Janopalo
15-ročný chalan, na dievčatá
najnedávnejšie lognutie
5. 11.novembra 2024 13:33
3495 dní na BIRDZi
regnutý od 29. apríla 2015
Len aby sa nezabudlo. Aj ked mnohi si uz nespominate a mozno ste viaceri zmenili (aj vnutorne) nazor: » t.me/akwsk/6097...
9 komentov
1
tanji
1. 12.decembra 2022 09:57
Ti co su za vakciny sa dali aj daju, ti co su za prirodzeny priebeh sa nedaju. Nechapem oreco obe strany maju potrebu navzajom hadzat po sebe hovna s predtavou ze ten druhy zmeni preto nazor
4
@tanji @1 nemoze to byt preto, ze o vakcine, ktora bola v procese testovania a nebola overena, sa v priebehu casu dostanu von informacie (ci uz z vysledkov klinickych studii alebo samotneho schvalovacieho procesu, pripadne priamo od spolocnosti, ktore ju uvadzaju na trh - kua, slovo trh sa mi nejako k zdraviu nehodi, ale v tomto skvelom svete to tak je), ktore potvrdia jej negativne ucinky na ludsky organizmus (na zaklade ktorych by nepresla ziadna vakcina ani prvou fazou schvalovacieho procesu), ze sa neguje jej vyznam v boji proti chorobe, na ktoru bola vytvorena, potvrdi sa, ze politicke a spolocenske osobnosti klamali o ucinkoch vakciny (vedome alebo nevedome - da sa nevedome klamat?) a na zaklade tychto klamstiev bola diskriminovana skupina obyvatelstva a boli jej uprete zakladne ludske prava, obmedzil sa vykon inych zdravotnickych ukonov, zvysil sa pocet odvratitelnych umrti, ze, generalizujuco, sa prejavuju nasledky jej pouzitia neustale zvysenym poctom zdravotnych komplikacii, ktore vedu az k smrti? Myslim, ze to neboli neockovani, ktori hadzali po niekom hovna. Ja osobne som nikdy neriesil potrebu ockovat sa u niekoho druheho. Je to jeho vec. Ale dnes som velmi rad, ked su v poriadku, pretoze ich stretavam a zalezi mi na nich, aby sa im nic nestalo. To nie je o hadzani hovien - ale skor o tom, ze este stale je tu mnoho ludi, ktori nie su realne covidom ohrozeni, ale veria tomu, ze ockovanie je vacsim prinosom.
6
Neviem, čo furt riešite, keď zaočkovaní už pred rokom mali všetci umrieť, už tu predsa zostali len ti "čistí"
7
@janopalo @4 lenze ked sa toto riesilo ci vakcina je alebo nieje bezpecna ci ucinna, boli na strane proti len spekulacie a antivaxeri a ano hadzali hovna a vo velkom ,ze si nepostrehol neznamena ze sa nestalo. teraz ked sa uz urobili studie a relevantne statistiky, mozme polemizovat o vakcine na covid, to ze cela zalezitost bola zle zvladnuta je fakt, nic to nemeni na tom ze nikto si v pozadi nemydlil ruky na tom ako idu vsetci skapat na rychlopecenu vakcinu po ktorej baj d vej volalo velmi vela ludi. umysel bol dobry, obmedzit prava na zamedzenie sireniu, ja viem ze taky narodni geroji ktori zrazu sypu z rukava paragrafy o tom ake prava im su odoprete lebo si maju na tie papule zavesit respirator, to nevedia prehltnut, lebo ako si niekto dovoluje mi nieco kazat.
Vyssie dobro asi poznaju uz iba azijske kultury, sranda ze tam ked je clovek chory, sam od seba si da rusko aby nesiril nakazu. to vypoveda o principe zmyslania.
o tom ake ma vakcina nasledky realne alebo udajne, by sme tiez mohli polemizovat, ale vidim ze ty uz mas zase svoju stranu a nema zmysel ti predostierat paletu farieb pohladov ked uz si az po usi v jednej
kazdy co sa dal pichnut si mal predtym zvazit ci je to bezpecne a rozumne ked je to tak rychlo pecene, preto som sa ja nedal, po celom svete sa dodnes vedu debaty co bolo / nebolo spravne. na zaklade svojho nazoru inym tlacit svoje riesenia a cakat ich podvolenie nieje ok, ani z jednej strany.
opakujem, hoci to nema asi vyznam.... keby si kazdy riesil svoje sracky , pouzil trochu sudnosti a zdraveho rozumu, asi by som zistil ze uz niesom na slovensku ale kdesi v japonsku ...
Vyssie dobro asi poznaju uz iba azijske kultury, sranda ze tam ked je clovek chory, sam od seba si da rusko aby nesiril nakazu. to vypoveda o principe zmyslania.
o tom ake ma vakcina nasledky realne alebo udajne, by sme tiez mohli polemizovat, ale vidim ze ty uz mas zase svoju stranu a nema zmysel ti predostierat paletu farieb pohladov ked uz si az po usi v jednej
kazdy co sa dal pichnut si mal predtym zvazit ci je to bezpecne a rozumne ked je to tak rychlo pecene, preto som sa ja nedal, po celom svete sa dodnes vedu debaty co bolo / nebolo spravne. na zaklade svojho nazoru inym tlacit svoje riesenia a cakat ich podvolenie nieje ok, ani z jednej strany.
opakujem, hoci to nema asi vyznam.... keby si kazdy riesil svoje sracky , pouzil trochu sudnosti a zdraveho rozumu, asi by som zistil ze uz niesom na slovensku ale kdesi v japonsku ...
8
@tanji @7 s mnohym suhlasim, ale musim dodat, ze ruky si predsa len niekto mydlil - farma firmy.
K tomu obmedzeniu prav - umysel bol dobry (zachranit zivoty a chranit zdravie), akurat, ze sa obmedzovalo opatreniami, ktore neboli casto ucinne, niekedy sa robili dokonca opatrenia, ktore mali opacny, negativny ucinok (ale to je uz maslo na hlave nasich politikov a realizatorov, a zodpovednost za to nezmizla). V Cine maju aktualne dost velky problem prave s tym, co je, ako si napisal, vyssie dobro (podla mna to politicky ustoja, ale ludia tam toho asi tiez maju dost).
Tato formulacia sa mi zda prisilna "boli na strane proti len spekulacie" (slovo len by som vypustil). Sam som studoval relevantne zdroje, pravdepodobne aj ty, kedze si sa nezaockoval.
A k tomu Japonsku - neviem, ci je to dobre zvoleny priklad, pretoze ide o video prave z Japonska. Navyse pred vyse rokom v Japonsku prebiehalo liecenie covidu ivermektinom - sam som pracne dohladal stranky prevazne v japoncine (oficialne stranky nemocnic a zdravotnych centier), ktore potvrdzovali, ze lekari napriek oficialnemu zakazu predpisovaniu ivermektinu na covid odporucaju liecit covid ivermektin na zaklade flccc liecebnych protokolov - takze v podstate aj v Japonsku riesili to, co sa riesilo u nas. Az taky rozdiel to nebol, az na to, ze tam bola liecba ivermektinom ovela masovejsia a nasledne sa to ukazalo aj v cislach (ovela nizsia umrtnost v case jednej z vln na jar 2021).
Este cosi, sam som sa v case covidu spraval zodpovedne, v tomto si nemam co vycitat
K tomu obmedzeniu prav - umysel bol dobry (zachranit zivoty a chranit zdravie), akurat, ze sa obmedzovalo opatreniami, ktore neboli casto ucinne, niekedy sa robili dokonca opatrenia, ktore mali opacny, negativny ucinok (ale to je uz maslo na hlave nasich politikov a realizatorov, a zodpovednost za to nezmizla). V Cine maju aktualne dost velky problem prave s tym, co je, ako si napisal, vyssie dobro (podla mna to politicky ustoja, ale ludia tam toho asi tiez maju dost).
Tato formulacia sa mi zda prisilna "boli na strane proti len spekulacie" (slovo len by som vypustil). Sam som studoval relevantne zdroje, pravdepodobne aj ty, kedze si sa nezaockoval.
A k tomu Japonsku - neviem, ci je to dobre zvoleny priklad, pretoze ide o video prave z Japonska. Navyse pred vyse rokom v Japonsku prebiehalo liecenie covidu ivermektinom - sam som pracne dohladal stranky prevazne v japoncine (oficialne stranky nemocnic a zdravotnych centier), ktore potvrdzovali, ze lekari napriek oficialnemu zakazu predpisovaniu ivermektinu na covid odporucaju liecit covid ivermektin na zaklade flccc liecebnych protokolov - takze v podstate aj v Japonsku riesili to, co sa riesilo u nas. Az taky rozdiel to nebol, az na to, ze tam bola liecba ivermektinom ovela masovejsia a nasledne sa to ukazalo aj v cislach (ovela nizsia umrtnost v case jednej z vln na jar 2021).
Este cosi, sam som sa v case covidu spraval zodpovedne, v tomto si nemam co vycitat
9
Pozrite sa na príspevok používateľa Jan Baranek: » t.me/janbaranek/10...
suhlasim, ze niektore veci su neospravedlnitelne
suhlasim, ze niektore veci su neospravedlnitelne
Napíš svoj komentár
- 1 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 2 Tequila: Koľko x za sebou sa dá zjesť ta istá kukurica?
- 3 Teal: Bol som si v Spare nakúpiť svoju blueberry rakovinu v plechovke a hneď mi...
- 4 Pink: Jedli ste už dubajskú cokoladu? Ak áno, čo na tu poviete? Ja ešte...
- 5 Teal: ☀️ youtu.be/K-lWF1bIDJk...
- 1 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 2 Karamella: Brata zobrali do BIG4, dnes som hrdá sestra < 3
- 3 Tequila: Koľko x za sebou sa dá zjesť ta istá kukurica?
- 4 Nats: po 6 rokoch mi konecne zobrali krv a mala som najlepsie vysledky hemoglobinu ever!...
- 5 Pink: Dobre ranko birdz, konečne piatok < 3
- 6 Teal: Bol som si v Spare nakúpiť svoju blueberry rakovinu v plechovke a hneď mi...
- 7 Tulipanoo: youtu.be/_f9b0NB5o4E...
- 8 Pink: Jedli ste už dubajskú cokoladu? Ak áno, čo na tu poviete? Ja ešte...
- 9 Teal: ☀️ youtu.be/K-lWF1bIDJk...
- 1 Lejla32: Mam možnosť kúpiť auto výborný pomer cena/kvalita. Jediný problém, že je príliš...
- 2 Miro777: 24 rocna junior marketerka od nas otehotnela s 53 rocnym sefom sales oddelenia ...
- 3 Lejla32: och.. po maturite je vam super, zivot gombicka a po VS este lepsie.....
- 4 Teal: Z dôvodu choroby sa dramaticky zvýšilo moje čerpanie homofisov. Za tento rok mám aktuálne...
- 5 Pink: Páči sa mi, keď chlap vie upratovať < 3
- 6 Thunderstorm: Môj muž má tú najroztomilejšiu rannú rutinu s našou mašiškou, najprv spolu idú...
- 7 Teal: Jaguar sa aktuálne chystá zasamovraždiť svoju históriu, odkaz, identitu a pre mňa...
- 8 Nats: strugglujem s motivaciou chodit cvicit z 4x do tyzdna sa stali 2 at...
- 9 Yacopsae: Už mám manželku. < 3
- 10 Dreyjir: Ako mať rád/pozitívne a vrúcne sa naladiť voči človeku, ktorý mi je proti...