ale isla som v uplne plnej elektricke.. uz ked som nastupovala tak som sa obavala ci sa zmestim.. a na dalsej zastavke len do mojich dveri este nastupilo asi dalsich 5 ludi ze ten vodic ani nemohol zavriet dvere lebo niekto bol vo dverach jednoducho jak sardinky
Som isiel pesi domov, nie vela, co som si hovoril, ked som isiel pesi do skoly, ze zo skoly pojdem busom ...ale tak aspon som sa citil nad vecou oproti stojacimi vodicmi, ktori boli jak na fronte
Ráno ako som išla do školy, tak 2 nehody boli, ale nestáli sme veľmi nič.
Potom, keď som sa vracala domov, tak v polke cesty si hovorím, že super, také blbé počasko a žiadna nehoda.... A hneď 10 metrov pred mestom vyje..sypaný kamión, uzavreté oba pruhy na viac než pol hodinu. Tak fajn reku.
ale len chvíľku. no dostať z NR do BB bol celkom zážitok, policajti nás poslali na objazdnú trasu cez lazy a nakoniec chudák trolejbus sa ledva rozbehol tu na sídlisku do kopca... v meste je kalamita, ale tu... tu je proste 5 centi vrstva snehu na zemi a 40 na autách môžete len obriadiť auto aby vám váha snehu nepreliačila strechu alebo kapotu, dostať sa ale nedostanete nikam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Potom, keď som sa vracala domov, tak v polke cesty si hovorím, že super, také blbé počasko a žiadna nehoda.... A hneď 10 metrov pred mestom vyje..sypaný kamión, uzavreté oba pruhy na viac než pol hodinu. Tak fajn reku.