neviem prečo niekto musí vyjadrovať svoju orientáciu takýmto zvrhlým spôsobom, chodiť polonahí po meste a pohoršovať ostatných, chudák deti, ale zvykajme si, že normálny ľudia budú viac a viac diskriminovaný, až kým nezmiznú zo sveta...
@funday keď budeš mať decko ho zober nech sa pozerá na tých svalovcov v spodnom prádle ako si vydobývajú svoje práva nie hlavami ale tým čo máju medzi možno sa poučí do budúcna... (homo-sexuál mi vo svojej podstate nevadí ale keď myslí respektíve nemyslí hlavou vtedy to je tá najhoršia kombinácia a ja som to zažil čo to je neboj...)
(kazdy nech si trtka doma koho chce ako chce... mna to nezaujima... naco takto verejne ukazovat ze su iny ? nech idu do riti ked sa potrebuju ukazovat )
kym nie su homosexuali plne zacleneni do spolocnosti, t j kym nemozu uzatvarat zvazky a adoptovat deti, a vobec, kym tu vy podaktori vediete take reci, je pochod urcite potrebny. minimalne na poukazanie tychto problemov sirokej verejnosti!
@tobje jebko pozri si fotky z minuloročného prideu. Pride nie je gay parade, mohol by to taký múdry normálny človek chápať.. na to ti poviem.. prestaň čítať kotlebovksé stránky a hajde mudrovať zvieratkám do zoologickej...
@tobje ty nie si normálny ježiši takýto obmedzenci .... pozri si fotky z normálneho pochodu nie niekde v amerike či kde to preboha je... nikto tam nebehá polonahý ani sa netrtkajú do riti rovno na ulici.. je to normálny pochod normálnych ľudí ktorí chcú poukázať na problém ktorý v tejto spoločnosti je a robia to normálnym slušným kultivovaným spôsobom... konec
Ešte stále si mi adekvátne nevysvetlil, prečo by práve to malo byť fail. Ale nechaj to už prosím Ťa tak, bude to asi tým, že nikdy nepochopím tvoje zmýšľanie (o čo sa ani nesnažím)
@transplantovana nikdy som nečítal kotlebovské stránky ale zjavne ty áno keď to tu vyťahuješ... a trošku sa uvedom nemusí mať každý taký názor ako ty veľkosť človeka je chápať aj druhých hovorím chápať nie z nimi súhlasiť takže mi nenadávaj za môj názor lebo ponižuješ seba aj tých ktorých obhajuješ...
@ridiculousnotion aha takže ten kto má iný názor je obmedzenec... pekná diskriminácia od teba...liberalistka
-aha takže v amerike sú homo-sexuáli zlý a tuná normálny... nechápem...
-aha a na aký problém poukazujú ? lebo problémov je viac v našej spoločnosti...
-skúste sa zamyslieť vy nad sebou... a tolerovať názor druhých
@tobje tvoj názor tolerujem a vyhlasujem aj čo si o ňom myslím... ameriku som uviedla ako príklad malo to len znamenať že to video nebolo zo slovenska a tu na pochode to tak nie je a ako ti @transplantovana vysvetlila nie je to parade ale pride čiže sa nekonajú žiadne orgie na ulici ... a argument že je problémov viac je dosť hlúpy pretože ak by sme si pri každom problém povedali no a čo veď sú tu aj iné na čo s tým niečo robiť kam by sme to dopracovali
@ridiculousnotion -pred chvíľou som bol obmedzenec a teraz ma zrazu toleruješ... ehm
-a je mi to jedno vyhlasuj si čo chceš ja tolerujem každého...
-ja som tu žiadne video nedával mimochodom a zatiaľ to nieje ako v amerike lebo tu žije stále dosť normálnych ľudí...
-ja stále hovorím o pride ty tu pletieš parade takže tak... parade si radšej ani nepredstavujem...
-pokiaľ vidím dobré pýtal som sa na problém... nepísal som že problémov je viac tak nevymýšľaj...
-mimochodom ja mám kamarátov gayov a dobre spolu vychádzame...dokonca ja som si z nich nikdy nerobil srandu... len si myslím že tieto pochody im kazia dobré meno... a ty ho obhajuješ tak ma zaujíma prečo ?
Myslím si, že keď niekto chce byť gay alebo lesba nikto mu v tom nebráni. Heterosexuáli si tiež nerobia pochody...a ptm homosexuáli vyplakávajú, že prečo ich mlátia druhí na ulici hlava nehlava...
@tobje pretože chcem aby mohli žiť normálne ako heterosexuálne páry, pretože nie je vylúčené že by som bol napríklad lesbička .. ale to je jedno pozri nechcem sa hádať.. len si sem pridal obrázok ( pardon za pomýlenie si videa) a chcela som aby si vedel že tu nikto nebehá nahý, zmalovaný a myslí si že ani nikoho nepohoršujú na ostatné ako vidím máme podobný názor, takže pohodka
@uniqueprivilegium 17 ročný človek si myslí, že niekto chce byť gayom alebo lesbou a preto ním je? a nech mi potom niekto hovorí, že pre homoesexuálov nie je potrebné dostávať sa do povedomia verejnosti, keď si človek na prahu dospelosti myslí takýto bullshit.
@ tikalok nie, lepšie bude keď ich napadnem osobne... nechápem načo sa robia také zasrané pochody, iba čo sa normálny ľudia budú musieť pozerať na protestujúcich teploškov... ďakujem za potlesk, maj sa pekne
Nedá mi nevyjadriť sa keď tu vidím tieto "múdre" homofóbne reči. Homosexualita tu bola odkedy existoval človek. Dokazuje to aj rozdelenie spoločnosti v starom Grécku a Rímskej ríši. Kládol sa dôraz na krásu mužského tela, olympiády sa smeli zúčastniť iba muži a to už nehovorím o tom že do divadla nepúšťali ženy na tzv. vyššie žánre. Homosexualita alebo bisexualita sa brala ako samozrejmá vec to mi dá za pravdu každý, kto sa aspoň trocha zaujíma. Medzi známymi a dôležitými ľuďmi v histórii bolo veľa homosexuálov, ktorý sa k tomu priznávali a iní zasa nie. Potom nástupom cirkvi a kladením dôraz na Boha a božie prikázania sa homosexualita stala nežiadanou ba dokonca hanbou. V dnešnej už celkom vyspelej dobe bojujeme proti nim úplne zbytočne. Nikomu neubližujú žijú si svoj vlastný život (ak aj ubližujú čo ste sa tu zmieňovali dakto o znásilneniach tak v oveľa menšej miere ako heterosexuálny jedinci). Takýto pochod práve slúži na to, aby zmiernil nenávisť a odpor voči nim a pomohol im začleniť sa do spoločnosti, kde by ich nikto neodsudzoval a podobne.Svoju orientáciu si proste vybrať nemôžeme je to v každom z nás a nikto vás nenúti stať sa homosexuálom. Čo sa týka toho čo podaktorí na tých pride-och súložia na verejnosti a výstredne sa obliekajú, tak k tomu len toľko v každej skupine ľudí sa nájde dement, ktorý pokus o zviditeľnenie sa pochpí po svojom. To čo robia prívrženci NS na tých pochodoch je podľa mňa 1000x horšie ako keď dieťa vidí chlapa v spodnom prádle Síce možno s tých kukláčskych zásahov bude mať väčšiu radosť vaša nenávisť je zbytočná, neviem či len chcete na seba upútať pozornosť teraz pre zmenu vy tým že koncentrujete svoju nenávisť a odpor na stranu kam nepatrí alebo sa len bojíte o svoje zadky. V oboch prípadoch je vaša homofóbia smiešna
Btw. neviem či tu spomenul dakto porovnávanie s pedofilmi ako to zvyknú kotlebovci tak k tomu len toľko že pedofil používa zväčša násilie a homosexuál nie. A pedofília nie je sexuálna orientácia ale úchylka...
@semhamforas Jeb na homosexuálov, čo ak moje dieťa raz pôjde po ulici a uvidí toto:
Dzignutí náckovia týmto spôsobom protestujú proti "nemorálnosti," potom ako autonómovia kandidujú vo voľbách, hrajú sa na straight-edge a mnoho iného Zlatí americkí white trash, tí majú aspoň nejakú česť
@camilla neviem, či vieš o tejto možnosti, ale keď sa nechceš pozerať, naozaj ťa nikto pozerať nenúti
btw napríklad predpokladám, že je kľudne možné, že z môjho pohľadu bude v tom dave každý jeden človek "normálnejší" ako ty. ty neurčuješ, čo je normálne a čo nie, uvedom si to.
@hraniciarka aha tak sa vráť do starého Grécka alebo Ríma... keby sme všetko robili ako kedysi asi by sme veľmi nenapredovali... a sama hovoríš že vás nepúšťali na vyššie žánre v divadle a na olympiádu takže súhlasíš z tým že ani teraz vás nemajú púšťať ?
-mne to tak pride že obhajujete pride pochody len kvôli tomu že je to cool a moderné...
@tobje Ach ty miestny inteligent Iba som zdôraznila že je to normálne že sa to na svete vyskytuje od nepamäti. Tolerancia v istých smeroch bola vyššia ako na iných. Príde mi trochu hlúpe že ma tu chytáš za slovíčka keď aj tak všetci chápeme ako som to myslela
A k tej poznámke btw: Ja obhajujem to čo mi pripadá správne a myslím si že byť za každú cenu iný nie je tiež v poriadku
@puco90 Hell yeah Problém je v tom že väčšina homofóbnych prasiatok si myslí že gayovia sú zo zásady podivné osoby čo vyzerajú ako nemeckí turisti (no offence a chodia po verejnosti v kožených tangách a jebú v parku, pričom to je ale asi také percento ako u heterosexuálov čo trpia potrebou onanovať v plnom kine Ale tak isto by to asi šlo, vytvoriť pre deti nejaké prevýchovné tábory, pichať im hormóny, denne ich biť atp.. O tom polovica "nacionalistov" básni že to tak bude po nejakej povestnej multi-kulti revolúcii, lebo vlastne každý moslim chce byť gay a je to celé jedna veľká konšpirácia proti bielym heterosexuálom.. SIEG FAIL!
@waagbistritz69 homofóbia je taký bezvýznamný výraz, ktorý používa homomafia a snažia sa tým uraziť slušných ľudí.
Pravdou však je, že všetci, ktorí organizujú ten odpad, sú spodina spoločnosti a hlásajú rešpektovanie názorov, hoci práve oni (prečítaj si niektoré príspevky) nerešpektujú žaidny iný a správajú sa navyše vulgárne.
@tobje Ja hlúpsti nepíšem a nevidím nikoho okrem teba čo by to tu nepochopil A odpoveď na tvoju otázku máš vyššie čo si zasa zjavne nepochopil a sme doma...
@puco90 Skôr mi príde že s teplotou stúpa aj koncentrácia homofóbnych lamerov aj keď by človek očakával opak. :3
Ja som kľudný a nemôžem za to jak si ty vysvetľuješ ktoré príspevky A nič osobné to že som vulgárny, píšem tu jak chcem Hlavne že ty si slušný natoľko že organizátori pochodu za práva určitej skupiny ľudí ktorá nikomu neubližuje, sú podľa teba "spodina spoločnosti" Get a life ako sa hovorí..
@waagbistritz69 spodina tejto spoločnosti ma uraziť nemôže a ja nehovorím o tebe mimochodom, ale celkovo si prečítaj príspevky niektorých homomafiánov tu na birdzi ako sa vyjadrujú, keď má niekto iný názor.
To, čo ja píšem o tých organizátoroch a podporovateľoch je len REAKCIA. Pokiaĺľ by niekto slušne diskutoval, nenazval by som ho tak.
A vôbec, nereaguj na mňa, nelep sa na mňa a neotravuj ma.
nemám nič proti homosexuálov...až na to keď vidím niektorých, tým vravím buzeranti... chlapi s našpúlenou papulou, teplým afektovaným hlasom a krútiacou prdelou... tak sa smejem lebo myslím si že homosexuálny chalan môže pôsobiť aj prirodzene a nie hrať sa na nejakú hračku prírody...
a pár normálnych gayov aj lezieb poznám....uplne v pohode ludia a ani by ma nenapadlo že nie su hetero... takže neodsudzujem to chcem aby mali prilepšené práva ale na ten pochod by som asi nešla... jednoducho všetkého veľa škodí...
@hraniciarka už sa nevyjadrujem téma sa zvrtla úplne inde...nemám nič proti osobám ak sú normálne slušné atď... ale tu bola téma o pride pochodoch... a z tým nesúhlasím...
-mám na háku olizujúce sa páriky na chodníkoch a takisto aj homosexuálov.
-už mi lezú na nervy s týmito aktivitami. Čo koho do toho čo robia.. pokial mi tým neubližujú tak nech robia, čo chcú.
-homosexuáli, nevadíte mi, vadí mi toto vaše vykrikovanie do sveta "Sme teplí." Tak ste. A ja čo s tým mám ako. Mne sa páčia chlapci a nevyhukujem to v každom fóre.
Dufam ze sa najdu zasa par ludi,co sa proti tomuto postavi a ked niekto povie vsak co,je to normalne,no zialbohu toto normalne nie je,a kto ma taku zvratenu potrebu,tak nech ju neprezentuje na verejnosti,fuuj!!!!Kam uz speje tento svet,ked budeme mat okolo seba prihriatych teplosov a este ich v tom budu blbi ludia aj podporovat!!! HANBA!!!
okej tak nech to dam do normalnej roviny,zucastnil som sa na diskusii a premietani filmu organizacie clovek v ohrozeni,predstavitelmi iniciativy inakost,usporiadatelmi pridu a psychologom sexuologom a priblizne viem o co ide organizatorom a co je hlavnymi cielmi...vela ludi prirovnava teply pochod v BA zahranicnim parádam a podobným veciam,ktoré vlastne uz ani nemaju taku funkciu aku mali spočiatku pretože tam u idem skôr o niečo ako je karneval v riu kde ludia len tancuju pretrcaju sa a pod...na slovensku ide skôr o vznesenie premetu orientacii a oboznamenie sirokej verejnosti o tejto problematike...organizoatorom a vacsine zucastnenym nejde o pretrcanie sa na verejnosti,ukazovanie sa ze aha som teply,nie je sa cim chvalit ale ani sa za co hanbit...je to normalna priroidzena vec,deje sa to odprapradávna a spolocnost sa ako vo vacsine vyspelych krajin jednoducho aklimatizuje a zvykne si an tuto "inakosť"...kroky ako duhovy pride su preto potrebne,aby aj seualne mensiny sa mohli slobodne vyjadrit a presadit si pravo uzatvarat registrovane partnerstva,pretoze to nikomu neuskodi a je to podla mna uplne normalne,ked si take pravo ziadaju...a nechapem preco sa vsetci ohradzuju voci neviem akych "uchylacinam" ktore sa robia na pochode a pod. ved aj heterosexualna vacsina sa spravaju ako prasce,povedzte mi ze ludia netrtkavaju na verejnosti a nevylizhuju sa na kazdom rohu...je to uplne bezne,tak pohov
@therogue načo potrebujú k tomu teplý pochod??? nikto z hetero nemá potrebu pochodovať zato, že je hetero a ani nič podobné čo tu píšeš...vymýšlajú len p***viny aby boli zaujímavý...
@igros ty inteligent , keby boli heterosexuálni jedinci v takom počte ako sú homosexuálni teraz tak by tie pochody robili. Heterosexuáli sa nepotrebujú zviditeľňovať a bojovať za svoje práva lebo ich už majú... trápny pokus logicky vysvetliť svoju homofóbiu nelogickým argumentom.
mas osem rokov ty mentál,veď ty ešte ani nevieš,či aj ty nebudeš možno homosexuál,keďže sa to začne prejavovať skôr v puberte,alebo vo veku kedy začínaš sexuálne žiť.... a hraniciarka ma pravdu... homosexuali bojuju za rpava ktore nemaju,narozdiel od heterosexualov ktorych je jasna vacsina a samozrejme tie prava maju...ide o zrovnopravnenie
@igros to nie je o tom, aha som teplý !! myslím, že @therogue to vysvetlil dobre. Ide o to povedať ľuďom, že majú rovanaké práva na život, ako ostatní, lebo či už tomu veríš alebo nie, tak šikana homosexuálov, je stále bežným javom. Ide o to, ľudí vzdelať
@igros vás teplých ??? vtipné, som hetero, ale ako myslíš. Ten pochod má ľudí prinútiť rozmýšľať. ten kto o niečom rozmýšľa môže prísť k nejakým záverom. Nebyť toho pochodu, tak tu ani nediskutujeme, no nie ? takže účel plní
Preco tam nie je moznost, ze zucastnim sa a pobijem ich co najviac stihnem a dokazem?! Jeden letecky nalet staci a hned bude po pochode, zmeni sa to na pochod hrobarov, ktory to tam budu cistit od spiny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
119 komentov
A hnevá má, že sa Dúhový týždeň obmedzuje na BA, sprievodné podujatia vyzerajú byť dosť dobré.
» www.zombiewalk.cz/...
ale tak... kašľať na to
Ulakomím sa na tričko asi.
viem že idem proti prúdu ale nedá mi...
Ale určite budem na Prague Pride 2011, ktorý bude v auguste v Prahe
@1 » www.queershop.cz/duhove-predmety...
2. nesuhlasim stym
3. nie som fasista ani rasista
(kazdy nech si trtka doma koho chce ako chce... mna to nezaujima... naco takto verejne ukazovat ze su iny ? nech idu do riti ked sa potrebuju ukazovat )
sú to herečky a tých ja nemusím.......ako napísal @freedomko sa stotožňujem........filip
» www.birdz.sk/webka/redakcia/...
Prečo by to mal byť fail? Nie každý (našťastie) je taký obmedzený sedlák ako ty!
Ešte stále si mi adekvátne nevysvetlil, prečo by práve to malo byť fail. Ale nechaj to už prosím Ťa tak, bude to asi tým, že nikdy nepochopím tvoje zmýšľanie (o čo sa ani nesnažím)
Nepodporujem to, nesúhlasím s tým a je mi to proti srsti, dokonca mám aj iné "povinnosti", ale Živé kvety sú Źivé kvety!
@ridiculousnotion aha takže ten kto má iný názor je obmedzenec... pekná diskriminácia od teba...liberalistka
-aha takže v amerike sú homo-sexuáli zlý a tuná normálny... nechápem...
-aha a na aký problém poukazujú ? lebo problémov je viac v našej spoločnosti...
-skúste sa zamyslieť vy nad sebou... a tolerovať názor druhých
-a je mi to jedno vyhlasuj si čo chceš ja tolerujem každého...
-ja som tu žiadne video nedával mimochodom a zatiaľ to nieje ako v amerike lebo tu žije stále dosť normálnych ľudí...
-ja stále hovorím o pride ty tu pletieš parade takže tak... parade si radšej ani nepredstavujem...
-pokiaľ vidím dobré pýtal som sa na problém... nepísal som že problémov je viac tak nevymýšľaj...
-mimochodom ja mám kamarátov gayov a dobre spolu vychádzame...dokonca ja som si z nich nikdy nerobil srandu... len si myslím že tieto pochody im kazia dobré meno... a ty ho obhajuješ tak ma zaujíma prečo ?
Myslím si, že keď niekto chce byť gay alebo lesba nikto mu v tom nebráni. Heterosexuáli si tiež nerobia pochody...a ptm homosexuáli vyplakávajú, že prečo ich mlátia druhí na ulici hlava nehlava...
Ja dúfam, že sa tam dostanem, ale nie je to 100% isté, minimálne najakým spôsobom podporím
-zatiaľ nie ale uvidíš keď dostanú priestor vid. ostatné "vyspelé" krajiny foto myslím hovoria za všetko
-ďakujem
Btw. neviem či tu spomenul dakto porovnávanie s pedofilmi ako to zvyknú kotlebovci tak k tomu len toľko že pedofil používa zväčša násilie a homosexuál nie. A pedofília nie je sexuálna orientácia ale úchylka...
Len toľko z mojej strany
Dzignutí náckovia týmto spôsobom protestujú proti "nemorálnosti," potom ako autonómovia kandidujú vo voľbách, hrajú sa na straight-edge a mnoho iného Zlatí americkí white trash, tí majú aspoň nejakú česť
btw napríklad predpokladám, že je kľudne možné, že z môjho pohľadu bude v tom dave každý jeden človek "normálnejší" ako ty. ty neurčuješ, čo je normálne a čo nie, uvedom si to.
@hraniciarka
Ja mám rovnaký meter na všetko.
-mne to tak pride že obhajujete pride pochody len kvôli tomu že je to cool a moderné...
A k tej poznámke btw: Ja obhajujem to čo mi pripadá správne a myslím si že byť za každú cenu iný nie je tiež v poriadku
Pravdou však je, že všetci, ktorí organizujú ten odpad, sú spodina spoločnosti a hlásajú rešpektovanie názorov, hoci práve oni (prečítaj si niektoré príspevky) nerešpektujú žaidny iný a správajú sa navyše vulgárne.
Daj si obklad na čelo a trochu sa schlaď.
-tak nepíš potom hlúposti a nebudem ta chytať za slovíčka... keď v jednom texte ideš sama proti seba prečo by som to mal chápať...
-otázka stále ostáva položená...
nabudúce napíš ako si to myslela lebo zjavne to všetci nechápeme...
-niesom iný za každú cenu...
Ja som kľudný a nemôžem za to jak si ty vysvetľuješ ktoré príspevky A nič osobné to že som vulgárny, píšem tu jak chcem Hlavne že ty si slušný natoľko že organizátori pochodu za práva určitej skupiny ľudí ktorá nikomu neubližuje, sú podľa teba "spodina spoločnosti" Get a life ako sa hovorí..
Tvoj obľúbený homomafián
To, čo ja píšem o tých organizátoroch a podporovateľoch je len REAKCIA. Pokiaĺľ by niekto slušne diskutoval, nenazval by som ho tak.
A vôbec, nereaguj na mňa, nelep sa na mňa a neotravuj ma.
a pár normálnych gayov aj lezieb poznám....uplne v pohode ludia a ani by ma nenapadlo že nie su hetero... takže neodsudzujem to chcem aby mali prilepšené práva ale na ten pochod by som asi nešla... jednoducho všetkého veľa škodí...
Čiže keď ja nejsom "homomafia" tak kto z birdzu je?
-už mi lezú na nervy s týmito aktivitami. Čo koho do toho čo robia.. pokial mi tým neubližujú tak nech robia, čo chcú.
-homosexuáli, nevadíte mi, vadí mi toto vaše vykrikovanie do sveta "Sme teplí." Tak ste. A ja čo s tým mám ako. Mne sa páčia chlapci a nevyhukujem to v každom fóre.
homos - rovnaký
fobia - strach
čiže strach z rovnakého.. ale oni rovnakí nie sú
uz sa neviem dockat mojej sexy reflexnej vesticky
homofobia> strach z homosexuality ,ked uz sme pri tom... inteligent
8 ročný chlapec s ťažkopádnymi a hlobokosiahle inteligentnými názormi
mas osem rokov ty mentál,veď ty ešte ani nevieš,či aj ty nebudeš možno homosexuál,keďže sa to začne prejavovať skôr v puberte,alebo vo veku kedy začínaš sexuálne žiť.... a hraniciarka ma pravdu... homosexuali bojuju za rpava ktore nemaju,narozdiel od heterosexualov ktorych je jasna vacsina a samozrejme tie prava maju...ide o zrovnopravnenie
@therogue never všetkému čo vidíš na nete vole aj čo sa týka veku lebo raz ťa jeden schmatne vytrtká odzadu a zje na večeru
@dsimca tým pochodom sa strašne vzdelávajú ostatný
ale sranda je ako vás teplých hned ničo rozhodí
ale šak dobre, ak to niekomu vyhovuje, prečo nie.
sama poznám pár gayov a lesbičiek, a nijako ich slovne nenapádam alebo podobne.
ale ako už povedalo pár ľudí, načo to vykrikovať...to aj ja mám vykrikovať že som heteráčka? hmm...
a btw. keď už aj gay povie, že je to trápne, asi na tom niečo bude...