Tretia časť: » www.birdz.sk/webka/kajs/blog...


Čaute rodinka!
Mám sa tu dobre. Teda viac ako dobre!
Nie Peťo, žiadne "babenky s umelými kozami " som nestretla. A ani po tom netúžim. (AKO môže byť môj brat až taký obmedzený, že mu musím na TOTO odpisovať?!)
Rodičia sú... No sú prísny a tá baba z Rakúska, teda Vi je... no je. Dokelu je to nepríjemná egoistická krava, ktorá sa na mňa pozerá ako keby som mala na čele napísané: "Héj decká, som lúzer!".

Podráždene som vymazala celý mail a zaklapla Notebook. Tá baba sa ku mne správa ako keby som bola posledná špina. Nenechám si takto skákať po hlave. Keby neboli tí americký rodičia taký fanatický, tak by som si chcela s niekým vymeniť miesto na spanie alebo by som spala na gauči. Ešte skúsim nájsť s ňou spoločnú reč aj keď netuším o čom.
A potom rovno volám koordinátorovi nech mi nájde inú rodinu.

Obula som si svoje obľúbené Conversy a išla vyniesť smeti. Neviem prečo ale keď hosťovská mama uvidela koľko mám párov tenisiek tak dobre že nespustila náreky nad mojou márnivosťou.

Vonku stál Cody a zhováral sa s nejakými týpkami. Asi zo školy.
Keď si ma všimol potešene na mňa zamával a ja som išla k nim. Je fakt zlatý ale nie je môj typ. A navyše, netúžim niečo riešiť s jeho mamou.

"Hey Wan!"
"Hi." Usmiala som sa na neho ale aj na ostatných. Všetci okrem Codyho sedeli na motorkách a tvárili sa fakt drsne. Normálne ma taký štýl neberie. Taký ľudia sa totiž väčšinou hrajú na niečo, čo nie sú. Lenže bol tam jeden, blonďáčik s tunelom v uchu a ja som sa rozklepala v kolenách. Len to nie.
"Čo si taká mrzutá?" zatiahol Cody. Ani sa netrápil nás predstaviť.
Prevrátila som oči a on sa zasmial.
"Nerozumie si celkom s Vi."
Nerozumie?? Celkom?!! Je to totálna.... no niečo. Nebudem predsa nadávať.
"A to sú?" spýtavo som pohodila hlavou smerom k týpkom na motorkách. Len kvôli tomu chalanovi dúfam, že som nevyzerala ako nekompletná.
"Chalani z tvojej budúcej školy a moji bývalí futbalový spoluhráči. Jazz, Rocky, Pete a Sam." postupne mi ich predstavil a všetci na mňa bez slova kývli hlavami. Teda okrem Sama, toho, ktorý mi spôsoboval miernu triašku len tým, že existoval. Ani nedal najavo či ma zaregistroval.
"Nedáme si cigu, Cody?" uškrnul sa Rocky a na mňa hodil významný pohľad. O čo dopekla ide?!
"Jasné." Uškrnul sa Cody a potom sa poobzeral.
"Tu nie."
"Ide aj ona?" kývol na mňa Sam a mne sa zakrútila hlava.
"Ideš Wan?"
"Mne je jedno."
"To hej, kámo." veselo mi potriasol rukou Jazz a ja som naňho šokovane vyvalila oči. Asi som mu sympatická.
"A ona pôjde?" spýtal sa Sam. Pozrela som sa na čo to uprene zíza.
Ako keby ma obliali ľadovou vodou. Sam zízal na moju spolubývajúcu.
"Myslím, že hej." usmial sa Cody a zamával na ňu.
A som v srabe. Nemám šancu.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár