú mi dĺžkovo dobré...sukne sú mi tiež dlhé a môžem si dovoliť nakupovač oblečenie v detskom oddelení a topánky tiež nakoľko mi bývajú dobré 36
tiež nedočiahnem v mhd na držátka ..aby som sa dobre videla v zrkadle,musím sa dať na špičky,na najvrchnejšiu poličku si musím dávať stoličku
a zo stoličiek mi tiež občas visia nohy
ale zasa nie som až taká malá mám 163
ako tak pozerám, tak asi nebudem až taká nízka
lebo síce mi je veľa vecí povedomých, ale ani zďaleka nie tak extrémne
(nohavice neovíňam, manžeta skracuje nohy ešte viac, nohavice vždy s psími očami donesiem mame skrátiť
a chodím rýchlejšie ako niektorí vyšší odo mňa
Niektore ano niektore nie lebo zasa nemam meter desat
Ale na vacsinou veci nedociahnem napriklad v kuchyni alebo v obchode ani v autobuse to hore nechytim ale zasa uplny skrcok niesom
@outsider cca 161 ale o mne si dost ludi mysli ze som vyssia a ze mam silnejsi hlas a takto no a potom ked ma uvidia krpatu s mojim umrncanym neprijemnym slabym hlaskom, tak su asi prekvapeni
minule som mala problém kúpiť si kelímkovú zmrzlinu, lebo bola vysoko a ďaleko, no ani na mraziaci box pod ním sa nedalo vyštverať, tak som musela skackať a posúvať kelímok po milimetri. žiadni ľudia just naokolo neboli, dúfam, že sa na mne smial niekto z SBS-ky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale tka j aneviem...neberem to ako problemy.. splhat po linkách a regaloch ma bavi, ked nevidim na zrkadlo tak sa zasmejem, nohami húpem rada ......
ale zážitoko bol keď som upratovala v 11cm podpatkoch (moje metody učenia sa chodenia) a otvorím v kuchyni skríňu a "aha! narnia!" proste štvrtá polička mi bola dovtedy neznáma úplne som z toho istenia bola šokovaná
ale nastastie som dorastla este dajakych 25cm a mam malu nohu, co je nesmierna vyhoda, lebo daktore zeny co su ovela nizsie si ledva zhanaju 40ky a mohla by som este co to porast, kedze aj po 20tke som rastla nejake milimetre
musím mu to vyhovoriť!
a narozdiel od @40 mam aj telu-umerne velke nohy, takze sa mi tazko zhanaju pekne topanky
Navyše nedočiahnem na väčšinu vecí v labáku, nedočiahnem na tú vodorovnú tyč na držanie sa v autobuse, neberú ma fotobunky, všetky spodné kusy oblečenia sú mi o 20 cm dlhšie, v obchodoch s vysokým pultom pri kase stojím na špičkách, aby ma pokladník/čka videli, dostávam lakťom do hlavy a tak.
to s tymi riflami je úplne najtrefnejšie..raz za uhorský rok nájdem rifle,ktoré sú mi dĺžkovo dobré...sukne sú mi tiež dlhé a môžem si dovoliť nakupovač oblečenie v detskom oddelení a topánky tiež nakoľko mi bývajú dobré 36
tiež nedočiahnem v mhd na držátka ..aby som sa dobre videla v zrkadle,musím sa dať na špičky,na najvrchnejšiu poličku si musím dávať stoličku
a zo stoličiek mi tiež občas visia nohy
ale zasa nie som až taká malá mám 163
lebo síce mi je veľa vecí povedomých, ale ani zďaleka nie tak extrémne
(nohavice neovíňam, manžeta skracuje nohy ešte viac, nohavice vždy s psími očami donesiem mame skrátiť
a chodím rýchlejšie ako niektorí vyšší odo mňa
Ale na vacsinou veci nedociahnem napriklad v kuchyni alebo v obchode ani v autobuse to hore nechytim ale zasa uplny skrcok niesom