Panebože, hlavne už prestaň trapošiť s tým, aký si nadržaný, a ako chce zbaliť nejakého chutnučkého cumlíka, a tiež s tým ako na teba baby letia ale ty si GAY ... Bože ak si robíš na tomto portály len prču, tak už to nie je vtipné. A ak si taký naozaj, tak ťa ľutujem.
2. estrogén a testosterón sa ti nejako skrížili dohromady, takže máš potrebu exhibovať (čo je účinok testosterónu) niektoré svoje "ženskejšie" stránky (estrogén).
3. alebo si si to tu pomýlil s nejakou sexzoznamkou
4. alebo si idiot
5. alebo ťa proste baví nás srať.
alebo všetko dokopy.
(btw. takúto anketu by som zdrbal komukoľvek, homo/hetero/muž/žena, na tom nezáleží)
Zle som sa vyspala, možno je to aj tým, že som pred spaním vo fialových gumákoch nebehala okolo Neptúnovej fontány a nevrieskala tadžikistanské porekadlá?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
1. ti kolíše hladina hormónov
2. estrogén a testosterón sa ti nejako skrížili dohromady, takže máš potrebu exhibovať (čo je účinok testosterónu) niektoré svoje "ženskejšie" stránky (estrogén).
3. alebo si si to tu pomýlil s nejakou sexzoznamkou
4. alebo si idiot
5. alebo ťa proste baví nás srať.
alebo všetko dokopy.
(btw. takúto anketu by som zdrbal komukoľvek, homo/hetero/muž/žena, na tom nezáleží)
ja som sa vyspal nadherne a po dlhom case i dlho a veru dostatocne..
mozete mi zavidiet
rozmyslam ci o tom nezalozim diskusiu..
s nazvom..:
Vynikajuco som sa vyspal, možno je to aj tym, že som v noci nemal sex???
pockam este na nejake prispevky. filip