ja v tom žiadnu logiku nevidím... a to že ako často si píšeme alebo čo, tak to nemôže byť, lebo prvú mám jednu osobu s ktorou som si písala asi 2x a začína na P tak ani podľa abecedy to nemôže byť
Aj ja som si myslela,že je to podľa toho ako často si píšeš s danou osobou,ako často si s danou osobou niečo komentuješ + je to zoradené podľa abecedy...
No keď máš prvé ,, Ivanu " s ktorou prehodím dve vety mesačne a neskomentovala som jej nikdy nič,ani ona mne ...
myslim ze to zalezi od toho ako casto si pisete... ale percentualne, teda ak mas niekoho v predu a prehodil si s nim len dve vety ale mas ho tam dva dni tak by som sa necudoval... pripadne skus pozriet ci ho nemas v nejakom specialnom zaradeni, ze ti ho hadze dopredu, alebo ci nemas nastavene odbery...
@soul2mate no tak teraz keď sa tam tak pozerám tak aj ja tam mám asi polku čo si s nimi píšem buď málo alebo vôbec tak ja neviem už potom dávajú to ako sa im chce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
No keď máš prvé ,, Ivanu " s ktorou prehodím dve vety mesačne a neskomentovala som jej nikdy nič,ani ona mne ...
A ,,aďo " bol medzi poslednými tak ja netuším