Zobrazujú sa vám niektoré veci na BIRDZ nesprávne?
Tak neviem že či som jediná (ak áno, tak túto diskusiu prosím ak by ste mohli zmazat), ale zopár vecí sa mi na Birdz zobrazuje dosť blbo.
1. Fórum - ako je ten pravý stlpec s novými komentarmi atd., tak ten mám celý presunutý úplne nadol.
2. Ankety - Ke
@2 asi tak
daj si mozillu a mas po probleme mozes mat potom dokonca aj uzasny novy dizaj TS-iek ktory je inak uplne nahovno ale mozes mat dobry pocuit ze ho mozes mat
Dakujem, sice netusim ako sa da zmenit prehliadac, ale tak pokusim sa vyzistit Napriek tomu si myslim, ze by bolo celkom fajn keby sa to zobrazovalo dobre kazdemu
toto čo si ty vymenovala tak toto mi robí v škole na nete.. a tam je tiež internet explorer.. doma mám moziku firefox ale ešte pred dvoma mesiacmi som mala internet explorer a doma mi nič podobné nerobilo... ta neviem.. ale na tvojom mieste by som zmenila ten prehliadač..
mne tho zas robi problem jedine ze ked mam ts-ku tak si ju kuknem a nezmizne mi tho z tej listy ale stale ze jedna abo vjec novych ts-siek a pri tom nemam zjadnu mam aj firefox, exploder a operu.
Aj ja som si este vsimla dve drobnosti.
1. Nedaju sa vyhladavat blogy podla tagov.
2. Ked kliknem na to ze moje komenty, tak mi to tam vypise ze Ankety, v ktorych som hlasoval. Ale pritom to nie su len ankety. Viem ze toto je dost hnidopišská poznamka, no ale tak co uz so mnou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
daj si mozillu a mas po probleme mozes mat potom dokonca aj uzasny novy dizaj TS-iek ktory je inak uplne nahovno ale mozes mat dobry pocuit ze ho mozes mat
Ale v Mozille v pohode.
1. Nedaju sa vyhladavat blogy podla tagov.
2. Ked kliknem na to ze moje komenty, tak mi to tam vypise ze Ankety, v ktorych som hlasoval. Ale pritom to nie su len ankety. Viem ze toto je dost hnidopišská poznamka, no ale tak co uz so mnou