dievcata a chalani poradte mi.paci sa mi chalan,bola som snim na silvestra a priznal sa ze aj ja jemu sa pacim ale problem je ze sme sa moc nemali ocom rozpravat.niesom si ce az moc ukecana ale niesom taka ticha ako on.Mam pocit ze sa somnou chalani nudia
hmm a ked ti kazdy bude vraviet, ze musis pit a s kazdym spat v tedy budes spuer? Len bud sama sebou. Ja som tiez sam sebou. Poviem si co chcem bud uprimna. Jednoducho budy tym cim si. Lepsie je byt sam sebou, ako sa hrat na niekoho kto nie si
zmysel pre humor sa nenaucis to bud proste mas alebo nemas niekedy pomôze par poldecakov niekedy to uskodi to uz musis asi sama vyskusat a ked si s tym chalanom nemate co povedat tak je to strata cas u potom si myslim
Jo jo jo. Myslim ze ako 19 rocna si na to mohla prist sama. K comu ty to bude ked sa budes pretvarovat, ziskas chalan, a potom co ? Cely vas vztah bude pretvarka ? Alebo potom sa prestanes pretvarovat a on ta kopne do pecka ?
O com to je ?
Alebo si kupuj huncuta a uc sa vtipi naspamet
Ale ako povedal seco, zmysel pre humor bud mas alebo nemas. Umelo ho neziskas.
Fiiiha no 3 diskusie o tom istom chalanovi.. ten musi teda stat za to(aj ked..neviem skus abuduce len 1 zalozit ze co so spravi !)... noo zhrnutie vsetkych 3 - pri bozkavani su vzdy aj ked len troska uslinatany ludia, pobozkaj ho ked sa ti bude zdat ze to je vhodna chvila(presnejsie sa neda povedat sak ak mas 19nast by si uz mohla vediet!) a ked nemas zmysel pre humor tak ho nebudes mat ani ak by si spominaneho huncuta nastudovala..proste bud aka si sak ak ta ma mat rad tak nech ma rad original a nie nieco na co sa hras..
Lala: ako tu uz povedal Tommyhot, ked ma ta baba 19 tak zje svoj zalud A este by som dodal aby ju zbavili svojpravnosti lebo nieco tak jebnute nemoze zodpovedne konat na vlastnu past, sak ta by posla po roku...
Majlos sak ak ma 19 tak mne nejaky narastie.. sak brata mam vyspelejsieho a to ma 13 rokov...jaaaaj
Lulu - tak mi prosim ta vysvetli jak chces normalnu odpoved na to kedy ho mas pobozkat! to jedine ak by som vam za chrbtom stala! a potom by som ti aj tie vtipy posepkat mohla
Tusim si hodim inzerat ze budem robit Cyrana podobnym sprostym zenskym. Naucim ich par vtipov, zakricim ked maju chlapa pobozkat a nalepim si velky nos. Na tom by sa dalo celkom fajn zarobit
Jednoducho bud sama sebou .... ak sa ti ten chalan paci a aj ty jemu ide len o fyzicku pritazlivost...ale ak chces aby si o tebe chalani vraveli ze si super stale sa usmievaj, bud stale dobre naladena mysli optimisticky by si sa divila co setko to urobi nielen s tvojim statusom v spolocnosti ale aj s tvojim pohladom na svet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
O com to je ?
Alebo si kupuj huncuta a uc sa vtipi naspamet
Ale ako povedal seco, zmysel pre humor bud mas alebo nemas. Umelo ho neziskas.
Nechcem sa nanič hrat
Lulu - tak mi prosim ta vysvetli jak chces normalnu odpoved na to kedy ho mas pobozkat! to jedine ak by som vam za chrbtom stala! a potom by som ti aj tie vtipy posepkat mohla