Jasnéé keby ma znásilnili tak by som sa dala ešte by som ich prosila... tak akože toto čo je za logiku??? a človek by si myslel že keď máš 20 tak budeš inteligentnejšia ako niektorí ľudia... ale ako vidím dosť som sa zmýlila
no jo znasilnenie byva preto znasilnenie lebo je to nasilu,keby som sa dala tak to neni nasilu a teda to neni znasilnenie ale len sex...ale ak si myslela ze keby ma chcel znasilnit ,...tak ja by som sa nedala urcite
samozrejme že by som sa nechala znásilniť..aj desať ráz aj sto ráz. niet nad úchylného nadržaného neznámeho chlapa, ktorý by ma prepadol na ulici, prípadne mi roztrhal šaty a surovo ma povalil na zem..jj. dokonalá sexuálna predstava
Konfucius raz povedal.. Ked nemozes znasilneniu zabranit tak si ho aspon uzi. ..... ale tema na forum je to fakt blba....ziadna baba by to predsa nechcela...
určite by dotyčný počkal kým to ženská rozdýcha uvolní sa len aby ju to nebolelo... jemu je to tak 10 a myslím že im ide o to aby sa tie baby bránili... inak by išli s niekým kto to s nimi chce robiť dobrovolne nie???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
aj s ostatnymi kamaratmi zo stanice
p..a jak lampa,len nesvietis...
som zvedava,co by si urobila ty???
dala by si???
nechcela nenamyslaj si keby chcela tak si uz davno botiahnuty.. frajer nefrajer..frajer predsa nie je choroba =D
neide nahodou tebe o to, zeby si ziskala titul : nakhlupsi user alebo tak?
stava sa to, a hocikomu, a moze sa to stat aj tebe, co ti samozrejme neprajem. takych ludi by som vrazdil....
a pochybujem tiez, ze ta druha moznost ( dat, teda dobrovolne ist) by bola ta, ktorou by si sa nechala unasat...