@ao Akože čudujem sa ti, že ťa to baví sa zo mnou hádať Ak si sa potreboval do niekoho obuť tak ťa sklamem, ale mne to tak strašne trhá žily Ja som odpovedal v @9 a ďalej reagujem už len na teba a prepáč, tvoje sprosté pripomienky.
@adsy Ked slusne upozornenie, ze odpovedas na nieco ine ako sa pytal autor povazujes za "hadanie sa", "obuvanie sa" a "sproste pripomenky", tak odporucam menej sebestrednosti a egocentrizmu.
Nie si stred vesmiru.
(verim, ze reakciu na tuto sprostu pripomienku si odpustis)
@ao sklamem ťa, ale neodpustím Ak si už taký sprostý, že nevieš čítať tak si prečítaj moju prvú reakciu znova a stále dookola až kým to nepochopíš. Hneď na začiatku reakcie je odpoveď na otázku fóra a to či sa nám to už niekedy stalo. To čo je za tým je už iba dodatok. To, že ty si pociťoval potrebu uspokojiť svoje ego na druhej časti mojej reakcie už nie je môj problém. V reakcii @14 si nepochopil iróniu a to, že som ti to nechcel dať najavo takto drzo, ale čo už. Inak poprosím používať slovenské slová, ďakujem
V kazdom prispevku napises nejaku hlupost a snazis sa to zakryt pozou velkeho moralizovania. Neviem co konkretne nechapes na tom, ze si v prvom prispevku napisal hlupost (ale hlavne, ze si si po nej pripadal dospelo a inteligentne)
A potom si to zaklincoval kecami o hadani sa a egu, zatial co jediny kto tu prska zlc si ty
@ao Moje nervy sú absolútne v poriadku čo sa o tvojich povedať nedá V prvom príspevku som napísal či sa mi to niekedy stalo a dodal som tam ešte názor, že to je aj tak o trpezlivosti s partnerkou. Ale to už niekto ako ty asi nechápe. A keď už hovoríme o morálke tak tá tvoja je pochybná. Vybral si si z môjho príspevku časť, ktorá ti najviac vyhovovala, aby si sa mohol do niekoho obuť. No čo už, trafil som sa ti do rany, ale stále ťa nechápem čo si chcel docieliť. Jediný kto tu chce mať za každú cenu pravdu si ty. A druhá vec je o tom, že nedokážeš rešpektovať názory druhých.
@adsy Niekto ako ja to nechape? A z toho dokonca dokazes zhodnotit moju moralku? To snad nemyslis vazne
Precitaj si o com je toto forum a precitaj si svoj prispevok. Potom sa nad nimi zamysli.
Ked tu bude forum: "Aj vy ste uz nasli v obchode plesnive ovocie?" tak budes reagovat: "To je o tom ako dlho hladas, urcite sa tam najde aj normalne"? To je krasne, si sikovny, ale to nic nemeni na tom, ze je to mimo misu.
Rovnako ako v tvojom pripade - je krasne, ze na svoju partnerku trpezlivo cakas. Si sikovny chlapec. Ale otazka bola zamerana na to, ci sa ti to stalo a v pripade, ze ano, tak co konkretne ti vadilo. Z odpovede: "nepacilo sa mi X a Y" moze autorka nabrat nove skusenosti a pripadne experimentovat.
Z tvojej odpovede ma akurat informaciu: "snad tvoj chlap bude tolerantny a nebude mu vadit, ze ti to nejde".
(Tymto nevravim, ze autorka hovorila vyslovene o sebe, ale prinosnost roznych typov komentarov je v tomto pripade evidentna)
V 3/4 prispevkoch ktore pisem na Birdz sa snazim niekomu poradit, ale zrovna teba som si vytipoval aby som sa do teba mohol obut. Samozrejme. A stihomamom netrpis? Opakujem, ze nie si stredom vesmiru.
Napisal si prispevok skladajuci sa z dvoch casti.
1) skusenost
2) subjektivny nazor
Reagoval som na druhu cast. Tak preco sa stazujes, ze som si vybral len jednu cast tvojho prispevku? Je snad logicke, ze reagujem na subjektivny nazor, nie na tvoju skusenost.
Ozaj - ked uz sme u tej moralky - nedavno tu bol zaujimavy blog o ludoch, ktori sa vsade ohanaju moralkou a toleranciou. Odporucam pohladat, precitat a dospiet k smutnemu poznaniu ako velmi na teba dany clanok sedi. (predtym ako sa budes nabuduce ohanat moralkou, toleranciou a respektovanim nazorov)
Kludne si este nieco odpis, ja uz na teba v tomto threade prestavam reagovat, lebo sa tu neriesi nic konstruktivne. Len fnukanie, ze som si dovolil s tebou nesuhlasit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale ja sa nestazujem
Ked to niekomu nejde, tak mu to nejde.
Mozem to tolerovat, ale to neznamena, ze mu to ide.
Nejde jej to, preto pockas... To je ok, ale proste to nijak neodpoveda na otazku na zaciatku tohto fora
Nie si stred vesmiru.
(verim, ze reakciu na tuto sprostu pripomienku si odpustis)
V kazdom prispevku napises nejaku hlupost a snazis sa to zakryt pozou velkeho moralizovania. Neviem co konkretne nechapes na tom, ze si v prvom prispevku napisal hlupost (ale hlavne, ze si si po nej pripadal dospelo a inteligentne)
A potom si to zaklincoval kecami o hadani sa a egu, zatial co jediny kto tu prska zlc si ty
A este mas nervy niekomu pisat o jeho egu.
Precitaj si o com je toto forum a precitaj si svoj prispevok. Potom sa nad nimi zamysli.
Ked tu bude forum: "Aj vy ste uz nasli v obchode plesnive ovocie?" tak budes reagovat: "To je o tom ako dlho hladas, urcite sa tam najde aj normalne"? To je krasne, si sikovny, ale to nic nemeni na tom, ze je to mimo misu.
Rovnako ako v tvojom pripade - je krasne, ze na svoju partnerku trpezlivo cakas. Si sikovny chlapec. Ale otazka bola zamerana na to, ci sa ti to stalo a v pripade, ze ano, tak co konkretne ti vadilo. Z odpovede: "nepacilo sa mi X a Y" moze autorka nabrat nove skusenosti a pripadne experimentovat.
Z tvojej odpovede ma akurat informaciu: "snad tvoj chlap bude tolerantny a nebude mu vadit, ze ti to nejde".
(Tymto nevravim, ze autorka hovorila vyslovene o sebe, ale prinosnost roznych typov komentarov je v tomto pripade evidentna)
V 3/4 prispevkoch ktore pisem na Birdz sa snazim niekomu poradit, ale zrovna teba som si vytipoval aby som sa do teba mohol obut. Samozrejme. A stihomamom netrpis? Opakujem, ze nie si stredom vesmiru.
Napisal si prispevok skladajuci sa z dvoch casti.
1) skusenost
2) subjektivny nazor
Reagoval som na druhu cast. Tak preco sa stazujes, ze som si vybral len jednu cast tvojho prispevku? Je snad logicke, ze reagujem na subjektivny nazor, nie na tvoju skusenost.
Ozaj - ked uz sme u tej moralky - nedavno tu bol zaujimavy blog o ludoch, ktori sa vsade ohanaju moralkou a toleranciou. Odporucam pohladat, precitat a dospiet k smutnemu poznaniu ako velmi na teba dany clanok sedi. (predtym ako sa budes nabuduce ohanat moralkou, toleranciou a respektovanim nazorov)
Kludne si este nieco odpis, ja uz na teba v tomto threade prestavam reagovat, lebo sa tu neriesi nic konstruktivne. Len fnukanie, ze som si dovolil s tebou nesuhlasit.