kks a ta ich pesnicka ze Marosko Cesta Na Koncert ked som to pocula..spievaju ako sa nas ucitel ,ktory uci telesnu a NAUKU O SPOLOCNOSTI opija pred kazdym koncertom
Momentalne ficim skor na zone. Ale velmi tazko sa to porovnava, zona je pohodovejsia, recesistickejsia, mierne infantilnejsia, konflikt zasa vaznejsi, obcas utopicky moralisticky, ale texty rozhodne stoja za zamyslenie a hudba za pocuvanie, kvalitny zjav
Inak tikalok nesuhlasim, najnovsi (ak sa nemylim) album sapere aude je namakany, osobne sa mi paci najviac
Cigansky problem je brutalita spolu s cervenou armadou moj najoblubenejsi z potopy. Oba su jednoduche, priam kraviny ak niekto chce tak, ale neskutocne uderne, da sa pri nich skvele vyblaznit. Jasne, hlas nemusi kazdemu sadnut, kazdopadne s tym pravym punkom suhlasim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A od Zóny sa mi viac páčia pesničky, ale skôr preto, že nie sú až také "tvrdé".
konflikt bol v zaciatkoch sice tiez fajn, ale potom uroven pomerne rychlo padla
Konflikt - novsie, ale maju tiez super texty a super hudbu... neda sa to porovnavat.
//Maros Sarvas//
kks a ta ich pesnicka ze Marosko Cesta Na Koncert ked som to pocula..spievaju ako sa nas ucitel ,ktory uci telesnu a NAUKU O SPOLOCNOSTI opija pred kazdym koncertom
no haluz
Inak tikalok nesuhlasim, najnovsi (ak sa nemylim) album sapere aude je namakany, osobne sa mi paci najviac
ale urcite Konflikt asi je naj na Slovensku a Zona A - strasne neco hlasy jak psychopati
a pesnicka cigansky problem no tak tam sa ukazali ze su fakt pravy punkeri nech si idu robit WP hudbu ked chcu...inak Hip Hop je moj styl hudby hlavne