Konečne sa podarilo dešifrovať signál tejto planéty a výsledok je viac ako fascinujúci veľmi podrobne si prečítate o tom tu: » eurozoznam.eu/modules.php?nam...
Cha! "Výhradné právo na uverejnenie má portál Eurozoznam.eu." To preto, že je to výmysel, aby sa ľudia nepýtali, prečo to teda nepíšu aj inde, keď je to taký obrovský objav. Jasné, jasné...
Bože toto je strašný bullshit ako celý eurozoznam.eu
Doteraz som nepochopil o čem je tá stránka, uvádza tam nejaké vymýšľaniny, nepravdy a oblbujú zopár ľudí... Zaujímalo by ma z čoho žijú/kto ich platí :p
Hmm... je to síce zaujímavá predstava, ale neverím tomu. Hlavne sa mi zdá málopravdepodobné, že nejaká plnanéta, ktorú sme pomenovali my, si teraz to svoje meno vysiela podľa mayského slovníka... Super, gratulujem...
Okrem toho, ze z fyzikalneho hladiska sa jedna o absurdnu kravinu, tak celkove spajanie nabozenskych rytin s vedou je viac nez sarlatanstvom.
Pri rozklade signalu na jednotlive interferujuce zlozky urcite nedostaneme nic take ako ich poradie.
Okrem ineho meno toho eliota nelsona je podla google spominane len na eurozozname a pochybujem, ze by vedec s anglickym menom uverejnoval svoje blaboly len na slovenskej stranke (no pokial neboli jediny ochotni taku hovadinu uverejnit)
Upozornenie: Ide o dielo pána Eliota Nelsona a jeho tímu. Výhradné právo na uverejnenie má portál Eurozoznam.eu. Je zakázané šírenie či kopírovanie tohto diela, alebo jeho časti. Popis udalostí je na podklade bádania tímu pána Eliota Nelsona a dochovaných písomností, údajov, faktov.....BU BU BU...opatrne
Okrem toho, ten zvuk by odtiaľ sem a odtiaľto tam šiel hrozne, hrozne, hrozne, ale nehorázne hrozne dlho a akosi sa mi to zdá byť blbosť, že by tá ich "čierna diera" mohla vysielať nejaký zvuk, pretože je to čierna diera, ktorá priťahuje k sebe ešte aj svetlo.
NIBIRU je holy fakt ako som uz raz reagoval na pociatku nasej slnecnej sustavy boli dve planety NIBIRU a TIAMAT po kolizii ked do seba narazili sa NIBIRU vychilila zo svojej drahy a TIAMAT sa rozbila na kusky z ktorich su nase planety tak ako ich pozname dnes. NIBIRU putuje po elipsovitej osi a kazdich niekolko tisic rokov sa vracia do rodnej slnecnej sustavy aby doplnila ostatky TIAMAT pri konjunkcii.
hmm... celý eurozoznam je podľa mňa jeden veľký fake.
a okrem toho "vedec", ktorý by VôBEC NIEKOMU dal na takéto prevratné zistenia VÝHRADNÉ PRÁVO (hoci aj keby to bol National Geographic) by bol blbec.
nehovoriac o tom, že eurozoznam je amatérčina s návštevnosťou nižšou ako niektoré fanblogy Tokio Hotelu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Doteraz som nepochopil o čem je tá stránka, uvádza tam nejaké vymýšľaniny, nepravdy a oblbujú zopár ľudí... Zaujímalo by ma z čoho žijú/kto ich platí :p
Pri rozklade signalu na jednotlive interferujuce zlozky urcite nedostaneme nic take ako ich poradie.
Okrem ineho meno toho eliota nelsona je podla google spominane len na eurozozname a pochybujem, ze by vedec s anglickym menom uverejnoval svoje blaboly len na slovenskej stranke (no pokial neboli jediny ochotni taku hovadinu uverejnit)
Pekny den/vecer praje H350
a okrem toho "vedec", ktorý by VôBEC NIEKOMU dal na takéto prevratné zistenia VÝHRADNÉ PRÁVO (hoci aj keby to bol National Geographic) by bol blbec.
nehovoriac o tom, že eurozoznam je amatérčina s návštevnosťou nižšou ako niektoré fanblogy Tokio Hotelu.