Caute,zohnal som si tramal tabletky.Pocul som ,ze clovek je po uziti taky .. uvolneny... Ale pocul som aj vela zleho...Cize ...Ked si dam 1-2 tabletky (po 50 mg) moze to so mnou hodit? Nevyznams sa,tak sa pytam ...dakujem
otázka jak keď sa tu minule dievčina pýtala, čo jej bude z Monstera keď ho vypije na školskom výlete... tramal je to tabletka, ktorá sa bežne predpisuje, tak čo myslíš, že sa ti asi stane...
nepouzivaj to je to strasne skodlive. ja som sa z neho predavkoval ja som si daval "kvapky stastia" tak asi 40 do pohara no a skoncil som s odjebanou pecenou a este teraz to davam dohromady : ) ale hej tie stavy boli extremne : )
Sorry ale si riadny debil!!!40kvapiek je na predávkovanie.fakt chorí ľudia,ktorí to majú na predpis berú 25-35!!a to pri ozaj silných bolestiach!!!!a si si istý ze mas problémy s pecenou kvôli tcku?????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A keby nejaky potrebujes napis mi sukromnu spravu....