Určite to poznáte, problémy s mamami. Neviem ako vy, ale a sa s mamou rozprávam a tak som chcela urobiť aj dnes, lenže asi 5 krát som jej naznačila, nech ide so mnnou do kuchyne (lebo tam bol otec) a ona ma surovo odignorovala a ešte mi vynadala...

Pripadá mi to divné, lebo stále hovorí, ako sa usíme o všetkom rozprávať. Ale keď niečo potrabujem, tak je zle, ale keď treba utrieť riady abo vyložiť umývačku, to musím urobiť bez slova.

Svoju mamu mám rada, ale proste niekedy sa správa ako v stredoveku a nechce mi dovoliť veci, ktoré baby z mojej triedy považujú za samozrejmosť, a občas sa mi ujde aj nejaká tá nepríjemná pripomienka od nich. Na isté veci má babkovské názory.

Napríklad ak ide o nákupy. Má celkom dobrý vkus, ale občas trepne také blbosti a chce mi kúpiť také veci, že sa vôbec čudujem, čo robíme v tom obchode. Ako som už spomínala tie veci, ktoré mi nechce dvoliť. Nebudem ich tu vyratúvať, ale viem, že keby sm chcela, tak by som dokázala urobiť to, čo chcem ja. Ale na druhej strane viem, že by ma trápili výčitky svedomia, že som klamala.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
bluepanter  22. 5. 2009 20:06
Nájdi zlatú strednú cestu
 fotka
pukynka_15  22. 5. 2009 20:27
ale ta cesta sa hlada tazko podla mna...
 fotka
diduska125  1. 6. 2009 19:13
Hm...Čistá matka...To sme na tom podobne..Nie tak isto..Ale podobne
 fotka
semonique  1. 6. 2009 19:25
Hm, no všetky matky sú v niečom také
Napíš svoj komentár