Nie, že by som sa Ja, večný zástanca zdraveho životného štýlu a zdravého stravovania( biely rožok=vrah a čokoladá každý deň ) tak veľmi chcela zúčastniť tejto akcie, nedalo mi to. Jesť mäso o jednej v noci a zapíjať ho kvalitným vínom, to sa len tak často nestáva.

V piatok, po ceste z mesta domov, sa ma môj sused Palislav ( podomácky Paľko ) opýtal, či máme gril. Nebolo by na tom nič zvláštne, keby sa to neopýtal pred pár minútami aj mojej susedy Rebeky Začali polemizácie o jeho osobe, áno, a tak aby sa nepovedalo, pozval nás na svoju nočnú grilovačku. Jeho pôvodný plán bol ísť na posledný autobus o pol jedenástej, no my sme ho hneď zrušili. To by nebola nočná grilovačka, ale kým by sme to všetko pripravili, dalo by sa to nazvať RAŇAJKAMI! Bolo nám vyhovené a Pavol aj so svojimi dvoma kamarátmi Julom a Filipom prišli do Necpal autobusom o ôsmej.

Palislav = výzorom nevyniatko, no vo vnútri čertisko, ako sa na jeho vek patrí... Človek by ani nepovedal, ako nervózne a s koľkými spŕškami hanebných slov dokáže poctiť nechcenú prítomnosť svojich rodičov. Nervózne sediac na kofole nadával, potom mi zavolal a kázal mi, nech idem vyhodiť ich rodičov už konečne z domu Samozrejme, že až taký blázon nie som a tak som mu navrhla, že idem za nimi do najbližšej krčmy, kde sa zdržiavali.

Traja chlapi a nič z toho. Iba sedieť a nevymyslieť nič poriadne. Musela som prísť ja, aby sa tí traja konečne rozhýbali. Navrhla som nech idú pekne domov a prirodzene, ich rodičom bude sprosté zdržiavať sa tam a otravovať vzduch a vypadnú skôr. Samozrejme tak aj bolo. Ako inak, Mišinka má vždy pravdu A tak sa začali prípravy veľkej nočnej grilovačky vol. 1.

Nejdem tu dopodrobna opisovať, ako dlho sme rozpaľovali uhlíky a koľko neslušných slov bolo pri tom vypustených z úst istých členov posádky. Bolo to veľmi zábavné, dokonca až tak, že na mňa z okna vykrikovali súrodenci, aby som bola tichšie. Niekedy si musím natočiť Paľa ako robí triesky Mal na to veľmi prepracovanú techniku...

Nikto z nás neveril tomu, že budeme ešte dnes jesť. Ale nakoniec sa to predsalen podarilo. Asi po hodinovom rozžeravovaní uhlíkov sme konečne začali robiť to mäso. Teda robila som ho Ja a preto ma nazval Palislav vedúcou Nesmiem nespomenúť toho najlepšieho asistenta a dvíhača mriežky Jula, bez ktorého by to nebolo dopadlo vôbec tak dobre, ako to dopadlo

Pojedli sme jednu várku a všetcia ( okrem mňa, divné že? ) boli ešte stále hladní. A tak pan vedúci Palislav doniesol ďalšiu várku mäsa a zase som ju musela robiť ja. No ale, čo by som nespravila pre toho dokonale umeleckého tvora s dlhými vlasmi a úžasne modrými očami, takými, že im nik neodolá!? Mäso bolo rýchlo, zjedlo sa ešte rýchlejšie a my sme popíjali a smiali sa O nedlhý čas nás prikvačila zima, a tak sme sa presunuli do prázdneho domu...

Ďalšiu hodinu sme strávili maximálnym sa rehotaním na profile istých ľudí, či prípadne dokonalých Palislavových videí. Každopádne si každý z nás obzrel kríž za 16 tisíc a dokonca Julo bol taký zlatý, že mi ho odfotil. Môj mobil bol nefunkčný a vybitý. Julo, asistent a ako ho nazval Pavol, navonok Hiphoper, no v srdci emák. Bolo by vhodné predstaviť aj ďalších členov posádky. Samozrejme, nesmiem zabudnúť na Filipa, ktorý fajčil jednu za druhou a ktorý sa nám vždy postaral o zábavu jeho ústnym prejavom. Alebo neustálym pindaním do všetkého....ale v dobrom. To je Filip. Palislava, Jula a seba už nespomínam, ale spomeniem Bejušku a jej necpalskú návštevu Ivku, ktorá zbožňuje mačky. Bez ich dvoch by to tiež nebolo také skvelé....

Ja len dúfam, že podobných nočných akcií sa bude organizovať stále viac a viac Až raz pri toľkom mäse sa možno zo mňa stane aj ten kanibal

 Denník
Komentuj
 fotka
belial  31. 8. 2008 21:52
čo chápe mišinka pod pojmom kvalitné víno ?
Napíš svoj komentár