Čaute dalo by sa to zastaviť alebo obmedziť ? Volake tabletky,lieky apod. lebo som si všimol že sa mi začínajú tvoriť po tele ale ani na slnku nebývam tak nechápem prečo sa tvoria
aj ja ich mam strasne vela, to je proste genetika s tym vela nenarobis, iba tie rizikove si dat vybrat v mladosti mi to vadilo lebo bla bla bla a teraz mi je to u prdele
šošovičky a znamienka sú ľudský papyloma vírus, niečo ako...kútik...ty to vlastne chytíš od človeka, ktorý to už má..nikto sa s tým nerodí (bacha, materské znamienka sú niečo iné), čiže je to vlastne choroba....a nepočula som že by bol na to liek...samozrejme, mal by si si ich dať vyšetriť u kožného, či niektoré z nich nie je potenciálny rakovinový bujič, ale inak smola kámo.
čím budeš starší, bude ich viac, budú vypuklejšie a výraznejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
nemusí to nič znamenať, naša mamka má veľa znamienok a bratia to majú po nej tak sa im tiež furt nové vyhadzujú
čím budeš starší, bude ich viac, budú vypuklejšie a výraznejšie
enjoy