Zúčastnili by ste sa Svadby na prvý pohľad, keby sa nevysielala v TV?
Kto nepozná: má to fungovať tak, že vám odborníci na základe DNA analýzy a rozhovorov s psychológmi vraj nájdu ideálneho partnera. Uvidíte sa prvýkrát na svadbe, nasleduje svadobná cesta a mesiac spoločného bývania, potom sa rozhodnete či zostanete spolu.
nikdy, čo je to za blbosť? tam vleze iba totálny zúfalec, ktorý za každú cenu niekoho k sebe potrebuje.
neviem si predstaviť začínať vzťah svadbou, veď najkrajšie je to obdobie 'balenia' a spoločného chodenia, kľudne aj pár rokov. A potom sa rozhodneme, či do toho praštíme
Áno, asi by som mal o také záujem, keby som takúto ponuku videl a zúčastnil by som sa. Ale iba pod podmienkou, že by to nebolo pred kamerami a v televízii. A nepotrebujem ani aby mi zaplatili, ja mám totiž trošku problém sa zoznámiť.
@olii@7 nič si ževraj nemusíš platiť zo svojho, ešte ti zrejme aj zaplatia, že tam účinkuješ do televízie. Ale keď to už nebude pred kamerami, tak ktovie či ti niekto niečo vôbec preplatí a pošle ťa na dovolenku..
no keby som nezadaná, a nešlo by to v telke, tak by som to vyskúšala ale len tak zo srandy, zaujímalo by ma čo za človeka by ku mne našli a dovolenkou by som tiež nepohrdla (ale musela by tá svadba byť len tak naoko, aby som nemusela riešiť potom rozvod a tak
ale isto by mi nešlo o to nájsť si tam partnera na celý život
Keby ešte nemám chlapa, tak by som to určite vyskúšala. Láka má ta predstava, že mi nájdu dokonalého chlapa bez nejakej mojej námahy Že by za mňa našli ihlu v kope sena
Nie, to musi byt hrozne ked si s niekyˇ na dovolenke a nemas si s nim co povedat, nie je tvoja krvna skupina... a potom este neviem kolko na skusku spolu byvat
Oni ti vyberu akoze vhodneho partnera, ale potom by tie vztahy mali vhodne budovat a nie cakat ze dna to vyriesilo za nich ?
vidiet partnerku..buducu manzelku az pri svadbe, co som par zaberov videl, prisli mi ti ludia divny, ako keby mali vyfailovane predosle vztahy a je im jedno co teraz bude a ani sa k sebe extra nehodili Vyberali by podla zaujmov, charakteru, vyzoru... mozno pre niekoho kto ma low naroky tak to staci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
neviem si predstaviť začínať vzťah svadbou, veď najkrajšie je to obdobie 'balenia' a spoločného chodenia, kľudne aj pár rokov. A potom sa rozhodneme, či do toho praštíme
ale isto by mi nešlo o to nájsť si tam partnera na celý život
keby som s tym piťupalkom nahodnym musela spavat, tak asi nie
Oni ti vyberu akoze vhodneho partnera, ale potom by tie vztahy mali vhodne budovat a nie cakat ze dna to vyriesilo za nich ?