Ako sa da zrušiť nejaky nick? viete,ešte dávno som si tu jeden založila a zabudla som heslo a teraz som na to heslo prišla no a keďže ho nepouživam tak je tu na nič a zbytočne existuje ,tak by som chcela poprosiť niekoho kto vie ako mám ten nick zmazať
no men sa stalo to isté tiež som o tom založila fórum.. povedali mi že admini to dokážu no ešte stále ten môj nick existuje a ma to serie.. aj yb som ho používala no zle som ho napísala a aj tak tam nič nemám.. keby si prišla na to ako sa to dá tak daj vedieť..
ja som sa sem prihlasila pred pol rokom aa chcela som tento nick zmazat, a spravit novy no myslim ze si nakoniec necham tento, ale kebyze si to rozmyslim tak mozete dat vedet ako ten nick zmazem
BIRDZ momentálne nemaže staré nicky. Z dôvodu ich histórie (a toho, že starý nick možno reagoval v nejakej diskusií na nejakú tému, a niekto POTOM reagoval na ten nick svojou odpoveďou).
Ak by sa zmazal nick, museli by sa teoreticky zmazať všetky stopy po ňom - tsky ktoré majú iní ľudia doručené (lebo sú od toho nicku), alebo komenty v rôznych fórach, blogoch iných userov.
Ak by sa naopak nechali stopy (komenty a pod) a linkovali by na neexistujúci nick, resp. niekto iný by si ho regol, a zrazu by sa stal autorom komentov ktoré nikdy nepísal, tak by z toho bol problém.
Ponechanie nicku, ktorý nechceš je oveľa menší problém, ako by mohlo vzniknúť jeho zmazaním.
Nick ako taký (profil a dáta naň spojené (snáď okrem videí a fotiek, ktoré môžu zaberať veľa miesta) tak samotný nick a existencia webky, zaberá na serveri, tak málo miesta, že mazanie nickov, aby sa ušetrilo pár kilobajtov, je takmer nepodstatné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ak by sa zmazal nick, museli by sa teoreticky zmazať všetky stopy po ňom - tsky ktoré majú iní ľudia doručené (lebo sú od toho nicku), alebo komenty v rôznych fórach, blogoch iných userov.
Ak by sa naopak nechali stopy (komenty a pod) a linkovali by na neexistujúci nick, resp. niekto iný by si ho regol, a zrazu by sa stal autorom komentov ktoré nikdy nepísal, tak by z toho bol problém.
Ponechanie nicku, ktorý nechceš je oveľa menší problém, ako by mohlo vzniknúť jeho zmazaním.
Nick ako taký (profil a dáta naň spojené (snáď okrem videí a fotiek, ktoré môžu zaberať veľa miesta) tak samotný nick a existencia webky, zaberá na serveri, tak málo miesta, že mazanie nickov, aby sa ušetrilo pár kilobajtov, je takmer nepodstatné.