on sa totiz boji nepriazne z tvojej strany. keby to urobil on prvy, tak sa moze stat, ze mu vylepis, alebo mu povies radsej nie (v skutocnosti to tak mozno nie je, ale on si to mysli).
ked ten prvy krok urobis ty, dam ruku do ohna ze do toho pojde...
No jasné, ale veď on sa nemá čoho báť, veď podľa mňa vie, že ho miluje, a ten sex predsa k tomu patrí, Ale pre mňa to je dosť ťažké, pretože som sex ešte nemala a nemám odvahu urobiť ten prvý krok, poraď mi, či keď mu budem dávať vášnivé bozky príde na to sám?
Izdo ma pravdu. Chalan ma strach, ze ked na to pojde prirychlo, tak to pokazi... ale to neznamena, ze by to nechcel... chlap to chce vzdy Tak supky-hupky do toho
zodpovedny chlap to sice chce vzdy ale vie aj uvazit ci je alebo nieje na to pravy a vhodny cas napr moj kamos odmiatol sex s niekym skym chodi uz vyse roka lebo este citli ze nie je pripraveny
Typek, to hej. Ale ked zena navrhne chlapovi sex, tak nej neda facku, ze co si to dovoluje... o tom to je. Ked navrhne sex chlap zene, tak je zvrhlik...
2 Anetka:thak to je podla mna kusok zwlastne,wacsninou su fakt iniciatiwny xlapi,aaale zase na druhej strane mozes byt rada,ze to neni nejaky yebo ktoremu ide len o to a tym padom ta ma skutocne rad,ne...w podstate s tymi bozkawackami to je good idea a da sa cez to prepracowat az k samotnemu aktu,aaale to musia byt mrte wasniwe
ako sa dopracovať k intímnostiam? povedz mu, ze dlhšiu dobu sa mu chystáš nieco dôležité povedať, ale nedokážeš to.ak ťa lúbi, povie: "Mne sa môžeš zdôveriť s čímkoľvek."
Povedz mu, že ho ľúbiš.On povie to isté.potom s čistým svedomím sa začnete bozkať na ústa, na krk a nižšie.sex mať nemusíte, ale aspoň dotyky.myslím ze tak to vyjde.držím palce.podstatou úspechu je zistiť či naňho s tým môžeš ísť na 100% a potom už nebudeš mať strach.on to zrejme nevie a neviem ci to aj môže odniekiaľ vedieť, tak sa nemusíš vôbec báť.ja viem, ze to zvládnete obaja na výbornú.drzím palce.
hm.. je mi trochu zvlastne na toto reagovat, lebo.. predsa taketo veci sa vacsinou deju prirodzene, bez toho, aby si dvaja povedali: no tak teraz urobime toto..
ale vies Anetka, vztah je hlavne o dovere a o umeni rozpravat sa, komunikovat spolu. malo by to byt o tom, ze si viete povedat cokolvek. tu zazneli nazory, ze urob prvy krok sama. a ja s tym suhlasim. vies, mne kedysi jeden priatel povedal ze " neviem, ci sa uz na TAKE veci citis. ak ano, dobre ale ak nie, pochopim to. lebo my muzi "mozeme" =chceme/sme pripraveni/ takmer vzdy a je to len na tebe, ci to uz chces alebo nie". ja som tiez predtym sex nikdy nemala. ak sa na to citis, tak urob nieco, co Ti tuna navrhovali kolegovia a pokial mu to nemozes povedat, tak to urob "ručne"- on hned pochopi, ze ked sa ho dotykas na istych miestach, ze to nie je len tak a ze to znamena,ze chces vo vztahu ist dalej.. neboj sa. urcite sa na Teba nebude pozerat ze" to ako co spravila?" mozno prave na to caka, hoci vie,ze ho milujes, len potrebuje znamenia, signal, ze si mu to schopna dokazat aj takto. vela stasia !!!
OK, tak vám všetkým ďakujem za rady, a Ondy, neboj sa, som už plnoletá, len ten profil sa mi nejako nevydaril a neviem ho opraviť.
No, takže držte mi všetci palce, budem s mojim bobom asi tak na ďalší výkend, takže až o dva týždne a to sa na neho budem tak tešiť, že už spravím fakt čokoľvek, a myslím si, že aj on.
No, len najprv musím nabrať odvahu, nechcem, aby si myslel, že som nejaká ľahká holka.
Dúfam, že nám to výde, ak chcete, potom vám dám vedieť.
musis byt v spravnej chvili na spravnom mieste...ved ak to chcete, a on sa nema k cinu,tak zacni ty...ja som tiez zacala a dodnes ma tym moj chalan chvali pred ostatnymi...nemusi vzdy zacat chalan...pouzi troska predstavivosti a bude to nadherne...ale na 1x to skoro nikdy super nevide..ved uvidis...pa
Ako ti poradil Izdo chyt ho tam podla nalady bud nezne alebo razne xixi...ale radsej neznejsie ..a rozhodne ked by si bola teraz ty aktivna prva nic zle sa nestane prave naopak, ved predsa on na to caka ako na spasenie a tvojou aktivitou ho zaroven prekvapis a dodas tomu iny rozmer.Bude viac chtivy a tym si to lepsie uzijes aj ty!!muc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
hned mu to bude jasne
on sa totiz boji nepriazne z tvojej strany. keby to urobil on prvy, tak sa moze stat, ze mu vylepis, alebo mu povies radsej nie (v skutocnosti to tak mozno nie je, ale on si to mysli).
ked ten prvy krok urobis ty, dam ruku do ohna ze do toho pojde...
Cakám i iné odpovede.
no s dotykmi by si mala zacat ty...
suhlas
Povedz mu, že ho ľúbiš.On povie to isté.potom s čistým svedomím sa začnete bozkať na ústa, na krk a nižšie.sex mať nemusíte, ale aspoň dotyky.myslím ze tak to vyjde.držím palce.podstatou úspechu je zistiť či naňho s tým môžeš ísť na 100% a potom už nebudeš mať strach.on to zrejme nevie a neviem ci to aj môže odniekiaľ vedieť, tak sa nemusíš vôbec báť.ja viem, ze to zvládnete obaja na výbornú.drzím palce.
ale vies Anetka, vztah je hlavne o dovere a o umeni rozpravat sa, komunikovat spolu. malo by to byt o tom, ze si viete povedat cokolvek. tu zazneli nazory, ze urob prvy krok sama. a ja s tym suhlasim. vies, mne kedysi jeden priatel povedal ze " neviem, ci sa uz na TAKE veci citis. ak ano, dobre ale ak nie, pochopim to. lebo my muzi "mozeme" =chceme/sme pripraveni/ takmer vzdy a je to len na tebe, ci to uz chces alebo nie". ja som tiez predtym sex nikdy nemala. ak sa na to citis, tak urob nieco, co Ti tuna navrhovali kolegovia a pokial mu to nemozes povedat, tak to urob "ručne"- on hned pochopi, ze ked sa ho dotykas na istych miestach, ze to nie je len tak a ze to znamena,ze chces vo vztahu ist dalej.. neboj sa. urcite sa na Teba nebude pozerat ze" to ako co spravila?" mozno prave na to caka, hoci vie,ze ho milujes, len potrebuje znamenia, signal, ze si mu to schopna dokazat aj takto. vela stasia !!!
No, takže držte mi všetci palce, budem s mojim bobom asi tak na ďalší výkend, takže až o dva týždne a to sa na neho budem tak tešiť, že už spravím fakt čokoľvek, a myslím si, že aj on.
No, len najprv musím nabrať odvahu, nechcem, aby si myslel, že som nejaká ľahká holka.
Dúfam, že nám to výde, ak chcete, potom vám dám vedieť.