Ahojte, pisem pokracovanie pribehu s mojou kamoskou-nekamoskou-neviem kto je vlastne, do ktorej som zalubeny a vyznal som jej lasku,a ona sa raz sprava velmi laskavo, inokedy velmi chladne a ja netusim, co to ma byt,
@3 asi tak ....ale v každom prípade keď je človek zaľúbený tak sa dokáže správať neuveriteľne, ale fakt, že NEUVERITEĽNE sproste...neveril by som tomu, ale bohužiaľ som na sebe zistil, že je to tak
@kittan nj, ale preco sa proste neozve, ale otoci?
@yoss ked ju pozvem, tak poviem 5-krat nie, potom ju zlomim, niekam pojdeme, ale ona je taka odtazita, potom zrazu velmi priatelska a tak sa to strieda
@bobi + este zalubeny, takze budes davat sproste otazky alebo aj normalne odpovies?
@rumlestilskin no hlupe to je urcite, len netusim preco sa tak zachovala? Je to prejav tebou spominanej povysenosti alebo naopak nedostatku sebavedomia alebo nieco uplne ine?...ja fakt ako neviem
@rumlestilskin hej, ale keby bola povysenecka, tak by neurobila skor to, ze by si i ona mna nevsimala a presla pysne okolo mna a nie otocila sa a tvarila sa ako okoliduci jak z nejakej nepodarenej komedie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@yoss ked ju pozvem, tak poviem 5-krat nie, potom ju zlomim, niekam pojdeme, ale ona je taka odtazita, potom zrazu velmi priatelska a tak sa to strieda
@bobi + este zalubeny, takze budes davat sproste otazky alebo aj normalne odpovies?
a neviem ti poradiť ani zanalyzovať to.
@elemia ja viem, ved preto som to nazvala, ze kabaret, lebo mne to prislo ako z nejakej detskej rozpravky, ze sa tesne otocim a on si ma nevsimne