tu sa nemože zoznamovat mislel som že pisat si nijako babou iba nestretavám csa cez net je to blbost a pokec mi lezie na nervy tam skoro nikto neodpisuje oničom a tak isto aj FB
@uggla a @nathalicatko sa nesmejte a radšej mu napíšte konečne, nech tu neotravuje denno-denne s týmito primitivizmami...obetujte sa v prospech celej komunity
@uggla tak má trochu divný slovosled a skladbu viet, pár vlastných slov...ale práve tieto faktory spravili z Hviezdoslava legendu...poznám talent, keď ho vidím
@bergueron92 pre tvoju informáciu > toto nie je pokec a ani facebook. A pri tvojej gramatike, teda inteligencii akou sa prezentuješ, by som sa čudoval ak by ti nejaké dievča napísalo
@lerion aj ja som cez net spoznala super ľudí.. ale ide o to, že ak je tu za cieľom hľadania partnerky a nič iné pre to robiť nechce...no je to minimálne čudné...
@nathalicatko ja som altruista...nezištná pomoc to je moje...obetoval som sa v tomto fóre pre dobro iných ...a nejdem ťa už zdržovať, isto už máš od šuhaja TS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ja sa nesmejem, ja plačem nad jeho gramatikou. Asi by som dostala nejaký traumatický šok, ak by mi písal.
Nepíšem si len tak s niekým.
Tak si daj pohlavie na ženu a píš si s ním. Urob nám radosť.
no už len to by mi chýbalo...aby som sa JA ozývala nejakému chlapovi ô_O (ach)
a nesmejem sa mu...skôr je to na zaplakanie...
ty do mňa strašne rád rýpeš, že? no ak ma chceš vytočiť, nepodaríí sa ti to..
@tomas71
pre každého je dokonalé niečo iné