@violinkenneth ja som celý život v pohybe, nesedávam hodiny za stolom ...nebaví ma sa napchávať a potom sa cítiť ťažko, celá rodina sme vysoký a štíhli ľudia myslím, že by sa mi ani nedalo pribrať raz som to skúšala a vydržalo mi to dva dni jesť dáky mcdonald od rána do večera a ešte si zničiť telo ee dík
ale tak možno to funguje, v tom prípade to bude napratané kadejakými hormónmi čo ti len dojebú telo.... radšej kašli na to, veľké či malé, ja rád oboje
@wakeme prsia zvacsuje napriklad ZMA muzom to zvysuje testosteron zenam estrogen. kamarat hovoril ze odkedy to zere jeho frajerka tak ma viac chut na sex a zvacsila sa jej objem prs
@alex458 rozne supplementy mozu naozaj pomoct zvecsit poprsie, ale ma to svoje limity... ale ak chce zena naozaj zvacsit poprsie urobi si decko v 22 rokov je uz pre zenu normalny vek na materstvo.
Takto ja by som ti ako možno časť prítomných mužov odporučil: Podeľ sa s nami o fotografiu tvojich pŕs či je požiadavka na zväčšenie adekvátna. Nakoľko tu máme odbornú verejnosť, vieme ti objektívne poradiť.
bude to zniet asi cudne ale zazivala som jednu dobu nieco ako falosne tehotenstvo..myslela som si peknych par mesiacov ze som tehotna a moje telo sa zacalo podla toho chovat a narastli mi prsia ako vazne...nie nejako moc ale su rozhodne vacsie ako predtym... uz som v pohode ale tie prsia su take stale.
Predpísali mi antikoncepciu zo zdrav. dôvodov a jediné na čo som sa tešila bolo, že mi narastú prsia. Ale narástli tak o pol čísla, nijak enormne.. čo už, asi sú hanblivé.
@cobra bola to najprijateľnejšia možnosť - ak by mi dali iné lieky, tie dávky hormónov v nich by boli tak 200x vyššie. Bolo tam síce riziko že nezaberú, ale zabrali.. Aj s rizikom, že nemusím mať deti, ale myslím, že dnes si skôr adoptujem dieťa ako bude o tri roky čakať na novú pečeň :/
za jeden polrok som vybrala asi 30 rôznych antibiotík, žiadne mi nezaberali, k tomu mám veľmi bolestivé krámy, kŕče v bruchu, chrbát, nohy, je mi na vracanie a omdlievam, tak aby som si neničila ďalej pečeň liekmi od bolesti, mala som začať brať hormonálne lieky určené čisto na kŕče a takéto bolesti, lenže tam som zistila pomer hormónov a v antikoncepcii ich je cca 100 násobne menej.. plus mi ju predpísali aj z iných dôvodov, ktoré tu už ale nemám potrebu rozvádzať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale vraj niečo pribudne, keď priberieš.
a nic okrem hormonov a plastiky ti ich nezvacsi.
a tiez to zlepsuje kvalitu spanku
a proste načo veľké prsia? prsia sú prežitok
potierať tri krát denne
alebo zmieriť sa s tým a prijať to tak ako to je snáď máš aj iné prednosti dievča zlaté
a ake su tie zdr. dovody pre antikoncepciu ?