well, crocs sú tiež značka a nie sú bohvieako príťažlivé
Klamala by som, ak by som povedala, že ma nezaujímajú dizajnérske kúsky...pre seba
Ale či má chlap na sebe biele tričko z miletičky, alebo od Hilfigera ma absolútne nezaujíma. Kým sa dotyčný vie obliekať, mohol by mať všetko zo secondhandu a stále by mi prišiel príťažlivejší, ako človek, čo je od hlavy po päty odený do značiek bez vkusu
nie. zalezi mi na tom, aby mal vkus, aby posobil upravene a vonal. ci ma tu peknu koselu z cinana, new yorkeru alebo od gucciho mi je srdecne jedno (aj ked si myslim, ze clovek s vkusom v nasich cinskych obchodoch nenakupuje, ale to je vedlajsie)...
Nie. Ked ma človek aspoň kus cit pre módu, tak sa vie dobre obliecť aj lacno. Naopak veľa ludi si kupi značkové veci a nevedia to nosiť a posobi to lacno
nie.
ono ja mám u muža celkovo rada obyč štýl ako obyč jednofarebné tričko, rifle, obyč mikina. takže pokiaľ mu neperiem a nevidím štítok tak nemám ani odkiaľ vedieť, čo má na sebe značku alebo nie.
nepáčia sa mi popísané a poznačkované veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Klamala by som, ak by som povedala, že ma nezaujímajú dizajnérske kúsky...pre seba
Ale či má chlap na sebe biele tričko z miletičky, alebo od Hilfigera ma absolútne nezaujíma. Kým sa dotyčný vie obliekať, mohol by mať všetko zo secondhandu a stále by mi prišiel príťažlivejší, ako človek, čo je od hlavy po päty odený do značiek bez vkusu
ono ja mám u muža celkovo rada obyč štýl ako obyč jednofarebné tričko, rifle, obyč mikina. takže pokiaľ mu neperiem a nevidím štítok tak nemám ani odkiaľ vedieť, čo má na sebe značku alebo nie.
nepáčia sa mi popísané a poznačkované veci.
plus mu to musí seknúť...
skôr mi záležii, aby mal pekné oblečenie :happy:
a najlepšie @25 ! :-S