Ahojte Mám na vás otázku. Myslíte si, že Hitler zomrel v roku 1945? Teda tak, ako sa to často uvádza, alebo si myslite, že to bolo nejako inak? A myslite si, že keď teda zomrel v tom bunkri tak sa zabil sám? Pretože som práve dočítal celkom zaujímaví
toto je už taká téma ako čo bolo skôr vajce či sliepka.
už keď niečo takého z dejín, tak oveľa zaujímavejší je napríklad Tiso a názory naňho či bol zradca alebo tým že sa pričinil o vznik SR ho treba vyhlásiť za svätého.
čo tam po nudnom HItlerovi.
@degesxd Ono zase clanok vydani na topkach nemusi byt dvakrat pravdivý inak k tomu Hitlerovi hovori sa že utiekol aj s ostatnymi nacistami ponorkou do argentiny ,takisto hitleorovo telo sa nikdy nenaslo nedá sa preto 100 percentne povedat že zomrel v roku 1945 , ja si myslim že svoju smrt mohol naraficit . Inak minule som čítal aj clanok kde sa písalo že niektori americania videli hitlera v Amerike niekedy v 60 tych rokov,
@10 áno topky Práve preto som sa pýtal aj na váš názor Mne zase nepríde pravdepodobne, že by niekto videl Hitlera v Amerike. Netvrdím že tam nemohol utiecť, ale pochybujem že by vyzeral tak ako ho všetci poznáme. A taktiež sa mi zdá nezmysel čo písali v tom článku, že sa dožil 95 rokov. Predsa len mal nejaké choroby.
bohužiaľ tý čo ho videli tak už je koniec včera mi zomrel v náručí. mal alergiu na na banány a ja som zabudol že som zasadali banánovník on nevedel čo to je tak si jeden dal a bolo opuchol jak vzducholoď praskol tak som to utrel a je finito.
Prave mam rozcitanu knihu, kde svedkovia detailne opisuju okolonosti jeho smrti + zubarka popisuje najdene zuby a jednoznačne ich identifikuje ako Hitlerove
Zapisky valecne tlumocnice - Jelena Rzevska
Je to veľmi komplikovaná téma. Lebo jeho telo nebolo nikdy nájdene a domienka, že zomrel sa opiera len o výpovede jeho pobočníka, ktorý bol s ním v posledných minútach života. Veľa nacistov sa našlo až oveľa neskôr ako Eichmann, Barbie, Curkus v 60 rokoch. alebo Priebke v 90. A dokonca taký Doktor smrť Mengele toho nenašli. Taký Brunner ešte možno stále žije. Takže nie je nič vylúčené. Ale neviem si predstaviť, že by ho Lovci nacistov nikdy nenašli. Ešte k tomu to bol človek, čo bol závislý na heroíne a už v koncom vojny sa u neho začínala objavovať parkinsonová choroba...Takže veľmi málo pravdepodobné, že by sa dožil 95 rokov.
@luuci
O Tisovi tu už boli kadejaké debaty a je vidieť, ako úboho slováci ovládajú slovenské dejiny...Takže čo zaujímavejšie táto téma môže asi priniesť ?
@mtb presne toto tvrdím. U Hitlera sa začínalo prejavovať viacero chorôb. Avšak všetky jeho vyšetrenia prebiehali ako anonymné, takže sa asi ani presne nevie čo všetko mal. Tak isto s tebou zdieľam názor, že s parkinsonom by sa len ťažko dožil 95 rokov
@luuci
Teraz si to ako myslela ? Že s Hitlerom je to iné ? A priznám sa, že na yutubku som o Prezidentovi žiadne videá nepozeral.
Zato mám ale o ňom prečítaných mnoho kníh od strýka, ktorý sa zaoberá Slovenským štátom.
A akože tá niekoľko hodinová debata by bola o čom ??
ťažko povedať, ale skôr by ma zaujalo čo sa stalo s ettorem majoranom myslím si že hitler nezomrel tam kde sa pokladá, teda aspoň ja na jeho mieste by som zdúchol ako smrad a novou identitou by som v tichosti pokračoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
» www.mojevideo.sk/video/1daf5/hit...
už keď niečo takého z dejín, tak oveľa zaujímavejší je napríklad Tiso a názory naňho či bol zradca alebo tým že sa pričinil o vznik SR ho treba vyhlásiť za svätého.
čo tam po nudnom HItlerovi.
Zapisky valecne tlumocnice - Jelena Rzevska
» www.cas.sk/clanok/271331/z...
O Tisovi tu už boli kadejaké debaty a je vidieť, ako úboho slováci ovládajú slovenské dejiny...Takže čo zaujímavejšie táto téma môže asi priniesť ?
myslíš si že s Hitlerom je to iné? nie len niektorí pozerali pár videí a dokumentov na youtubku tak samo vedia o ňom všetko....
Teraz si to ako myslela ? Že s Hitlerom je to iné ? A priznám sa, že na yutubku som o Prezidentovi žiadne videá nepozeral.
Zato mám ale o ňom prečítaných mnoho kníh od strýka, ktorý sa zaoberá Slovenským štátom.
A akože tá niekoľko hodinová debata by bola o čom ??
Podľa videí na yutubku by to súhlasilo...: