@Hrt11 mozno budem zniet ako rasita, ale romku za partnerku by som nechcel, chcel by som mat biele dieta, nechcem aby moje dieta (ak nejake budem mat) si muselo vytrpiet tolko co ja
@hmm dakujem, este som zabudol napisat,, ze som sa pokusal s niekym zoznamit na p.keci , ale ked som si uz s niekym vymenil foto, uz som potom o nej nepocul
mas sancu a urcite aj najdes to co chces ... nehladaj na pokeci, najskor tam narazis len na nejaku vyfuknutu diskofilku.. zabavaj sa, venuj sa tomu co ta bavi, chod do spolocnosti a urcite najdes to co chces
Máš šancu, ale nepopieram, že menšiu. Asi sa musíš začať veľa veľa zoznamovať a veľa veľa chodiť medzi ľudí. Keď si s niekým sadnete, môže sa to vyvinúť už kadejako
@ Novy1nick poznam vela takych parov co su zmiesane.aj ja som rom,moja sestra si zobrala slovaka.a funguje to.uz su spolu 10 rokov zosobaseny.ja s nim tiez nemam ziadny problem.mal som uz raz frajerku madarku mal som uz aj romku aj slovenku.nebol medzi nimi ziadny velky rozdiel.
chces mat biele dieta,ale to ti nepomoze ze si najdes bielu frajerku.dieta ma vacsinou taku istu plet ako jeho otec,nie mama.ty si si vybral ciel chodit s bielym dievcatom,hladas len biele dievcata a mozno ta niekde caka neaka romka,len ty o tom nevies lebo pozeras len na biele.nepozeraj aku ma farbu pleti.pozeraj na to ako sa s nou citis.predsa sa nebudes ovplyvnovat druhymi ludmi za to ze na teba nadavaju do cigana.jeb na nich.rozpravaj sa s tymi co nei su rasisti.
@Galinka & @0mega1 ja viem ze pokec nie je prave miesto na hladanie partnerky, neviem kde by som mal hladat, kedze do krcmy a do barov nechodil lebo nemam rad alkohol a vadi mi cigaretovy dym
@Yolis mne zoznamovanie a chodenie medzi ludi robi problem , a nemam ani kamosov v meste kde byvam, myslel som si ze nejakych mam, ale po tom co sa na mna vykaslali nechem s nimi neudrziavam nejak extra kontakt
@Hrt11 ako nehovorim keby sa nasala aj nejaka romka z podobnych pomerov ako ja (nie nejaka z osada) a nieco by medzi nami preskocilo tak urcite by som do toho vztahu isiel
co sa tyka farby pleti dietata, brat je tiez polorom a ma dve biele deti, sestra je tiez poloromka ale je biela a ma romske dieta - genetika je hrozna svina
@Novy1nick hladaj na normalnom mieste v meste, hromadnej doprave, praci... proste vsade, nikto nepovedal ze krcmy a bary su miesta kde sa ma zoznamovat a okrem toho tiez tam mozes narazit skor na tie "pochybnejsie"... Po svete chodi mnoho bab ktore su inteligentne, pekne a rozhodne by ju nemalo ovplivnit aky mas povod alebo nieco podobne
som sa citil dost mizerne, a myslel som si ze som uz odpisany, ale tu som zase nabral duchovnu silu, a dufam ze sa mi raz podari najst si "moju kralovnu"
@Novy1nick odporucam necitat dementne stranky ako diva.sk a ine znamenite "zenske stranky", nebudes sa citit mizerne inak ved mas len 22 rokov tak nemas podla mna dovod upadat do nejakej beznadeje
@Galinka dokonalu... davaj si pozor aby si koli takym strankam nezapadla do sedeho priemeru, toho kde ma kazdy chalan/chlap/muz vytvorenu mienku o urcitych babach ktore su prenho proste nudne, nezaujimave... mienka sa casom meni, a meni sa aj clovek a to je len dobre, potom nikdy neunudis toho druheho... clovek je tvor zvedavy a bavi ho objavovat
Ja som cital diva.sk len koli tomu aby som vedel co splnit mojej princezne, skusal som obcas rozdielne spravanie, spravat sa podla toho, nechapal som koli tomu preco zuri... taktiez magazin.atlas.sk (pansky)... ale cim viac som ho studoval tym viac sa zomna staval ten "obycajny ktory vsetko ma" ale stracal som vsetko... nakoniec som dospel k zaveru ze kym som rozmyslal sam, uvazoval nie ako by to malo byt, ale ake to je, a co dokazem vsetko, tak som pochopil ze take stranky su tu skor pre zabavu, ale radu urcite nie, a najhorsie je riadit sa tym... kazdy je jedinecny, unikatny, ci muz alebo zena, kazdy je koniec koncov detsky aj dospely, sialeny a kludny, hlupy a mudry, citlivy a chladny, vasnivy a nezny, a hlavny taky, aky nas zivot naucil byt
je dobre hladat radu, ale nie hladat ako byt dokonaly..
@Novy1nick takchto ciganov je malo.. ale myslim ze mas sancu ako kazdy iny... ak to nebude rasistka..a urcite sa neobes ale mal bysi ist prikladom ostatnym
@0mega1 Jasné, robila som si len srandu. (Priznávam že som tam už párkrát zablúdila a čo-to si prečítala, ale vždy len preto, že som bola zvedavá aké somariny poradia a naozaj to vždy skončilo pri krútení hlavou nad tým, že by sa tým aj reálne niekto riadil.)
@ygor No jasné, prečítaj si, zistíš ako sa stať dokonalým mužom ktorý dokonale rozumie všetkým ženám (alebo dokonalou ženou ktorá dokonale rozumie všetkým mužom? )
@35 Gali, nechapem o co tym strankam ide, zenam muz neporozumie, a ak tvrdi ze ano, tak je homosexual.... tot slova mojej spolubyvajucej- su celkom pravdive
@36 Povedala by som že toto ale ľudia čo chodia na tie stránky nevedia Alebo dúfajú, že sa aspoň naučia správať tak, aby s opačným pohlavím nemali problémy (niečo ako keby si sa chcel nabifľovať matematiku )
Neviem ci si najdes priatelku, nikto to nemoze vediet nie sme bohovia aby sme to vedeli.
Ale to ze si Rom nie je dovod preco ju nemat. Zamysli sa skor nad svojim pristupom. Ja som bol v skole tiez sikanovany a co teraz. Minulost nechaj spat. Skusaj, experimentuj snaz sa ..... uz len z toho tvojho vyjadrovania mam pocit chodiacej trosky a to je CHYBA !
Trocha zivota do toho umierania chlape a uvidis hned sa zacne darit
Neviem.. prvé čo ma napadlo je že by si sa mohol vydávať za cudzinca... ale to by asi dlhodobo nič neriešilo.
Myslím že mimo slovenska smerom na západ by si to mal oveľa jednoduchšie.. ale šancu určite máš.. poznám baby, ktoré sú na tmavšiu pleť doslova zaťažené.
@Hrt11 Dieťa má takú farbu ako otec? To je čo za hlúposť? Bývalý spolužiak mal otca róma, matku bielu a vôbec by som nepovedala že má v rodine róma...
A jasné že máš šancu.. aj spolužiačka chodí s rómom... a btw. stránky ako diva.sk už nikdy neotváraj.. nedokážu nič iba podkopať sebavedomie každého jedného...
je dost zmiesanych parov, nerobila by som si take starosti. to ze si rom moze niektorym ludom prekazat, ale tym normalnejsim by to malo byt u prdele. ide o cloveka a nie o farbu pleti.
@finwaell Dosť biedne riešenie... Začať vzťah klamstvom... Pokiaľ u nejakej slečny zmení pôvod jeho pohľad naňho, tak byť na jeho mieste, o takú naozaj nestojím...
@Novy1nick ja som tiez cigan...nemam z toho komplexy ze som cigan..my musime byt na to hrdi..a neber si tieto nazory velmi k srdcu lebo tu to funguje tak ze vsetci sa priklonia k jednemu nazoru...a vacsina ludi tu nema svoj nazor a ani v realnom zivote tak preto sem chodia...tomu ver
Wow prvy spravny rom! Tak sa mi to paci. Ano mas sancu. Babam napis, ze si nejaky opaleny z inej krajiny a uvidis ako sa ti budu vrhat pod nohy Sancu mas a nevesaj sa na strom. To az keby si chcel chalana a nedarilo sa tak by bolo o jedneho tepleho brata menej. Drzim palce uprimne nech sa ti podari a casu mas este dost. To pride. Mas spravne predpoklady. Chce to trpezlivost a na pokeci nehladaj, lebo tam je kazda druha na hlavu a robia si tam len srandu a nic vazne proste odpad.
sa mi nechcelo čítať to čo už bolo, možno sa budem opakovať
ak si pekný maj za každú cenu v každom profile fotku
to je čo za blbosť že len pre to chceš biele decko? hormóny sa nezaprú! ja viem rozoznať hneď každého mulata mulatku, nie žeby som bol rasista ale proste sú to črty ktoré prerazia
ak to budeš riešiť takto tak sa k ničomu nedopracuješ, a pod pojmom zmiešané partnerstvá som si predstavoval nejaký hárem alebo bisexuálne vzťahy
Kašli na predsudky, si človek ako každý iný. Od tých rómov, čo žijú v chatrčiach a hovno robia nemáš nič spoločné, tak sa k nim ani nepriraďuj.
To, že si vzťah ešte nemal, nič neznamená. Prestaň sa brať ako cigána či ako niekoho menejcenného a bude tak brať aj okolie - a aj tvoja budúca partnerka. Každý lásku nájde inokedy a nájdeš ju aj ty
@Novy1nick urcite mas sancu... ak si taky ako vravis (teda myslou "biely")
ked sa rano zobudis, povedz si ze nie si rom, si biely. preco to mas robit? lebo ludia ta beru takeho, akeho chces aby ta naozaj brali. jednoducho sa spravaj podla myslenia a moralky obycajnych bielych slovakov a ludia v tvojom okoli ta tak aj budu brat. skus to len tak zo srandy.. chod niekam mimo svojho mesta, niekam na namestie. vytypuj si cloveka a chod za nim s nejakou otazkou alebo prosbou o pomoc a spravaj sa ako rom z osady. poslu ta do pice. urob to iste s inym clovekom ale slusne, milo ako normalny biely slovak a hned uvidis rozdiel v pristupe toho druheho.... ja viem, predsudky budu vzdy, ale len pri zoznameni... potom si uz ludia (tvoji kamarati) prestanu vsimat tvoju farbu... cim viac "normalnych bielich" kamosov budes pri sebe mat, tym viac biely budes ale stale ostanes "tmavy " teda iny... a to z teba v partii pred potencionalnou priatelkou urobi ineho nez ostatny a teda budes zaujimavy...
A inak s @crystalla vždy hrozne obdivujeme jedného róma, ktorý chodí do podniku kde pracujem a nevieme sa naňho vynadívať... Okrem toho, že vyzerá maximálne úžasne, je aj hróózne milý, slušný a zdá sa, že aj inteligentný...
@Novy1nick juj.. zabudol som ti dopisat ze ja som produkt zmiesaneho manzelstva... a moj fotrik nepatri medzi najbledsich... ach, to "púštne stvorenie" (foter)
ja vtom problem nevidim....necem rozpravat ze sa nejak extra vyznam to takychto vztahov...ae ja mam kamosa ktory zije s ,,cigankou,, a ked raz sa maju radi tak nikto im vtom nezabrani.......preskakali si toho uz vela...to ano....a myslleli sme ze to vzda aspon jeden znich...ae laska je silnejsia.....taze nevidim problem aby si niekto inej rasy nasiel ,,bielu,, babu.....bude to tahsie ae drzim palce......vela stastiaaa
@kikooo9 anóó, vieš ktorý? ten Stano či jak mu je... Maximálne zlatý Dúfam, že neni na birdze A aj ten Milan je zlatý... A takisto chodí s tou bielou holkou
@novy1nick No, pozri: Ked sa obesis na strom, nikdy sa to nedozvies . A neviem, ako to beru ostatni, ale pre mna cigan - necigan nehra asi ziadnu rolu. A zdaleka nepochybujem, ze NIE som jedina.
@kikooo9 nee ne ten Stano!! Ten je biely jak cmar...
On chodí s tou takou kučeravou holkou peknou myslím... A sa bavil s Paťom Vilémom volakedy sa mi zdá Taký stráááášne pekný... aj sa tak pekne oblieka... taký tichý...
Ale aj Milan je zlatý A v prvom rade je s ním strašná sranda
NIKDY nezabudaj na to kto si a neprisposobuj sa predsudkom idiotskych slovakov len preto ze im nevyhovujes taky aky si. Jednoducho to aky si neber ako nevyhodu, ale ako vyhodu. Ved kolko ludi si moze povedat ze relativne cele slovensko im hadzalo polena pod nohy ale oni aj napriek tomu nieco dokazali? Si slusny, pracovity, vzdelany, pravdepodobne aj cistotny a navyse si celorocne opaleny, tak preco sa sam presviedcas ze si niekto horsi? A podla mna baby letia po chalanoch ktori su ini ako ostatni, ale prvorade je sebavedomie. Mas romske korene a na to nezabudaj, ale sam drzis v rukach moc dokazat sebe aj ostatnym ze nie si v jednom vreci so spoluobcanmi z luniku IX.
Myslim sii ze pokial ide o vztah je jedno akej je kto farby pleti....je to skor o vzajomnej laske priatelstve dovere a takychto dolezitych veciach...takze nnevesaj hlavu a vyroky aspon bude o jedneho menej neber vazne!!! drzim palce
ja som tiez romka...od malicka sa kamaratim z bielimy a pritom vedia ze som romka a nemaju z tym ziaden problem...studujem na strednej skole hotelovych sluzieb a urcite chcem ist na výšku,,,takze urcite sa nepozastavuj a chod si za svojim cielom.... smiley:..drzim ti palce...!!..a PROSIM NEDAVAJTE VSETKYCH ROMOV DO JEDNEHO VRECA...:: ...ako dobre vidite nie sme vsetci rovnaký.
kto hlada nájde, a si mlady tak hladaj a nesed na riti, druhý ti frajerku nenajde! i ked dobrý kamarát by aj niečo mohol posunúť, všetko ale zostáva na tebe!
poznám x cigánov čo maju biele ženy a su šťastní, takže vela zdaru!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
v skratke:
moja spolužiačka zo strednej má priateľa Róma už niekoľko rokov a je to jeden z najkrajších párov, čo poznám.
a chúďa si doma vypočula dosť rasistických rečí od členov rodiny, ale nedala sa odradiť.
máš šancu.
podla mna na tom nezalezi, ja v tom problem nevidim preco by si si nemohol najst taku babu aku chces...
držím ti palce
kamoš je róm a má už roky bielu priateľku a tá ho nadovšetko miluje. proste sú dokonalý pár. záleží to od povahy dievčaťa
chces mat biele dieta,ale to ti nepomoze ze si najdes bielu frajerku.dieta ma vacsinou taku istu plet ako jeho otec,nie mama.ty si si vybral ciel chodit s bielym dievcatom,hladas len biele dievcata a mozno ta niekde caka neaka romka,len ty o tom nevies lebo pozeras len na biele.nepozeraj aku ma farbu pleti.pozeraj na to ako sa s nou citis.predsa sa nebudes ovplyvnovat druhymi ludmi za to ze na teba nadavaju do cigana.jeb na nich.rozpravaj sa s tymi co nei su rasisti.
NEDOBRE ROZMýšLAš CHLAPčE.
@Yolis mne zoznamovanie a chodenie medzi ludi robi problem , a nemam ani kamosov v meste kde byvam, myslel som si ze nejakych mam, ale po tom co sa na mna vykaslali nechem s nimi neudrziavam nejak extra kontakt
co sa tyka farby pleti dietata, brat je tiez polorom a ma dve biele deti, sestra je tiez poloromka ale je biela a ma romske dieta - genetika je hrozna svina
Čo škola, práca...?
Prípadne ak máš nejaký koníček, to je tiež možnosť na nájdenie nových známych...
A internet ako taký ja osobne nezavrhujem, mne to dalo pomerne dosť známych, ale konkrétne pokec zavrhujem...
» www.diva.sk/forum/manzelstv...
» www.diva.sk/forum/manzelstv...
som sa citil dost mizerne, a myslel som si ze som uz odpisany, ale tu som zase nabral duchovnu silu, a dufam ze sa mi raz podari najst si "moju kralovnu"
Dobre, fakt asi pôjdem radšej spať... a na noc už nijakú čokoládu, nerobí mi to dobre
@novy1nick A tebe želám veľa šťastia, málo divy.sk a pokecu a raz aj nejaké slušné dievča s ktorým si sadnete
Ja som cital diva.sk len koli tomu aby som vedel co splnit mojej princezne, skusal som obcas rozdielne spravanie, spravat sa podla toho, nechapal som koli tomu preco zuri... taktiez magazin.atlas.sk (pansky)... ale cim viac som ho studoval tym viac sa zomna staval ten "obycajny ktory vsetko ma" ale stracal som vsetko... nakoniec som dospel k zaveru ze kym som rozmyslal sam, uvazoval nie ako by to malo byt, ale ake to je, a co dokazem vsetko, tak som pochopil ze take stranky su tu skor pre zabavu, ale radu urcite nie, a najhorsie je riadit sa tym... kazdy je jedinecny, unikatny, ci muz alebo zena, kazdy je koniec koncov detsky aj dospely, sialeny a kludny, hlupy a mudry, citlivy a chladny, vasnivy a nezny, a hlavny taky, aky nas zivot naucil byt
je dobre hladat radu, ale nie hladat ako byt dokonaly..
Dokonaly je kazdy Jeden.
(ospravednujem sa za gram. chyby)
A k teme, jasne ze mas sancu, ked sa s nejakou slecnou das dohromady, tak ta bude chciet preto ze si taky, aky si, ci nie?
@ygor No jasné, prečítaj si, zistíš ako sa stať dokonalým mužom ktorý dokonale rozumie všetkým ženám (alebo dokonalou ženou ktorá dokonale rozumie všetkým mužom? )
Ale to ze si Rom nie je dovod preco ju nemat. Zamysli sa skor nad svojim pristupom. Ja som bol v skole tiez sikanovany a co teraz. Minulost nechaj spat. Skusaj, experimentuj snaz sa ..... uz len z toho tvojho vyjadrovania mam pocit chodiacej trosky a to je CHYBA !
Trocha zivota do toho umierania chlape a uvidis hned sa zacne darit
Myslím že mimo slovenska smerom na západ by si to mal oveľa jednoduchšie.. ale šancu určite máš.. poznám baby, ktoré sú na tmavšiu pleť doslova zaťažené.
A jasné že máš šancu.. aj spolužiačka chodí s rómom... a btw. stránky ako diva.sk už nikdy neotváraj.. nedokážu nič iba podkopať sebavedomie každého jedného...
a potom normalka zabavaj sa, zi, sir hevy metal a pojde to. ja tiez niesom dva krat uspesny
ak si pekný maj za každú cenu v každom profile fotku
to je čo za blbosť že len pre to chceš biele decko? hormóny sa nezaprú! ja viem rozoznať hneď každého mulata mulatku, nie žeby som bol rasista ale proste sú to črty ktoré prerazia
ak to budeš riešiť takto tak sa k ničomu nedopracuješ, a pod pojmom zmiešané partnerstvá som si predstavoval nejaký hárem alebo bisexuálne vzťahy
no mne sa páčia aj niektorí rómovia... samozrejme iba tí na úrovni...
mám bieleho priateľa a všetko ok ale jeden čas to oblo také... ehm...
Kašli na predsudky, si človek ako každý iný. Od tých rómov, čo žijú v chatrčiach a hovno robia nemáš nič spoločné, tak sa k nim ani nepriraďuj.
To, že si vzťah ešte nemal, nič neznamená. Prestaň sa brať ako cigána či ako niekoho menejcenného a bude tak brať aj okolie - a aj tvoja budúca partnerka. Každý lásku nájde inokedy a nájdeš ju aj ty
Gény sú gény..
Teda aspoň mne osobne by to nerobilo absolútne žiadny problém... A určite nie som jediná
ked sa rano zobudis, povedz si ze nie si rom, si biely. preco to mas robit? lebo ludia ta beru takeho, akeho chces aby ta naozaj brali. jednoducho sa spravaj podla myslenia a moralky obycajnych bielych slovakov a ludia v tvojom okoli ta tak aj budu brat. skus to len tak zo srandy.. chod niekam mimo svojho mesta, niekam na namestie. vytypuj si cloveka a chod za nim s nejakou otazkou alebo prosbou o pomoc a spravaj sa ako rom z osady. poslu ta do pice. urob to iste s inym clovekom ale slusne, milo ako normalny biely slovak a hned uvidis rozdiel v pristupe toho druheho.... ja viem, predsudky budu vzdy, ale len pri zoznameni... potom si uz ludia (tvoji kamarati) prestanu vsimat tvoju farbu... cim viac "normalnych bielich" kamosov budes pri sebe mat, tym viac biely budes ale stale ostanes "tmavy " teda iny... a to z teba v partii pred potencionalnou priatelkou urobi ineho nez ostatny a teda budes zaujimavy...
A hádaj, akú má frajerku... Bielu
On chodí s tou takou kučeravou holkou peknou myslím... A sa bavil s Paťom Vilémom volakedy sa mi zdá Taký stráááášne pekný... aj sa tak pekne oblieka... taký tichý...
Ale aj Milan je zlatý A v prvom rade je s ním strašná sranda
@57 uplne nesuhlasim.
NIKDY nezabudaj na to kto si a neprisposobuj sa predsudkom idiotskych slovakov len preto ze im nevyhovujes taky aky si. Jednoducho to aky si neber ako nevyhodu, ale ako vyhodu. Ved kolko ludi si moze povedat ze relativne cele slovensko im hadzalo polena pod nohy ale oni aj napriek tomu nieco dokazali? Si slusny, pracovity, vzdelany, pravdepodobne aj cistotny a navyse si celorocne opaleny, tak preco sa sam presviedcas ze si niekto horsi? A podla mna baby letia po chalanoch ktori su ini ako ostatni, ale prvorade je sebavedomie. Mas romske korene a na to nezabudaj, ale sam drzis v rukach moc dokazat sebe aj ostatnym ze nie si v jednom vreci so spoluobcanmi z luniku IX.
hm a este ti poviem ze vyser sa na to a nechci mat iba bielu babu je to jedno ci ciganka vietnamka cernoska biela, hlavne ze sa budete mat radi
poznám x cigánov čo maju biele ženy a su šťastní, takže vela zdaru!!!!!!!!!!
filip