Ahojte
Nechceli by ste sa niekto ku mne pridať ? Chcela by som zmeniť živ. štýl k zdravšiemu. Ide o zmenu stravy ( u mňa clean eating), vylúčenie nezdravých vecí, pravidelné cvičenie podobne Nemusí vam isť o chudnutie, hlavný cieľ je byť zdravšia
podľa mňa sú tu 3 kategórie ľudí a preto sa k Tebe nikto nepridá 1. žijú nezdravo a je im to jedno 2. už prešli na zdravý štýl 3. chceli by ale nechce sa im
každopádne Ti držím palce
Paci sa mi, ako niektori uvadzaju clean eating, ako keby to bol hotovy subor nejakych principov, to si akoze umyjes ruky pred jedlom?
A uz sa stravujem tak, ze to vyhovuje mojim predstavam o zdravom jedle; ale keby som isla len zacinat, tak by som nechcela niekoho, kto by to robil so mnou, lebo strasne nerada vysvetlujem, co a preco nejedavam
@Chiarra držím palce ale nespoliehaj sa na iných.. ja sa tak snažím stravovať už dlhšie a to telo sa ti potom naozaj odvďačí.. avšak okolie sa ku tomu zvyčajne stavia tak, že to ty si zvláštna a nie oni lebo dnes je zvykom si to vlastné zdravie ničiť a veľký dopad na to má hlavne tá zlá strava.. takže keď si už dostala tento nápad, tak ho len napĺňaj
netuším, čo presne clean eating znamená, ale podľa toho, čo za článok práve čítam, je to
1. spôsob stravovania "na mieru" (čo je fajn) a
2. mnohé z vecí, ktoré takí clean eateri jedávajú, by som do seba nedal a pokladám ich už za vyložene nevhodné na konzumáciu
- podobne paleo.
ale je veľmi fajn smer, ktorým sa uberáš (het s procesnutými vecami) a držím palec, podobne ako @12
ani ja neviem co to je, ale ja sladkosti skoro vobec nejem, mam cukriky mesiac v sufliku proste ma ani nezaujimaju...a nejem ani vyprazane veci, wifonky, pastety, a ked uz si kupujem nejaku sunku alebo parky, tak nech su kvalitne, nemam rada skoro nic mlete, bohvie co za maso tam dali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
každopádne Ti držím palce
A uz sa stravujem tak, ze to vyhovuje mojim predstavam o zdravom jedle; ale keby som isla len zacinat, tak by som nechcela niekoho, kto by to robil so mnou, lebo strasne nerada vysvetlujem, co a preco nejedavam
1. spôsob stravovania "na mieru" (čo je fajn) a
2. mnohé z vecí, ktoré takí clean eateri jedávajú, by som do seba nedal a pokladám ich už za vyložene nevhodné na konzumáciu
- podobne paleo.
ale je veľmi fajn smer, ktorým sa uberáš (het s procesnutými vecami) a držím palec, podobne ako @12