Ahojte mam 19 a s mojim priatelom chodim od 16. Bol mojim prvym a aj jedinym. Milujem ho, ale neviem preco v poslednej dobe rozmyslam aky by bol sex s inym. Ten priatel to mysli vazne, rozpravali sme sa aj o svadbe, ale mna to laka vyskusat, cisto zo zved
no presne pre toto nechcem chodit s niekym kto predtym nikoho nemal...lebo bude chcet vyskusat ake by to bolo s niekym inym...a tak mu to povedz ze ta to laka a dajte si trojku s niekym
Na trojku on nepristupi, na to je moc ziarlivy. A sex s nim je super, rad aj experimentuje. Ja neviem, co to do mna voslo, zvedavovost je silnejsia ako ja
mám kamaráta,ktorý má mladšiu babu,on už pred ňou nejaké baby mal,nebola jeho prvá,ale on pre ňu je prvý.a povedal mi,že presne tohto,čo si napísala sa bojí najviac.že ona príde s tým,že chce niečo v živote ešte vyskúšať,že jej nebude stačiť len jeden sexuálny partner...
ty sama musíš zvážiť ako je dôležitý pre teba vzťah ktorý spolu máte a ako to,že chceš skúšať.urob tak,aby si bola spokojná a aby si si v budúcnosti nemusela nič vyčítať...
napadne to človeka veľa krát, ale vieš čo by dali iní za taký vzťah a takého chalana??? ja osobne úplne všetko, keby sa mi tá prvá láska tak skvele vydarila. ale nestalo sa. nekaz si, čo máš. život je ešte veľmi dlhý, raz to možno vyskúšaš...
Jeb na to do pici! Tak si vyber co pre teba znamena viac...mna osobne by nasrala uz len ta skutocnost, ze by o tom moja priatelka vazne uvazovala! A vy vsetci co jej pisete, nech to skusi, fakt pekne...to nejde o to, ze by si len uzila, ale ide tu o princip... to ho potom asi tak rada nemas, lebo by si mu to neurobila, howgh.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ty sama musíš zvážiť ako je dôležitý pre teba vzťah ktorý spolu máte a ako to,že chceš skúšať.urob tak,aby si bola spokojná a aby si si v budúcnosti nemusela nič vyčítať...