Tato tema mi pripomina pripravu na maturitu z anglictiny, alebo nieco podobne
ehm ale k veci... Tak ja nezijem ani v centre ani na okraji Ked na okraji, tak je super ze by to bol asi dom, zahrada a tak len treba dochadzat. Z tohto hladiska je to v centre ovela vyhodnejsie. Len napriklad ja byvam v meste a do skoly cestujem hodinu s prestupovanim, to vie niekedy nastvat...
Sirsie okolie, do centra za 10minut mestskou dopravou . . . mi vyhovuje. A v centre je pomerne velky hluk z podnikov v pivniciach a na prizemi. Tiez aj problem z parkovanim a potom ak chce clovek robit nejake zmeny na objekte moze to byt o dost zlozitejsie. Ale nadherny klud byva na pesej zone v skorsich rannych hodinach. Byt tam ma vyssiu hodnotu, ale aj drahsie prevadzkove naklady. Mimo centre je to opak, viac kludu (ak neberem v uvahu sidliska), . . .
Zil som v centre a bolo to podstatne lepsie ako teraz na okraji na sidlisku. Tu okrem par obchodov a krciem do ktorych nechodim nie je ani hovno. Je to tu sami fetak a clovek sa aj boji ist na ulicu.
byvam v centre a je mi to dobre akurat na to, že mam vsetko blizko... ale nemam tu ziadnych kamaratov, pretože žije tu mladych ludi len par (aj to vsetko boli siedmaci na zakladnej ked ja som bola 9tacka) a potom geriatria... vymenila by som to kludne za každodenne cestovanie busom, len aby som mala nejakych ludi blizsie....
ale inak keby som mala byvat v dome, tak urcite na okraji mesta, ovela radsej ako na dedine
Dakujem Vám pekne za spolupracu azizi mas tak trosku pravdu pisem sprachdiplomovu pracu a potrebujem nejaku anketu a nazory , ani si neviete predstavit ako mi ulahcujete pracu , danke schon
na okraji..niekde, kde keď sa pozriem von oknom, tak uvidím aspoň trochu prírody... ale napríklad sa mi páčilo, keď moja sestra bývala v Olomouci priamo v centre v takom historickom dobe. Bolo fajn, pekné... Takže ani to by mi nevadilo.. Ale radšej ten okraj...
V centre je určite fajn výhľad, všade má človek blízko, ale nevýhodou je ruch často aj v nočných hodinách a príroda nie je tak blízko.
Na okraji je väčšinou väčší kľud, príroda je bližšie, ale napríklad vo väčších mestách je problém s dopravou, kedže všade sú zápchky a je problém dostať sa rýchlo do centra.
@luccinka myslím že to by mi nevadilo, je síce lepšie dýchať čerstvý vzduch ale žiť v tichom prostredí by ma isto časom zabilo, najideálnejšie by bolo bývať v centre vačšieho mesta napríklad BA a cez víkendy byt na chalupe v tichej dedine a regenerovať si plúca
byval som aj v centre aj na okraji ... no u mna viedlo centrum koli tomu ze som to mal blizko do prace .. no ked som chcel neformalnejsie sa prejst tak ten koniec mesta jednoznacne .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ehm ale k veci... Tak ja nezijem ani v centre ani na okraji Ked na okraji, tak je super ze by to bol asi dom, zahrada a tak len treba dochadzat. Z tohto hladiska je to v centre ovela vyhodnejsie. Len napriklad ja byvam v meste a do skoly cestujem hodinu s prestupovanim, to vie niekedy nastvat...
ale inak keby som mala byvat v dome, tak urcite na okraji mesta, ovela radsej ako na dedine
Inak do centra to mám 6 minút pešo a je to super...
Na okraji je väčšinou väčší kľud, príroda je bližšie, ale napríklad vo väčších mestách je problém s dopravou, kedže všade sú zápchky a je problém dostať sa rýchlo do centra.