Pravidelne ich používam Bola som takto na dvoch pobytoch a idem na tretí zlavomanka.sk tam je to tak zhrnuté z viac portálov a dá sa tam vždy niečo nájsť, negatívnu skúsenosť zatiaľ nemám
ohľadom pobytov, zájazdov, dovoleniek, etc si hlavne dobre pozri, v akom je to termíne. lebo taliansko za 90€ na týždeň, so všetkým v cene, je síce dosť lákavé, ibaže neviem, čo tam človek bude robiť na začiatku mája prípadne v októbri...
a skús toto » www.shopcity.sk/... robí tam kamoška, furt do nej hustím, nech tam zaradia nejaké holandsko, vlastne už tam aj bolo, ale... stále to bolo drahé oproti tomu, keby som tam šla bez cestovky.
Kupujem celkom pravidelne, z rôznych portálov, hľadám si to na zlavy.sme.sk , tam to zobrazuje ponuky zo všetkých možných
Najčastejšie kupujem rôzne obedy a také veci, alebo zľavy na bedmintonové kurty, frajerka tam kúpila mame strihanie u kaderníčky, všetko možné sa tam dá nájsť, nikdy som nemal žiadny problém.
Ale tie výlety, pravdupovediac keď sú tam zľavy na hotely a penzióny tak sú aj tak na hovno, pretože vždy si všade viem nájsť lacnejší a okrem toho si treba dávať bacha na to kedy sú voľné termíny.
Kupujem pravidelne z roznych portalov a najviac sa mi paci couponzone.sk, tam su vzdy ponuky na pobyty a ine druhy produktov, ktore nakupujem asi najcastejsie alebo sluzby..prednedavnom som si zakupila jeden pobyt vo Vysokych Tatrach a bola som velmi spokojna a aj priatelovi sa to pacilo.
zľava dňa a zľavomat sa mi osvedčili najviac, no všeobecne pozerám zľavy na agregátore - mieste, kde sú všetky zľavy zo všetkých portálov » www.zlavypokope.sk/... (predtým som používala zlavy.sme, no prestali tam dávať niektoré portály, a toto je krajšie a prehľadnejšie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ohľadom pobytov, zájazdov, dovoleniek, etc si hlavne dobre pozri, v akom je to termíne. lebo taliansko za 90€ na týždeň, so všetkým v cene, je síce dosť lákavé, ibaže neviem, čo tam človek bude robiť na začiatku mája prípadne v októbri...
Najčastejšie kupujem rôzne obedy a také veci, alebo zľavy na bedmintonové kurty, frajerka tam kúpila mame strihanie u kaderníčky, všetko možné sa tam dá nájsť, nikdy som nemal žiadny problém.
Ale tie výlety, pravdupovediac keď sú tam zľavy na hotely a penzióny tak sú aj tak na hovno, pretože vždy si všade viem nájsť lacnejší a okrem toho si treba dávať bacha na to kedy sú voľné termíny.