taký, čo sa nespráva pekne k ostatným a vo svojej podstate cíti zadosťučinenie, resp. radosť a potešenie pri veciach, ktoré spoločnosť stanovila ako "zlé", protizákonné a amorálne.
takí ktorí schválne ubližujú druhým... aj ked neviem , možno v tom musí byť aj niečo viac... každopádne asi niekto taký určite moc dobrý nebude. iked osobne si myslím, že s ľuďmi je to tak, že sú v niečom dobrý a v niečom zlý... akože napríklad nejaký muž. môže byť skvelý doktor, dobrý kamarát ale zlý manžel čo týra svoju ženu... čiže z určitého hladiska je dobrý a z určitého zas zlý... a myslím si že vo väčšine prípadov to tak funguje, že nikto nie je len dobrý alebo len zlý... každý je z časti aj ja... niekto viac niekto menej...
falosny, pokrytec, pretvarujuci sa, to je podla mna horsie ako neviem aki nasilnici/agresivni ludia, ti sa aspon nepretvaruju a ukazu sa hned v zlom svetle, nie ako ti, co su ku kazdemu milucki a pritom to su hnusne svine...dokonca aj viac znesiem osobu, co druhych tyra a sikanuje ako falosne hovada
@zusss ano na to som zabudol, doplniť tam ,, aj všetkým živým tvorom ,,
@torpedo08 neúmyselné ubližovanie je vec iná, to by som človeka za zlého nepovažoval, ale pokial je na to upozornený a vidí čo svojim konaním robí a aj tak v tom naďalej pokračuje ... tak potom sa to už ospravedlniť nedá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale vlastne to sa ani veľmi nedá považovať za človeka.
Takže tak
@17
čo si myslíš ty?
@simka1311 *nie sú *zlí *dobrí
@zusss @domca5577 dúfam teda, že zvieratká nekonzumujete, keď nemáte rady keď sa im ubližuje : )
@torpedo08 neúmyselné ubližovanie je vec iná, to by som človeka za zlého nepovažoval, ale pokial je na to upozornený a vidí čo svojim konaním robí a aj tak v tom naďalej pokračuje ... tak potom sa to už ospravedlniť nedá