Ja nezvyknem mávať nervy, všetko beriem v pohode... zatiaĽ.. ale jedna moja kamarátka (a vlastne už ani neviem kao to je...) sa fakt že zmenila... Bývali sme najlepšie kamošky... no odrazu ako chodí s mladšími von, má pozíciu "vodca" (fakt mi to tak pr
ja som ju sice tak kruto neposlala, ale nie sme už v kontakte.. bola ma nedavno pozrieť ako sa mi dari.. xD a uplne afektovana bola... a ja neivem čo si mam o tom mysleiť.. na ejdnej strane mam trochu vyčitky že po tolkych rokoch.. fkat od prvej triedy jej už ani enzavolám, ale myslím, že je to fakt odôvodnené.. teda to som si istá.. a podla mna sa tak skoro neuvedomí taže.. xD
a tooo...ty máš 15? ona tiež? a keď chodí s mladšími von to chodí s 12 ročnými??? no tá dopadla.. ja by som sa vysrala na ňu...asi chce mať za vzor mladšie sople..tak nech má...osratá je , nestojí ti za to
niečo také som riešila aj ja a dopadlo to zle.. rozišli sme sa a nechceme sa už ani vidieť.. teda.. aspoň myslím.. ale tak život ide ďalej stretneš kopu nových ľudí.. nových naj-kámošiek.. bohužiaľ ľudia sa menia..aj ty si sa možno zmenila len si to neuvedomuješ... keď chceš pokecaj si s ňou ešte o tom.. aspoň aby si vedela že si niečo pre záchranu vášho vzťahu urobila.. lebo keby si to neurobila, časom by si si to možno vyčítala... a potom je už krok na nej... držím palce aby sa to nejak vyriešilo...
vieš no teraz ti napíšem niečo ja....ja som mala tiež jednu kamošku už od škôlky proste boli boli sme totál super kamošky lenže ona potom odišla na gympeľ a myslela si že ja za ňou budem smútiť do neviemkedy skrátka ja som bola sama sebou... totálny flegmatik... všetko mi bolo jedno a obliekala som sa jako som chcela robila som si čo som chcela a mala som svoje názory...po čase sme sa stretli a ona začala hovoriť jako prestala počúvať tokio hotel že je emo a že chce pattinsona a že s kamoškou vyvolávali satana a že prosila rodičov aby si spravili americké vianoce a podobné s prepáčením chujoviny...tak sme sa dosť nepohodli povedala mi že ma nenávidí vraj som sa strašne zmenila a podobné voloviny... ja som jej zas povedala že je ....no šak viete čo a že na veky ostane deckom... a odvedy ubehlo trištvrte roka nebavíme a mne je fajn nepočula som o nej nič iba to že ju rodičia dali preč z gympľa lebo ho nezvládala (popritom ona chcela byť režisérkou hlavná vec že talent v koši) a teraz chodí sa detskú opatrovateľku... a potom že kto sa tu zmenil... ty si fakt s tej tvojej kamošky nič nerob ti hovorím sú aj väčšie extrémy
ja som mala podobný probllém... ale ona sa potom zmenila.... bola taká ako predtým ale teraz sa odsťahovala a je ešte horšia ako bola predtým nedá sa to s ňou vydržať...ľudia sú proste strašne ovplyniteľný oklolím... no smaozrejme že nie všetci
@Beautiful-disgrace Vies co? No.. bola Tvoja najlepsia kamaratka, tak je mozno krute hned to tak skoncit, ale to co robi by sa asi ako dobra zmena nepocitalo nikomu. Ak si s nou o tom hovorila a vysmiala Ta, je to este neprijemnejsie, ale mysli na to, ze to moze byt iba.. take momentalne "preskocenie". Ja na Tvojom mieste by som sa asi este raz ozvala, ale iba pisomne. Napis jej vsetko, co si myslis a na zaver pripoj, ze ak Ta vysmeje aj teraz, je to jej vec a ze tu pre nu budes, ak sa raz rozhodne byt opat normalna.
uplne jak moj pribech aj mne sa to stalo boli sme vždy tri najlepsiee kamošky je pravda že stoou druhou kamoskau som si vždy lepsie rozumela a aj teraz jedneho dnaaaa ta prva kamoška sa uplne zmenila.. nehcela chodit von a ani nič... sme sa jej pytala či ide on aže nechce hned na too sedime vonku na lavicke cez nas prejdee s 19 rocnou sestrou ževraj snou su viac rozumie pritom ma len 14 !!!!!!! išli spolu do baru na druhy den sme sli do školy tvarila sa ako nič.. keby že sa nič nestalo raz n atelestnej sme sa prezliekali... ona sa začali bavit čo boli predym naše nepretalky nas si nevšimala tak my s kamoškou.. že dobre tak sa porospravame na koniec šla von isli sme spolu na fudbal druhou kamoskou sme s abavili bolo ticho došli na fudbal nepratelky a snimi sa začala smiat mi že čo ?? ona že ved my sme už kamošky ale nie svami prostee aj ona ktorych nenavidila mala najradcej ktorych mala rada nenavidela viem čo to je.. je to dost n apiču ale jeb ju.. neoplati sa ti trapit.. viem čo to je stratit kamošku a ked sa ti zmeni naj kamoška
úplne ako môj príbeh .. akurát, že (v tomto prípade) kamoš nefajčí "ganju", ale fajčí aj keď to nikdy nechcel...nadáva, háda sa s učiteľmi, kamarátmi...a včera to úplne zabil, že "treba niekedy začať", tak nech za ním prídem ku škole, že sa ideme ožrať.......!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov