Vedeli by ste mi poradiť aký je najlepsi zlavovy portál na Slovensku a keď ste jedným zo zakaznikov ako platíte cez internet banking alebo paypal ďakujem.
Ja si ich hľadám cez zlavy.sme.sk , tam ti ukazuje z viacerých, je mi úplne jedno aký to je, dobré zľavy ponúkne vždy iný. Ja platím cez paypal keď sa dá.
@nobile neprerobia ani prd.. teda podla toho s kym podpisu zmluvu, lebo niektore portaly si uctuju proviziu za klik a nie za realny predaj.. ale v zasade je to pre obchodnikov velmi lacna a efektivna reklama..
@chevro je to moje osobné presvedčenie, nebudem ti ho vnucovať a ani ťa za to odsudzovať. keď je to výhodné, tak to využívaj. mne ten systém proste nie je sympatický, neviem ti presne vysvetliť prečo.
@tommyhot ...Urcite zalezi od toho s kym a aku zmluvu maju podpisanu ...Kolega mi spominal jednu restiku kde sa mu stazoval typek... Ze sice predal za den 250 jedal a predtym tak max sto...ale ze je z toho 15 eur v minuse
@nobile zjavne si nepochopil o com je zlavovy biznis... obchodnik na tom nema zarobit.. on si ma spravit reklamu, prostrednictvom predaja zlavneneho tovaru, alebo sluzby.. a reklama su vzdy pociatocne naklady.. vysledok ma byt spokojni a vracajuci sa zakaznici...
ibaže slovač nemá charakter dlhodobo verného zákazníka na základe spokojnosti, naháňa len výhodnú cenu, jt jednorázový nákup/návšteva. pre obchodníka nula bodov, pre zákazníka ušetrené , ryžuje na tom niekto, kto vie využiť (zneužiť) ľudské slabosti.
to je v zásade asi to, čo mi na tom nie je sympatické (@chevro )
otázne je, či daný produkt fakt potreboval, a neušetril by viac, keby si ho vôbec nebol kupoval... ale to je otázne pri hocijakej nálepke ZĽAVA / VÝPREDAJ
@luc.ka tak napriklad v pripade kaviarni, barov, pubov a restauracii to vyznam ma (lebo pit a jest sa musi ).. aj slovaci sa radi vratia tam, kde sa citili dobre.. ale obchodnici, ktori predavaju tovar maju povacsinou smolu.
i ked tak ci tak ide o dobry viral. vo svojom okoli nepocujem nic ine, len jak som fajnovo kupil XYZ cez zlavovy portal TAM a TAM..
Je to stale efektivnejsia a hlavne lacnejsia reklama ako ppc, billboardy, letaky atd..
@luc.ka to ja som dokonca poznala osobu, ktora tym reklamam ako celku podliehala uplne. reklama na deodorant? ona ho musela mat, lebo v reklame povedali, ze je najlepsi
Ja som si tam pár vecí už pokupovala, najviac sa to týkalo zliav v reštauráciach. A určite si nevyberám, že ten je naj a ten je horší, kde nájdem zĺavu, ktorá sa mi páči, tak tam kúpim. A platila som myslím aj cez IB a potom aj priamo cez kartu
@luc.ka bez marketingu a reklamy by si mozno ani ty nemala oblubene restiky, bary, oblecenie, topanky..
zlavovy web je pre nejakeho zacinajuceho podnikatela dost dobra prilezitost, kedze nema ziadne naklady ani zisk, pokial samotny zlavovy portal nic nepreda.. (papierovacky a telefonovacky bokom)
ostatne ak ma super produkt ktory ma potencial byt predavany, tak spravi dobre meno aj sebe a aj tomu portalu, prostrednictvom ktoreho predaval..
@tommyhot pravda, čo si napísal o tých reštikách a baroch, dá sa tak dobre objaviť super miesto na posedenie ale napríklad sa mi aj s tovarom stalo, že som našiel dobrú zľavu a vôbec som o tom e-shope netušil a kľudne tam nakúpim aj nabudúce bez zľavy, lebo je to tam výhodne takže celkovo si myslím, že tento druh reklamy je co väčšine prípadov výhodný, a to pre obe strany obe strany na tom ušetria a aj získajú
@tommyhot ...Ved v pohode, pre nejaky e-shop, o ktorom nikto nevie to moze byt super... Aj pre nejaku kaviarnicku co je zastrcena v prdeli...
Ale ocividne to nie kadzemu vyhovuje... Ked majitel toho podniku bol vyslovene nespokojny, ze zisk ziaden a skoncili zlavy prilev zakaznikov sa vratil na tu istu uroven aka bola pred zlavamy
A sam ako zakaznik som sa par krat popalil, napriklad na paintbole...
ja mám rada zľavomat, majú dobrý program pre zákazníkov. alebo pozri » www.zlavypokope.sk/... a nájdi si medzi všetkými portálmi tie zľavy, čo ti vyhovujú, na jednom mieste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ibaže slovač nemá charakter dlhodobo verného zákazníka na základe spokojnosti, naháňa len výhodnú cenu, jt jednorázový nákup/návšteva. pre obchodníka nula bodov, pre zákazníka ušetrené , ryžuje na tom niekto, kto vie využiť (zneužiť) ľudské slabosti.
to je v zásade asi to, čo mi na tom nie je sympatické (@chevro )
otázne je, či daný produkt fakt potreboval, a neušetril by viac, keby si ho vôbec nebol kupoval... ale to je otázne pri hocijakej nálepke ZĽAVA / VÝPREDAJ
!!!
i ked tak ci tak ide o dobry viral. vo svojom okoli nepocujem nic ine, len jak som fajnovo kupil XYZ cez zlavovy portal TAM a TAM..
Je to stale efektivnejsia a hlavne lacnejsia reklama ako ppc, billboardy, letaky atd..
že všade o tom počúvam, je ďalšia vec, čo ma na tom irituje
ale tak... okey, aspoň je to ekologickejšie, ako killovať stromčeky na papierové letáky
ale aj tak je to sprostosť. ako celá reklama a marketing ako taký
Okrem toho, mne z pohľadu zákazníka je úplne jedno či oni zarobia, pre mňa je podstatné to že ja mám niečo oveľa lacnejšie ako bez toho.
zlavovy web je pre nejakeho zacinajuceho podnikatela dost dobra prilezitost, kedze nema ziadne naklady ani zisk, pokial samotny zlavovy portal nic nepreda.. (papierovacky a telefonovacky bokom)
ostatne ak ma super produkt ktory ma potencial byt predavany, tak spravi dobre meno aj sebe a aj tomu portalu, prostrednictvom ktoreho predaval..
Viem, ze ked skoncia zlavy polovica ludi do lokalu ani nepachne
...Nepocul som jedneho stazovat si, ze na tie zlavove portaly uz sa nenecha nabalamutit
A mne je to jedno, nemam bar, restiku ani nic take... Len popisujem pocity ludi, ktori s tym skusenosti maju
Ale ocividne to nie kadzemu vyhovuje... Ked majitel toho podniku bol vyslovene nespokojny, ze zisk ziaden a skoncili zlavy prilev zakaznikov sa vratil na tu istu uroven aka bola pred zlavamy
A sam ako zakaznik som sa par krat popalil, napriklad na paintbole...
Kupil som zlavu cez zlavomat...
A ty buzeranti to nechceli akceptovat
...Tak na co su tie zlavy potom ?