Je tu medzi Birdzákmi niekto taký, kto prežil klinickú smrť alebo podstúpil nejakú operáciu, ktorá mu zachránila život? Alebo aj niekto, komu nahradili nejakú k životu nevyhnutnú časť tela nejakým náhradným umelo vytvoreným prostriedkom?
ja som bol na operaacii na ladvinu a kebyze mi to nezistia do tyzdna by som prisiel o jednu ladvinu...cize mi to zachranilo nieake roky zivota... a zistili mi to nahodne ze som si buchol vajcia na bicykli a zacal som krv cuurat a spravili sono ze ci neco z ldavinami ne a zistili mi to a hned za 3 dni na operaciu
zaujímavá tééma... určite to nesie so sebou u takých pacientov po operáci aj velké obmedzenia však?
... len tak sa opýtam" čo vás tej chvíli napadlo, ked vám to oznámili, že musíte podstúpiť životne dôležitú operáciu?? začali ste silno uvažovažovať o svojom živote? aleboo::??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
... len tak sa opýtam" čo vás tej chvíli napadlo, ked vám to oznámili, že musíte podstúpiť životne dôležitú operáciu?? začali ste silno uvažovažovať o svojom živote? aleboo::??