Asi je tu už dosť takých fór ale tak čo už ..
Poslednú dobu mám strašný problém so svojimy vlasmi .. ale len tak vnútri seba cítim, že by to chcelo dáku zmenu .. Len neviem presne akú, poraďte smiley::
@kika24 ja si tiez myslim, ze ofinu, ale nie celu rovnu, nieco strapate a nie prilis narocne na udrzbu + zvysne vlasy nechaj narast dlhsie, tym nic nepokazis
ďakujem za rady teda, asi vyskúšam tú ofinu, mám aj dosť veľké čelo .. tak by som možno aj takú rovnú cez celé, len neviem celkom ako sa o takú ofinu treba starať O.o .. nikdy som ofinu nemávala
@kika24 daj si rovnú ofinu, ale z viacerých vlasov, aby nebola riedka, lebo potom je to bleee... a starať sa o ňu netreba nijak špeciálne, nie je to pes
inak .. ak si chcem dať ofinu tak na to potrebujem aj o čosi hustejšie vlasy .. a už som toho počula strašne veľa aj čítala na internete .. kokosový olej, gliss kur, zinok, vosk na vlasy .. máte s niečím skúsenosti? aby boli aspoň trošku hustejšie
Dioptrie asi veľké nemáš tak odstráň okuliare.Tvoj výzor sa rapídne zmení ak ti lekár predpíše umelé šošovky.Ofinou nič nevyriešiš jednoducho chod za kaderníčkou poraď sa a daj si spraviť účes nechaj to na ňu.! Uvedom si keď sa chceš zmeniť že už skončili tvoje decké časy a už si dáma !
@onaj123 neviem .. keď som bola ešte malé decko tak som mala dioptrie 4,5 a teraz sa mi fakt zlepšujú - už mám 1,15 a 1,0 .. chcem radšej chvíľu zotrvať s okuliarmi a doktorka povedala, že časom nie je vylúčené úplné odstránenie .. okrem toho šošovky nesadnú každému .. moja sesternica ich napríklad nemôže nosiť, leb jej oko ich nedokáže prijať ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Totiž mne vlasy aj dosť pomaly rastú, len neviem čo by som mala zmeniť .. ofina, alebo nejaké mikádo? neviem