Používam vo svojom aute na zníženie spotreby jeden produkt už piaty rok. A spotrebu mám nižšiu o 15%. Chcem sa vás opýtať či by niekoho zaujímal tento produkt?
ee nikto nechce zbohatnut na internetovej rulete ani si liat do auta chcanku za XY € co mi jedine dojebe motor.
ale ak mi vysvetlis ako mi znizis spotrebu nejakym aditivom bez zmeny 3D mapy ERJ a bez zasahu do motora, rad si ten zazrak kupim , ale uprimne si neviem predstavit ako okrem naliatia leteckeho benzinu do nadrze mozem znizit spotrebu.
Tak hovorím ti, že už piaty či nie šiesty rok používam. Od 3000 km začal som používať v novom aute a teraz mám cez 110 000 km. A motor beží. Pošlem ti jedno video kde je to vysvetlené.
Tak. Neviem neviem. Počul som prípady, že natankovali zlé palivo a potom zdochol motor a okolo 500e zaplatili za opravu. A po expertíze zistili vodu v palive. To by som nikdy neskúsil.
@depropex www.privilege.pleja.tv tu nájdeš aj referencie aj emisné protokoly... tak isto môžem ti poslať aj svoj internetový obchod skadiaľ sa to dá kúpiť... ale to nájdeš aj cez tú moju stránku...
Práve že najväčší problém pri spaľovaní je únik tepla. Chladiť to navyše netreba. A po explózii už nemá prečo tlačiť na piest. Práve explózia je na tlačenie.
Vodou a Metanolom sa len upravuje predzápal. Na výrazný chod motora to nemá nejaké extra ucinky. Jedine zeby ste jazdili len na cistý metanol ale to uz je potreba prestavat pol motora.
Má to jeden chlap čo ho poznám a funguje to, no mne by sa s tým prcať nechcelo, miniem tie peniaze aj tak, tým že prejazdím viac, čiže moc neusporím, lebo ma to bude lákať jazdiť rýchlejšie alebo dlhšie za "rovnaké" peniaze. Mne by bolo najlepšie mať auto čo žerie 25L benzínu, previezol by som sa raz za víkend a bol by som spokojný.
Všetko sú strašne kraviny a podvody.. Tie vaše tipy ako si znížiť spotrebu vám akurát tak narobia problémy a oprava vás výjde ešte viac.. Jediná možnosť ako znížiť spotrebu je jazdiť opatrne a to aj tak veľký rozdiel nespraví, takže preto by si mal každý kúpiť také auto, aké dokáže uživiť..
Nestačí si držať otáčky, mať v poriadku gumy, filtre, kvalitný olej atď.? Alebo keď dopiči nemám na auto ktoré veľa žerie tak si kúpim Toyotu Yaris alebo podobný vysávač s nízkou spotrebou.
@robertpiller Tak hovorím, že už 6 rok používam a naše auto ide oveľa lepšie ako ostatné autá toho istého typu. Jasne chápem, že ľudia sú skeptický aj ja som bol na začiatku, ale som vyskúšal a bol som prekvapený. Veľa automechanikov poznám ktorý to používajú, a tak isto máme aj nezávisle referencie.
@myschka Tak určite je dobré používať kvalitné palivo a zo všetkého to naj. Ale tak isto ako aj ty určite ješ len to najlepšie jedlo tak určite si umývaš aj zuby. A prečo? Aby ti ostali zdravé a aby si mohla aj v budúcnosti ich používať. Tak isto aj kvôli tomu sa používa tento produkt. Predlžuje životnosť interných súčiastok a tak isto zlepšuje zhorenie. Mám kolegu, ktorý je automechanik a on krásne vie vysvetliť. Hodiny by o tom vedel rozprávať. Ani on neveril na začiatku
Áno je to MLM a keď viete tak v MLM sú len kvalitné výrobky ktoré aj fungujú. Ináč by tie spoločnosti raz dva zanikli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale ak mi vysvetlis ako mi znizis spotrebu nejakym aditivom bez zmeny 3D mapy ERJ a bez zasahu do motora, rad si ten zazrak kupim , ale uprimne si neviem predstavit ako okrem naliatia leteckeho benzinu do nadrze mozem znizit spotrebu.
az nebudem mat co robit tak to vyskusam ale neverim takymto zazrakom , uz len to ze to redukuje emisie o 75-95% je utopia
Nestačí si držať otáčky, mať v poriadku gumy, filtre, kvalitný olej atď.? Alebo keď dopiči nemám na auto ktoré veľa žerie tak si kúpim Toyotu Yaris alebo podobný vysávač s nízkou spotrebou.
Áno je to MLM a keď viete tak v MLM sú len kvalitné výrobky ktoré aj fungujú. Ináč by tie spoločnosti raz dva zanikli.