Ahojte, nevie mi niekto vysvetlit, preco je moja kamaratka (pozname sa uz celkom dlho a mame medzi nami jasno, ze sme iba kamarati) zrazu pri mne nervozna a nesvoja?..Ako rozpravame sa ako-tak normalne, ale vacsinou zacina konverzaciu rovnakymi temami, ak
si našla dakoho, ponáhľa sa za ním, je nesvoja, pretože nechce mať pred tebou tajomstvá, ale zároveň ti to ešte nechce povedať, a možno sa bojí e tým utrpí vaše kamarátstvo? neviem.
@burble@lowinqa tak ale nechapem, preco by mala problem povedat, ze ma niekoho....tieto veci sme si vyriesili uz fakt davno, takze neviem...ja jej bezne hovorim o dievcatach, s ktorymi randim...ale je pravda, ze ona skor hovori o kamaratoch, s ktorymi bola von....tak fakt neviem, ci sa boji, ze utrpi nase kamaratstvo
moje nervy, nemusi to byt laska, proste nieco sa v nej zmenilo vnutorne a mysli na nieco ine a nechce to s tebou radsej rozoberat, lebo by to nemuselo byt prijemne, ktozho vie, mozno ani ona sama
asi chceš, aby sme ti povedali, že je do teba... ale môže to byť pre hocičo iné, napríklad @1 a podobne... koľko času by si si ušetril, keby si šiel rovno za ňou/zavolal/napísal jej a nezakladal by si toto nezmysluplné fórum, ktoré ti nielenže nič nepovie, ale naženie ti ešte viac pochybností a váhania...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a sa ti to boji povedat lebo axe..
a neodsudzujem ju za to