Nemavate niekedy taky zvlastny pocit,ked niekto vo vasej blizkosti hovori a vobec nevnimate obsah len pocuvate hlas.Lebo ja hej A je to zvlastne prijemne ako keby som v nejakom miernom tranze a len pocuvam ale nevnimam obsah a citim take mierne "zimomr
Ja som permanentne mimo. Pomaha mi to sa nescvoknut. Minuly rok , ked som makal mi tak rychlejsie ubiehal cas... prisiel som, vypol som a pracovali len ruky.
Ale voci niektorym veciam som dost vnimavy.... niektore veci sa vypnut nedaju
heh, mne sa to stava vcera v skole som bola uplne mimo, som nevnimala ani ked ma oslovila ucitelka menom ... bol to fail ale to sa mi stava vacsinou ked som unavena a necitim sa dobre ...
a napisal som to sem preto lebo aj dnes sa mi to po dlhom case stalo a to som sa cudoval lebo to bol cudzi chalan ktory bol na mol a poceste sme sa dali do reci a on sotva rozpraval a citil som to znova.akokeby energia namna prechadzala zneho
pravidelne...hlavne pri učiteľoch a potom si sakra neviem spomenúť čo sa mám naučiť! ale stáva sa mi to aj na chodbe pri kamarátoch...niekto niečo hovorí a ja ho len počúvam, no keď sa ma potom spýta na môj názor, len pokývem hlavou "no šak..asi hej no"
jj je to normalne aj ja to tak mavam , hlavne pri priatelovi ,niekedy nevnimam obsah ,ide to jednym uchom dnu druhym von .. i ked pocujem hlas ale obsah mi nejak unika..
to sa stáva, bežne je aj napr kukneš si aký je čas (na hodinky alebo na mobil) odložíš, a o minúu zase pozeráš...alebo niekto sa ťa opýta aký je čas a ty sa musíš pozrieť lebo si si nezapamätal
keď čítam, vypínam čo ľudia hovoria, je to užitočné...aspoň ťa nevytrhnú z deja. Hoci naši si už na to zvykli a pre každú somarinu do mňa ťukajú....vtedy ma už vyrušia a je zbytočné predstierať, že ich nevnímam
ale vy len normalne nepocuvate cloveka hovoriaceho ale mne to vtej chvili dava taky prijemny pocit ako nejaka euforia neni to len otom ze mam vpici a nepocuvam co hovori dana osoba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale voci niektorym veciam som dost vnimavy.... niektore veci sa vypnut nedaju