nemam taku priatelku pre ktoru by som to spravila, alebo aspon o tom neviem , respektive sa mi nieco take nestalo, cize neviem.. najpravdepodobnejsia je ta prva moznost
nemam taku kamaratku ktora by to iste spravila pre mna...jednoducho ked sa chceme stretnut dohodneme sa dopredu tak aby to vyhovovalo obom ale sem tam sa stava ze ma vtedy moje zlatko volno ale tak on je zatial so svojimi kamosmi...ale takto narychlo to by muselo byt nieco sakra vazne...
záležalo by od toho, aký vážny by bol dôvod, pre ktorý by bola smutná... ale príležitosť byť so svojim drahým by som neprepásla, nejak by som sa to asi snažila zosúladiť.... aby som aj pomohla jej a zároveň tým neukrátila seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nakopem ho do riti..keby to urobil mne..
aaa ešte záleží aj od toho čo by sa stalo. jasné, že keby jej zomrel otec napríklad, tak utekám za ňou hneď.
nepatrím zrovna k bútlavým vŕbam, ale ak by sa to náhodou stalo, tak.. (to čo som označila v ankete )
záleží od toho či je to rande sťa každé druhé, alebo je to niečo špeciálne
záleží od dohody s priateľkou /partnerkou na rande/
záleží od toho aký je to kamarát/ka a čo vlastne chce. ako veľmi je to dôležité
a záleží a záleží..