Ešte by som dodala, že ja sa v práci stretávam s niekoľkými desiatkami mien denne a videla/počula som už kadejaké mená, ale Zlatko nebol zatiaľ žiadny...
anoo mamin kolega sa tak volá a hovorila mi aj milú príhodu, keď bol v obchode s kamarátom, tak naňho kamarát zakričal jeho menom...nasledovali udivené pohľady predavačky vlastne neviem či je to milá príhoda, každopádne keď si to človek predstaví je to celkom nepríjemná situácia s týmto menom musia byť pekné zážitky
ja mam excelentny kalendar, pretoze tam mam aj mena, co sa bezne neuvadzaju,
takze (ako pozeram, bolo to uz vcera) meniny mali okrem Zlatka aj Svätoslav / Svätoslava
a dnes mi hlasi Anton, Tobiáš
To je ok, minuly tyzden mala meniny Fatima (5.6.), ale uz tu boli aj mena ako Piroška (18.1.), Romuald (7.2.), Scholastika (11.2.), Metaneta (14.3.), Sibyla (19.3.), Prudencia (28.4.), Achilles (12.5.) a podobne dalsie ulety ....
btw najhorsie meno, ake som kedy videla, je Clitoria
Kedže som mala šibnutých rodičov, ktorý sa nevedeli rozhodnúť aké mi dajú meno a tak ma neustále premenúvali, keď som sa narodila, bola som Aranka (bez poznámok pls), potom šli na matriku a bola som Zlatka a potom šli znova na úrad až som sa vďakabohu dostala k svojmu terajšiemu menu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a nie, so Zltkom som sa nestretla este
Ale s anzu sme pre nejakého Zlatka našli pár vhodných priezvísk.
Napríklad takého Zlatka Macka by som rád niekedy stretol
a nepoznam :/
@antifunebracka
takze (ako pozeram, bolo to uz vcera) meniny mali okrem Zlatka aj Svätoslav / Svätoslava
a dnes mi hlasi Anton, Tobiáš
To je ok, minuly tyzden mala meniny Fatima (5.6.), ale uz tu boli aj mena ako Piroška (18.1.), Romuald (7.2.), Scholastika (11.2.), Metaneta (14.3.), Sibyla (19.3.), Prudencia (28.4.), Achilles (12.5.) a podobne dalsie ulety ....
btw najhorsie meno, ake som kedy videla, je Clitoria
Čiže vďakabohu o jednu Zlatku menej je!
Nestretla som.
aj nemecký šprintér sa volá Manfred Kokot
@holandskasalama mal naňho kričať Zlaťo
@crashhp alebo ales kokot - slovinsky futbalista
@lawey Roland je podľa mňa dosť v pohode meno.