Stalo sa vám, že ste v reálnom živote robili niečo len pre to, aby ste o tom neskôr mohli napísať článok na blogu? Prípadne keď ste niečo robili, povedali ste si „tak o tom by som mohol/mohla napísať“?
v podstate cela ludska fantazia ma zaklad v realite, takze ano, pretoze aj ked si o tom iba citala, tak uz autor tej ktorej knihy to mal zo zivota svojho, alebo jeho znamych
no ja som dnes myslela "o tomto asi napíšem" ked ma spoluziacka presviedčala o ničom, z čoho som mala dojem že som absolútne hudobne hluchá (čo som doposiaľ pocit nemala).. ona sa vraj do hudby vyzná..
ale aj tak jej neverím..
tak teda Spev vs. Spev...
@2 máš pravdu, nech sa jedná o akýkoľvek obsah, všetko vychádza z reality a to vedome, alebo nevedome
Tou otázkou chcem zistiť, aký dopad má písanie blogov na reálny život jeho autora. Pretože niekedy sa stáva, že človek upadne do nejakého stavu, kedy vyhľadáva také situácie, ktoré by boli zaujímavé pre jeho čitateľov. Je to bežný stav, neviem však, či je dobrý, alebo zlý..
ale ano...take tie "normalne" zazitky sem-tam opisem...ale teraz som si zacal viest blog aj tu tak to bude mozno aj o inom...aj ked ako sa tu uz pise, mnozstvo zazitkov by si mohli ludia citat az po desiatej aj to len v sprievode rodicov
Stalo sa vám, že ste v reálnom živote robili niečo len pre to, aby ste o tom neskôr mohli napísať článok na blogu?
NIE? PRESNE NAOPAK
Prípadne keď ste niečo robili, povedali ste si „tak o tom by som mohol/mohla napísať“?
ANO
skôr by som povedal, že pár blogov som napísal inšpirovaných skutočnosťou.... nehovorím o tých denníkových, tie sú jasné, ale i pár písaných z pohľadu inej osoby, alebo zdanlivo vymyslených
ja skôr píšem blog (prípadne len tak pre seba), ked sa mi stane niečo, čo si chcem pamatať.. pocity z toho celého.. niečo na čo nechcem zabudnúť alebo len tak si vyliať dušu..
zaujímavé , ale až takto do toho zatiahnutý nie som...nežijem život pre blog, ale blogujem o živote . Skôr potom, keď sa mi niečo zvláštne stane, si pomyslím, že by to mohlo ísť na blog.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale aj tak jej neverím..
tak teda Spev vs. Spev...
Tou otázkou chcem zistiť, aký dopad má písanie blogov na reálny život jeho autora. Pretože niekedy sa stáva, že človek upadne do nejakého stavu, kedy vyhľadáva také situácie, ktoré by boli zaujímavé pre jeho čitateľov. Je to bežný stav, neviem však, či je dobrý, alebo zlý..
Vacsina z nich ani nieje publikovatenych, poburili by citatelov
NIE? PRESNE NAOPAK
Prípadne keď ste niečo robili, povedali ste si „tak o tom by som mohol/mohla napísať“?
ANO